Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, spilet είπε

Φίλε micos000 έχεις βρεί καμία λύση με το Η96max;

Έχω και εγώ ένα, έχω δοκιμάσει διάφορα (με το supersu, simply unroot) για να κάνω unroot  αλλά δεν παίζει το cosmote tv.

Αν δε σου δούλεψε τίποτα ξέχνα το. Δεν θα τα καταφέρεις εύκολα. Εγώ τα παράτησα με το δικό μου.

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ το ΕΟΝ μας παίζει παντού (προτζέκτορες, μποξάκια, Android SMART TV), αλλά το COSMOTE TV πουθενά!!!!! Μας παίζει μόνο από Google Chrome μέσω cosmotetvott.gr βάζοντας το σε προβολή σελίδας για υπολογιστή.....

Αν είναι η εφαρμογή να παίζει μόνο σε 1-2 συγκεκριμένες συσκευές, ας μας το πούνε μη παλεύουμε τζάμπα, έλεος.....

Επεξ/σία από DxL
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DxL είπε

Εν τω μεταξύ το ΕΟΝ μας παίζει παντού (προτζέκτορες, μποξάκια, Android SMART TV), αλλά το COSMOTE TV πουθενά!!!!!

Αν είναι να παίζει μόνο σε 1-2 συσκευές, ας μας το πούνε μη παλεύουμε τζάμπα, έλεος.....

Δε θέλει η συσκευή να είναι rooted ή αν είναι να γίνει mask το root για να μην το ανιχνεύσει (το έχω καταφέρει σε παλαιότερο μποξάκι με android 7 αλλά όχι σε νεώτερο με 10-11.)

Δημοσ.

Πως το κάνεις mask? Με το hide my root ή καμία σχέση? Γιατί το βάζω κι εγώ, μπαίνει κανονικά αλλά δε βλέπει κανένα SU, λογικά είναι rooted από τον kernel όλη η έκδοση Android μου φαίνεται.... Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Εγώ το έκανα με το hidemyroot (σε android 7) αλλά στα νεώτερα λειτουργικά δεν μου δούλεψε. Έχει και άλλα προγράμματα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Αλλιώς πας σε unrooted μποξάκι. π.χ. το skyworth που δίνει ο ote είναι μια χαρά και με την τελευταία αναβάθμιση είναι και netfilx certified.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εμένα ούτε το hide my root δουλεύει ούτε το impactor unroot....

Έχω ένα certified με δέκτη τηλεόρασης επάνω, το ΚΤ1 που θα δοκιμάσω σύντομα, και παρήγγειλα και ένα ακόμα (ΚM7) για να παίρνω μαζί μου στο εξοχικό!!

Στη Android smart tv μας παίζουν όλα κανονικά ευτυχώς!!

Επεξ/σία από DxL
Δημοσ.
Στις 5/1/2025 στις 12:47 ΠΜ, micos000 είπε

Οι tv δεν είναι rooted

Μεγάλη βλακεία πάντως να μην είναι unroot και τα boxακια και οι προτζεκτορες, ή έστω να έχουν μια επιλογή για να επιλέγεις εσύ τι θα είναι, δεδομένου ότι υπάρχουν εφαρμογές που επηρεάζονται από το rooted και δεν παίζουν.....

Πάντως ευτυχώς η εφαρμογή της ΕΟΝ μου παίζει παντού πλέον, προφανώς την αναβάθμισαν και τρέχει και σε rooted....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...