strawman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Just now, AllNatural said: Θεωρεις ασχετη την αξιοπιστια αποθηκευσης των κρυπτονομισματων με το mining και ακομα πιο σημαντικα την αποδοχη τους απο το κοινο? Ωραιο το υφακι και οι εξυπναδες αλλα τουλαχιστον να σκεφτομαστε λιγο πριν πεταξουμε την "μη πω τι" μας. Το θεωρω εντελως ασχετο με τον ορο "φουσκα". Φουσκα εννοουμε την τεχνητη διογκωση της τιμης, και εφοσον μιλαμε για ασφαλεια εδω, συγχεεις την αποτομη αυξηση της τιμης των cryptos με την ασφαλεια τους. Ομως η αποτομη αυξηση της τιμης τους ΠΟΤΕ δεν βασιστηκε στο ποσο ασφαλη ειναι τα ανταλλακτηρια, και αρα εισαι απλα λαθος. Δεν λεω αν ειναι η δεν ειναι φουσκα, λεω οτι το αν ειναι φουσκα δεν συνδεεται με την ασφαλεια των ανταλλακτηριων.
AllNatural Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Το θεωρω εντελως ασχετο με τον ορο "φουσκα". Φουσκα εννοουμε την τεχνητη διογκωση της τιμης, και εφοσον μιλαμε για ασφαλεια εδω, συγχεεις την αποτομη αυξηση της τιμης των cryptos με την ασφαλεια τους. Ομως η αποτομη αυξηση της τιμης τους ΠΟΤΕ δεν βασιστηκε στο ποσο ασφαλη ειναι τα ανταλλακτηρια, και αρα εισαι απλα λαθος. Δεν λεω αν ειναι η δεν ειναι φουσκα, λεω οτι το αν ειναι φουσκα δεν συνδεεται με την ασφαλεια των ανταλλακτηριων. Οπως ολα τα νομισματα ειτε crypto ειτε πραγματικά θελουν ατομα να τα αγορασουν για να μεγαλωσει η αξια τους. Οποιοσδηποτε επενδυτης θα σκεφτει πολυ σοβαρα που θα δωσει τα λεφτα του βαζοντας και τον παροντα κινδυνο στην εξισωση. Ειναι προφανεστατα παραγοντας που θα μπορουσε να ριξει την τιμη τους η ασφαλεια. 1
strawman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Just now, AllNatural said: Οπως ολα τα νομισματα ειτε crypto ειτε πραγματικά θελουν ατομα να τα αγορασουν για να μεγαλωσει η αξια τους. Οποιοσδηποτε επενδυτης θα σκεφτει πολυ σοβαρα που θα δωσει τα λεφτα του βαζοντας και τον παροντα κινδυνο στην εξισωση. Ειναι προφανεστατα παραγοντας που θα μπορουσε να ριξει την τιμη τους η ασφαλεια. Συμφωνω απολυτα, απλα το οτι μπορει να πεσει η τιμη λογω ελλειπους ασφαλειας δεν κανει το κρυπτονομισμα φουσκα.
aeljim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Το πιο ωραίο σ'αυτές τις υποθέσεις είναι τα σχόλια που ακολουθούν απο τους ελληνάρες που πάνω κάτω είναι πάντα προβλέψιμα και στο ίδιο μοτίβο. "Θα σκάσει η φούσκα", "Σας το είπα εγώ", "Το νόμισμα μου είναι καλύτερο" κτλ κτλ 1
zacharias99 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Άντε να σκάσει η φούσκα!! Άντε επιτέλους!!! Πως θα δω λίγη χαρά στη μίζερη ζωή μου? Δε ρίσκαρα, δεν έβαλα ποτέ ευρώ στα crypto και τώρα ζηλεύω που κάποιοι κάνανε λεφτά! Είμαι ανίκανος για οτιδήποτε, ας μπω να βγάλω λίγο χολή σε οποιοδήποτε άρθρο έχει μέσα τη λέξη crypto. 5 1
Aias Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Γλέντια στο ανταλλακτηριο σήμερα με την λεία των 530 εκ
primeragt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δεν εχω αποψη πανω στα κρυπτονομισματα και το τροπο λειτουργιας τους αλλα οπως το βλεπω εγω ΑΝ τα ανταλακτηρια αυτα εχουν ασφαλιση ή προσφερουν ασφαλιση δεν μπορω να δω πως μια κλοπη θα επιρεασει την πορεια των κρυπτονομισματων. Απο τη στιγμη που μιλαμε για αποζημιωσεις φανταζομαι οτι εχουν ασφαλιση οποτε η κλοπη αυτη δεν διαφερει απο οποιαδηποτε αλλη κλοπη μιας κανονικης τραπεζας που ενω το χρημα κανει φτερα οι καταθετες δεν το αντιλαμβανονται στις καταθεσεις τους.
