lexotamilf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιο μεγάλη ληστεία απο αυτή που μας κάνουν εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από lexotamilf 3
basilis_k6 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 πως θα τους αποζημειωσει δηλαδη? θα τους χρωστάει για 10 ζωές? δεν γινετε ειναι πολλά τα λεφτα κατι δεν μας λεει καλα.
Suzumebachi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, strawman είπε Χλωμο σε κοβω. Θα πρεπει να γινει τρελη πτωση για να ειναι ασυμφορο το mining. Και στο 1/5 να πεσει το btc με συμφερει να minaro Ναι μεν ΑΛΛΑ....εχει οραμα ο φιλος.Εγω τον σεβομαι
midimod Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Το ότι τα ανταλλακτήρια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ, το ξέρουν όλοι όσοι έχουν δει οτιδήποτε σχετικό με crypto.Για αυτό και όλοι μιλάνε για hardwallets, χαρτοπετσέτες και άλλα τέτοια όμορφα. Όσο ο λαός δεν κοιτάει την ασφάλεια του και την ασφάλεια των crypto, αυτά θα συμβαίνουν. Δεν θα σκάσει καμία φούσκα.Αλλά με αυτά που συμβαινουν τώρα, είναι καλή περίοδος να μπεις
chek2fire Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 καλά αν πάει ο τύπος να πουλήσει στην αγορά ολα αυτά τα nem coins ούτε χίλια ευρώ δεν θα πάρει στο χέρι καλό είναι να γίνει και μάθημα σε όλους ότι δεν αφήνουμε ποτέ χρήματα σε ανταλλακτήρια. Ο λόγος είναι απλός. Τα ανταλλακτήρια αυτή την στιγμή δεν έχουν developer που να ξέρουν και να κατανοούν πως δουλεύει η τεχνολογία του blockchain και είναι ανίκανα να ασφαλίσουν τα crypto νομίσματα τους.
afantos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 όταν σκάσει η φούσκα θα γίνει μια από τις μικρότερες ληστείες όλων των εποχών....
De@th L0rd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η χαρά μου είναι απερίγραπτη 😆 Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από De@th L0rd
bluesattack Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Αντε να σκαει η φουσκα ! Να φοβηθουν οι..καταθετες , να πεσει η τιμη , να αγορασουν οι ...επενδυτες και να ξαναδημιουργηθει η φουσκα
re333m Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, AllNatural είπε Θεωρεις ασχετη την αξιοπιστια αποθηκευσης και συναλλαγης των κρυπτονομισματων με το mining και ακομα πιο σημαντικο, την αποδοχη τους απο το κοινο? Ωραιο το υφακι και οι εξυπναδες αλλα τουλαχιστον να σκεφτομαστε λιγο πριν πεταξουμε την "μη πω τι" μας. Η κλοπη σε οτιδηποτε ΔΕΝ εζει καμια σχεση με την αξια του. Αυτο με τη φουσκα δρν το αντιλαμβανομαι γιατι το λενε τωρα. Εαν εσυ φτιαξεις μια υπερτροφη και την θελει ολος ο πλανητης ειναι φουσκα δλδ....οχι φιλε μου σε ΠΛΗΡΩΝΕΙ ολος ο πλανητης...ετσι και με τα νομισματα...το ευρω το θεωρεις ας πουμε καλυτερο ε????
