meletis_m Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Εχω 1 Honda Accord του 2003, με 400.000χλμ. Απο αυτά έχω κάνει 75000 με υγραέριο. Τώρα τελευταία , μόνο στην βενζίνη μου κάνει αρρυθμίες στο ρελαντί, και δεν τραβάει στις μεσαίες στροφές. Με το υγραέριο πηγαίνει σαφώς καλύτερα, και στην πρωινή εκκίνηση δυσκολεύεται. Αντλία βενζίνης έχω αλλάξει πρίν 1 μήνα για 1η φορά. Που ρώτησα στο μηχ/κο μου είπε οτι υπάρχει και ποσοστό αποτυχίας στο καθαρισμό και αναγκαστικά θα πάμε για αλλαγή. Τα καθαριστικά κάνουν δουλεία ; Είχα ρίξει 1 της Forch πρίν 2 μήνες ,δέν μπορω να πώ οτι είδα διαφορά. Άλλοι λένε οτι με το καθαρισμό χανει την ελαστικοτητα η μεμβρανη που εχει μεσα το μπεκ. Υπάρχει κάποιος που να τα έχει καθαρίσει;
dollyyy19 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 ολα τα αλλα τα απεκλεισες;διαγνωστικο κουμπωσες;
meletis_m Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, dollyyy19 είπε ολα τα αλλα τα απεκλεισες;διαγνωστικο κουμπωσες; Διαγνωστικο ναι και μου εβγαλε P0134 αισθητηρα λαμδα 1 , το εχω παραγγείλει. Το έσβησα και μετα απο 50 χλμ ξανά άναψε. Δέν έχει αλλαχτεί ποτε.
dollyyy19 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) μετα το σβησιμο της βλαβης και την αλλαγη,συνεχισε την ιδια συμπεριφορα;μαλλον μπαινει σε safe mode,γιατι διαβαζει ο λαμδα λαθος αναλογια.βαλε κανα δαχτυλιδι στον λαμδα για να μην ειναι εντελως εκτεθειμενος στα καυσαερια,οποτε στην εναλλαγη αεριο σε βενζινη ,τρελαινεται... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από dollyyy19
meletis_m Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε μετα το σβησιμο της βλαβης και την αλλαγη,συνεχισε την ιδια συμπεριφορα; Δέν εχω βάλει το καινούργιο λάμδα επάνω , το περιμένω. Αλλά και πρίν εμφανίσει τη βλάβη μου έκανε κομπιάσματα μονο στην βενζίνη. Στο υγραέριο πηγαίνει αρκετά καλύτερα. Εχω αλλάξει πρόσφατα τη μπεκιέρα στο υγραέριο Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από meletis_m
gia_nnis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, meletis_m είπε Εχω 1 Honda Accord του 2003, με 400.000χλμ. Απο αυτά έχω κάνει 75000 με υγραέριο. Τώρα τελευταία , μόνο στην βενζίνη μου κάνει αρρυθμίες στο ρελαντί, και δεν τραβάει στις μεσαίες στροφές. Με το υγραέριο πηγαίνει σαφώς καλύτερα, και στην πρωινή εκκίνηση δυσκολεύεται. Αντλία βενζίνης έχω αλλάξει πρίν 1 μήνα για 1η φορά. Που ρώτησα στο μηχ/κο μου είπε οτι υπάρχει και ποσοστό αποτυχίας στο καθαρισμό και αναγκαστικά θα πάμε για αλλαγή. Τα καθαριστικά κάνουν δουλεία ; Είχα ρίξει 1 της Forch πρίν 2 μήνες ,δέν μπορω να πώ οτι είδα διαφορά. Άλλοι λένε οτι με το καθαρισμό χανει την ελαστικοτητα η μεμβρανη που εχει μεσα το μπεκ. Υπάρχει κάποιος που να τα έχει καθαρίσει; Δεν ξερω απο υγραεριο.. αλλα τα μπεκ τα ιδια δεν ψεκαζουν και υγραεριο???
meletis_m Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Δεν ξερω απο υγραεριο.. αλλα τα μπεκ τα ιδια δεν ψεκαζουν και υγραεριο??? Οχι έχει δικά του μπέκ το υγραέριο.Τα έβαλα με αντάπτορες στα μπέκ βενζίνης. Κανονικά θέλαμε με σωληνάκια στην εισαγωγή αλλά επειδή ο 1ος εγκαταστάτης δεν μου έκανε καλή δουλειά στήν εισαγωγή , βάλαμε αντάπτορες για να μήν ανοίξει η εισαγωγή. Είναι πλαστική σε εμένα.
gia_nnis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 δεν το καταλαβαινω.. στο τελος δεν ψεκαζουν τα μπεκ βενζινης..?
meletis_m Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, gia_nnis είπε δεν το καταλαβαινω.. στο τελος δεν ψεκαζουν τα μπεκ βενζινης..? ναι το υγραέριο περνάει απο τα μπέκ της βενζίνης.
gia_nnis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 αρα τα μπεκ δεν φταινε... περασε το μια απο καυσαερια μηπως απο καποιο φασμα στροφων παρουσιαζεται φτωχη καυση... και λες στις μεσαιες.. αρα μετα φτιαχνει! σιγουρα δεν ειναι τα μπεκ..!!!
meletis_m Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, gia_nnis είπε αρα τα μπεκ δεν φταινε... περασε το μια απο καυσαερια μηπως απο καποιο φασμα στροφων παρουσιαζεται φτωχη καυση... και λες στις μεσαιες.. αρα μετα φτιαχνει! σιγουρα δεν ειναι τα μπεκ..!!! Μου το παρουσιάζει μόνο στη βενζίνη. Το υγραέριο έχει ρυθμιστεί στο δρόμο.
NT1G Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, meletis_m είπε ναι το υγραέριο περνάει απο τα μπέκ της βενζίνης. Είσαι σίγουρος;
>>Morpheus>> Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Κατ'αρχην περιμενε να βαλεις επανω τον αισθητηρα λ...
meletis_m Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, >>Morpheus>> είπε Κατ'αρχην περιμενε να βαλεις επανω τον αισθητηρα λ... Ακριβώς αυτό , περιμένω το αισθητήρα λάμδα , το έχω παραγγείλει. 1
meletis_m Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Στις 31/1/2018 στις 6:26 ΜΜ, dollyyy19 είπε μετα το σβησιμο της βλαβης και την αλλαγη,συνεχισε την ιδια συμπεριφορα;μαλλον μπαινει σε safe mode,γιατι διαβαζει ο λαμδα λαθος αναλογια.βαλε κανα δαχτυλιδι στον λαμδα για να μην ειναι εντελως εκτεθειμενος στα καυσαερια,οποτε στην εναλλαγη αεριο σε βενζινη ,τρελαινεται... Τώρα το είδα το μήνυμα, επειδή το επεξεργάστηκες. Εννοείς αποστάτη για να τραβήξω πιο έξω τον λάμδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα