Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπέρα. Θα ηθελα τη βοηθεια σας στο πρόβλημα μου. Λοιπόν εγω αλλαξα μητρικη πριν μια εβδομαδα πηρα την gigabyte B250M-DS3H μαζι με 2*4gb ram  και ένα φθηνο Intel Celeron g3930 επεξεργαστη. Το μονο παιχνίδι που παιζω εγώ είναι το LOL (όχι ιδιαίτερα απαιτητικό) για αυτό το λογο δεν αλλαζω την καρτα γραφικων μου η οποια ηταν μια χαρα από το προηγουμενο pc μου. NVIDIA GEFORCE 9600GT 1GB. Mε κάλυπτε πλήρως. το πρόβλημα είναι ότι όταν την βαζω στην pci  κανονικα κουμπονει μια χαρα ρευμα όλα οκ. το πσ ξεκιναει δειχνει bios επιλεγω την pci εκδοχή που μου εχει για τα γραφικα. συνεχιζοντας λοιπον δεν φορτωνει windows. το μονο που δειχνει είναι μια λευκη παυλα να αναβοσβηνει ασταμάτητα πανω αριστερα. το πσ δουλευει μια χαρα με την ενσωματωμενη απλα δεν με καλυπτει η αποδοση. η καρτα δεν νομιζω πως είναι χαλασμενη καθως επαιζε μια χαρα πριν όπως επισης δεν θα εδειχνε εικονα ουτε τα bios ουτε την παύλα. για να δειχνει σημαινει ότι λειτουργει. εχω προσπαθησει ότι ηταν στις γνωσεις μου. εβαλα μια άλλη καρτα που εχω GeForce 210 και επαιξε μια χαρα χωρις πρόβλημα. τι μπορει να φταιει. νομιζα ότι δεν υπαρχουν θεματα συμβατότητας με την καρτα. βοηθειαααα πλζζ 

Επεξ/σία από georgevich
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα έλεγα ότι δεν τραβάει αρκετό ρεύμα(πρόβλημα psu ή pci slot) . Πάντως δεν έχει και μεγάλη διαφορά από τη 210.

Επεξ/σία από KyrGR
Δημοσ.

Δεν εχω δυνατοτητα δοκιμης αλλου :( ρε παιδες αφου ανοιγει το πσ και δειχνει μια χαρα bios για οση ωρα θελω.(tested) κατι άλλο παει στραβα// τιθονται μηπως θεματα συμβατότητας? kyrgr αυτά τα 20 fps κανουν τη διαφορα στα low γραφικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...