bluesattack Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν πιστευω οι Ιαπωνες τσογαδοροι (ενταξει βρε παιδια..επενδυτες) -πολεμιοι του κατεστημενου να φωναζουν που ειναι το κρατος και να ζητανε απο την ρυθμιστικη αρχη να επεμβει ? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από bluesattack
aeljim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, IOSIF SALEM είπε 500 εκατομμύρια τσίχλες! Ποια 500 εκατομμύρια; 500 εκατομμύρια δεν υπάρχουν ως χαρτονομίσματα στις τράπεζες και θα υπάρχουν σε κρυπτονομίσματα; Αέρας κοπανιστός! Ψηφία και τίποτε άλλο! Δίνεις ευρώ και αγοράζεις ψηφία (0 και 1) Η μεγαλύτερη απάτη στην οικονομική επιστήμη! Στο χρηματιστήριο γίνεται σκούπισμα δια των κραχ,στα κρυπτονομίσματα δια των "χάκερ" Χακερ=κραχ Στο Ελλάντα εφαρμόζουν μια άλλη τακτική για να μαζέψουν φράγκα.Το τζακ ποτ στο τζόκερ. Πονηροί και ψευταράδες μας μπερδέψανε και σε άσχημα παιχνίδια φίλε μου μας μπλέξανε και πέσαμε στις μετοχές λες και τις ξέραμε και χτες πονηροί και ψευταράδες μας μπερδέψανε. Εδώ παπάς εκεί παπάς όπου βρεθείς κι όπου πατάς μας βάφτισαν επενδυτές κάτι λαμόγια και ληστές και τα πήρε μέχρι μία η πιο σύγχρονη μαφία. Αααχ, κουράγιο χασούρια! Τα λεφτά μας απ’ την τσέπη τα βουτήξανε και στο ψέμα κάθε μέρα φίλε μου μας πήξανε τα φράγκα κάνανε φτερά, πίσω δεν έρχονται ξανά τα λεφτά μας απ’ την τσέπη τα βουτήξανε. Εδώ παπάς εκεί παπάς όπου βρεθείς κι όπου πατάς μας βάφτισαν επενδυτές κάτι λαμόγια και ληστές και τα πήρε μέχρι μία η πιο σύγχρονη μαφία. Αααχ! Πετυχημένο! Έκανες πολύ καλή αναπαράσταση κάποιου εντελώς άσχετου που σχολιάζει χωρίς να ξέρει τι γίνεται! Θέλω να πιστεύω δηλαδή οτι αυτή ήταν η πρόθεση σου. Και οχι οτί είσαι πραγματικά τόσο αλλού. Το αστείο είναι οτι και τα χαρτονομίσματα/χρήματα που έχεις θεό είναι το ίδιο "αέρας" και "φούσκα" με τα ψηφιακά. Απλά εκείνα τα κόβουν οι φίλοι σου οι τραπεζίτες όποτε θέλουν. Αντίκρισμα πραγματικό δεν έχουν ούτε αυτά. 2 1
DrLo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Expecto Patronum είπε Ένα πρωινό θα καταρρέυσουν όλες οι τράπεζες και τα ψηφιακά νομίσματα. Όλα είναι ένα ψέμα κυριολεκτικά σε αυτόν τον κόσμο...αυτό το σενάριο παίζει εδώ και χρόνια στις ταινίες και ότι παίζει επιβεβαιώνεται. Ναι, έχει γεμίσει ο κόσμος ζόμπι, Τζεντάι και τον πρόεδρο της Αμερικής τον έχουν ήδη απαγάγει 4-5 φορές. 1
IOSIF SALEM Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, aeljim είπε Πετυχημένο! Έκανες πολύ καλή αναπαράσταση κάποιου εντελώς άσχετου που σχολιάζει χωρίς να ξέρει τι γίνεται! Θέλω να πιστεύω δηλαδή οτι αυτή ήταν η πρόθεση σου. Και οχι οτί είσαι πραγματικά τόσο αλλού. Το αστείο είναι οτι και τα χαρτονομίσματα/χρήματα που έχεις θεό είναι το ίδιο "αέρας" και "φούσκα" με τα ψηφιακά. Απλά εκείνα τα κόβουν οι φίλοι σου οι τραπεζίτες όποτε θέλουν. Αντίκρισμα πραγματικό δεν έχουν ούτε αυτά. εγώ είμαι ο άσχετος και εσύ ο