BurnedPriest Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Θα γινει ταινια σε 3-4 χρονια αυτο Φαντάσου, εκεί που έχεις τώρα τις "heist" ταινίες με όπλα, δράση, καταδιώξεις κλπ, θα βγει ταινία με αυτή την "ληστεία' που στην κορύφωσή της θα δείχνει κάτι τύπους με ένα λάπτοπ ο κάθενας να τρώνε Doritos, να πίνουν Red Bull και να πατάνε κάτι κουμπάκια. Hype.
D4rkshadow Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Εγω θελω να σκασει η φουσκα,μπας και παρουμε καμια καρτα γραφικων σε κανονικη τιμη.... 2 1
ospithas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδες, ενταξη αυτο τονοτι εχετε αποψη για ολα :):): με ξεπερναει. Καταρχην καποιος που ασχολειται, γνωριζει πως τα ανταλακτηρια δεν εχουν ασφαλεια, καθεστε και συζητατε γαι θεμα ασφαλειας στα crypto, αρα δεν εχετε ιδεα προφανος, ολες οι κλοπες γινονται απο ανταλακτηρια, τωρα εαν δεν ξερετε τη διαφορα εχει το ανταλακτηριο με το ηλεκτρονικο πορτοφολι σε εφαρμογη στο κονητο σας, η το hardwallet , υοτε δεν μπορω να βοηθησω. Οσο αφορα τη φουσκα που λετε.... Παιδακι ημουν και ακουγα τη λεξη φουσκα. Και γι την ιστορια....... ποτε στην ιστορια των οικονομικων.......... στις μεγαλυυερες φουσκες, τη περιοδο που ηταν σε εξελιξη, κανεις δεν τις χαρακτηριζε φουσκες εκεινη την εποχη..... μονο το bitcoin .... οσο τρεχει αθτο το θεμα, το λενε συνεχεια φουσκα.
aris1986 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μάλλον οι Βορεοκορεάτες την έκαναν την δουλειά... Είναι γνωστό το μίσος τους, στους Δυνάστες Ιαπωνεζους...
deafman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Με ισοτιμια ειναι 500, με την κατραμπουκα που θα φαει και δε θα παιρνει κανενας ποσα θα βγαλει οποιος τα πηρε? Κατι θα προλαβουν αλλα η πραγματικη λεια θα ειναι πολυ κατω
IOSIF SALEM Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 500 εκατομμύρια τσίχλες! Ποια 500 εκατομμύρια; 500 εκατομμύρια δεν υπάρχουν ως χαρτονομίσματα στις τράπεζες και θα υπάρχουν σε κρυπτονομίσματα; Αέρας κοπανιστός! Ψηφία και τίποτε άλλο! Δίνεις ευρώ και αγοράζεις ψηφία (0 και 1) Η μεγαλύτερη απάτη στην οικονομική επιστήμη! Στο χρηματιστήριο γίνεται σκούπισμα δια των κραχ,στα κρυπτονομίσματα δια των "χάκερ" Χακερ=κραχ Στο Ελλάντα εφαρμόζουν μια άλλη τακτική για να μαζέψουν φράγκα.Το τζακ ποτ στο τζόκερ. Πονηροί και ψευταράδες μας μπερδέψανε και σε άσχημα παιχνίδια φίλε μου μας μπλέξανε και πέσαμε στις μετοχές λες και τις ξέραμε και χτες πονηροί και ψευταράδες μας μπερδέψανε. Εδώ παπάς εκεί παπάς όπου βρεθείς κι όπου πατάς μας βάφτισαν επενδυτές κάτι λαμόγια και ληστές και τα πήρε μέχρι μία η πιο σύγχρονη μαφία. Αααχ, κουράγιο χασούρια! Τα λεφτά μας απ’ την τσέπη τα βουτήξανε και στο ψέμα κάθε μέρα φίλε μου μας πήξανε τα φράγκα κάνανε φτερά, πίσω δεν έρχονται ξανά τα λεφτά μας απ’ την τσέπη τα βουτήξανε. Εδώ παπάς εκεί παπάς όπου βρεθείς κι όπου πατάς μας βάφτισαν επενδυτές κάτι λαμόγια και ληστές και τα πήρε μέχρι μία η πιο σύγχρονη μαφία. Αααχ! 1
Kostasspil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 48 minutes ago, zacharias99 said: Άντε να σκάσει η φούσκα!! Άντε επιτέλους!!! Πως θα δω λίγη χαρά στη μίζερη ζωή μου? Δε ρίσκαρα, δεν έβαλα ποτέ ευρώ στα crypto και τώρα ζηλεύω που κάποιοι κάνανε λεφτά! Είμαι ανίκανος για οτιδήποτε, ας μπω να βγάλω λίγο χολή σε οποιοδήποτε άρθρο έχει μέσα τη λέξη crypto.
strawman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 21 minutes ago, D4rkshadow said: Εγω θελω να σκασει η φουσκα,μπας και παρουμε καμια καρτα γραφικων σε κανονικη τιμη.... Χλωμο σε κοβω. Θα πρεπει να γινει τρελη πτωση για να ειναι ασυμφορο το mining. Και στο 1/5 να πεσει το btc με συμφερει να minaro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα