Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, πριν από λίγες μέρες διαπίστωσα οτι χάλασε το audio jack πάνω στην μητρική μου (MSI H87M-P33). Δεν ακούω σχεδόν καθόλου ήχο (πολύ χαμηλά και μόνο από το ένα αυτί). Παλαιότερα είχα διαπιστώσει θεματάκια με μικρά παράσιτα αλλά νόμιζα ότι φταίνε τα ακουστικά, παίζει δλδ η μητρική να ήταν ελαττωματική. Η μητρική βρίσκεται εκτός εγγύησης. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω ή να το πάω κάπου; Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Levitin
Δημοσ.

Δοκίμασες να περιστρέψεις το βύσμα jack ενώ είναι συνδεμένο στη μητρική? Ενδέχεται καπου να κάνει καλύτερη επαφή και κάπου όχι.

Επίσης, στο front panel έχεις ήχο?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Thomas_D είπε

Usb κάρτα ήχου

Καλή ιδέα, μου ξέφυγε! Δεκτές τυχόν προτάσεις.

2 λεπτά πριν, nvnight είπε

Δοκίμασες να περιστρέψεις το βύσμα jack ενώ είναι συνδεμένο στη μητρική? Ενδέχεται καπου να κάνει καλύτερη επαφή και κάπου όχι.

Επίσης, στο front panel έχεις ήχο?

Will check ;) Front panel εχω, μη συνδεμενο ομως γιατι δεν βρίσκω το καλωδιο ...το σκέφτηκα και αυτό απλά έλεγα μήπως υπάρχει τρόπος να φτιαξω τα jacks κάπου με desoldering και να μπουν καινούργια.

Δημοσ.

Δε ξέρω αν αξίζει η προσπάθεια και να ρισκάρεις να 'φύγει' όλη η μητρική..καλώδιο για το front panel θα βρείς στο ebay με λιγότερο απο 1 ευρώ.

Στη χειρότερη μια usb ή εσωτερική καρτούλα και τελειώνει η φασαρία σου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμιά ιδέα γιατί δεν μπορώ να συνδέσω το cable στο front panel; Παλιό ή κάτι;

frontpanelaudio.png

Επεξ/σία από Levitin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η μεριά του καλωδίου (δεξιά φώτο) θα πάει στη μητρική, η άλλη μεριά πώς είναι? δεν ταιριάζει με το front panel?

Μόλις είδα οτι δεν έχεις το καλώδιο..:D Το πάνελ όντως φαίνεται αρκετά παλιό..με μια γρήγορη ματιά βρίσκεις κάτι σχετικό αλλά φαίνεται να χρειάζεσαι ένα με αρσενικά άκρα..Το καλώδιο δεν έκανε διαφορά, τελικά? 

Ίσως και ένα νέο front panel να ήταν φθηνή και καλύτερη λύση

Επεξ/σία από nvnight
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, nvnight είπε

Αυτή η μεριά του καλωδίου (δεξιά φώτο) θα πάει στη μητρική, η άλλη μεριά πώς είναι? δεν ταιριάζει με το front panel?

Μόλις είδα οτι δεν έχεις το καλώδιο..:D Το πάνελ όντως φαίνεται αρκετά παλιό..με μια γρήγορη ματιά βρίσκεις κάτι σχετικό αλλά φαίνεται να χρειάζεσαι ένα με αρσενικά άκρα..Το καλώδιο δεν έκανε διαφορά, τελικά? 

Ίσως και ένα νέο front panel να ήταν φθηνή και καλύτερη λύση

Βρήκα ένα καλώδιο από άλλο PC, το πάνελ είναι πολύ παλιό και μάλλον θέλει κάποιον μετατροπέα.

Τελικά πήρα μία κάρτα ήχου USB και όλα καλά ;)

Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...