σχετικός; xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Αν ήσουν σχετικός θα ήσουν μια εκ των 3 περιπτώσεων που περιγράφει η ταινία "The big short" Είτε είμαι σχετικός είτε άσχετος τα κρυπτονομίσματα είναι η μεγαλύτερη νομισματική απάτη. Απλά ο σχετικός είναι αυτός που βγάζει λεφτά απο την απάτη γιατί ξέρει πως δουλεύει το σύστημα μια και το έχει φτιάξει ο ίδιος και ο άσχετος χάνει τα λεφτουδάκια του γιατί αγνοεί την απάτη Τα κρυπτονομίσματα δεν είναι εφεύρεση χακεράδων και κομπιουτεράδων γενικότερα, αλλά εφεύρεση των λαμόγιων που διοικούν τον πλανήτη. Την Ευρωπαική Ένωση την έφτιαξαν οι ναζιστές του τρίτου Ράιχ,άσχετα αν εσύ έχεις μάθει στο σχολείο πως οι ναζιστές έχασαν τον πόλεμο και εξολοθρεύτηκαν Μην προσπαθείς να αγιοποιήσεις τα κρυπτονομίσματα προβάλλοντας την απάτη των ζωγραφιστών χαρτακίων.Τα ζωγραφιστά χαρτάκια δεν είναι εξ'ορισμού απάτη.Κάποτε αντιπροσώπευαν τον χρυσό της κάθε τράπεζας που έκοβε τα χαρτάκια.Στην πορεία έγινε η απάτη.Στα κρυπτονομίσματα έχουμε απάτη εξ'οριμού.Εκ γεννήσεως του νομίσματος.Έφτιαξαν τα κρυπτονομίσματα όχι για να εξελιχτεί η οικονομική επιστήμη αλλά για να μαζέψουν τα φράγκα των άσχετων που νομίζουν πως ανακάλυψαν την κότα που γεννά χρυσά αυγά 2
aeljim Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, IOSIF SALEM είπε εγώ είμαι ο άσχετος και εσύ ο σχετικός; xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Αν ήσουν σχετικός θα ήσουν μια εκ των 3 περιπτώσεων που περιγράφει η ταινία "The big short" Είτε είμαι σχετικός είτε άσχετος τα κρυπτονομίσματα είναι η μεγαλύτερη νομισματική απάτη. Απλά ο σχετικός είναι αυτός που βγάζει λεφτά απο την απάτη γιατί ξέρει πως δουλεύει το σύστημα μια και το έχει φτιάξει ο ίδιος και ο άσχετος χάνει τα λεφτουδάκια του γιατί αγνοεί την απάτη Τα κρυπτονομίσματα δεν είναι εφεύρεση χακεράδων και κομπιουτεράδων γενικότερα, αλλά εφεύρεση των λαμόγιων που διοικούν τον πλανήτη. Την Ευρωπαική Ένωση την έφτιαξαν οι ναζιστές του τρίτου Ράιχ,άσχετα αν εσύ έχεις μάθει στο σχολείο πως οι ναζιστές έχασαν τον πόλεμο και εξολοθρεύτηκαν Μην προσπαθείς να αγιοποιήσεις τα κρυπτονομίσματα προβάλλοντας την απάτη των ζωγραφιστών χαρτακίων.Τα ζωγραφιστά χαρτάκια δεν είναι εξ'ορισμού απάτη.Κάποτε αντιπροσώπευαν τον χρυσό της κάθε τράπεζας που έκοβε τα χαρτάκια.Στην πορεία έγινε η απάτη.Στα κρυπτονομίσματα έχουμε απάτη εξ'οριμού.Εκ γεννήσεως του νομίσματος.Έφτιαξαν τα κρυπτονομίσματα όχι για να εξελιχτεί η οικονομική επιστήμη αλλά για να μαζέψουν τα φράγκα των άσχετων που νομίζουν πως ανακάλυψαν την κότα που γεννά χρυσά αυγά Ένας αχταρμάς όλα στο κεφάλι σου. Πετάς πέντε αερολογίες που δεν βγάζουν νόημα και νομίζεις οτι κάτι είπες. Λυπάμαι για σένα δεν θα συνεχίσω την συζήτηση γιατί αν απαντήσω όπως πρέπει θα με διαγράψουν (οι αλήθειες δεν αρέσουν βλέπεις). Καλό (διανοητικό) βράδυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα