Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Τελικα πολυ μπέρδεμα με ολα αυτά. Εγω πήρα το X88 max +, επιδη διαβασα οτι παιζει cosmote go αλλα μου βγαζει μήνυμα οτι ειναι root. Το ερωτημα ειναι με ποια απ'ολες τις μεθόδους θα μπορούσα να τρεξω την εν λόγο εφαρμογή? Πρεπει να κάνω unroot ? Αλλα οι αλλες εφαρμογές?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγόρασα επίσης ένα MIBox 3 και όταν το ξεκίνησα ενημερώθηκε στο Android 8 χωρίς να μπορώ να το σταματήσω.
μπορώ να δω otego και nova με το Android 8 ???

ή μπορώ να την υποβαθμίσω, αν ναι, παρακαλώ βοηθήστε

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα..Πρόσφατα πήρα ενα beelink μποξακι αλλά δε μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές από το Google και δεν υπάρχει το chrome?τι κάνω?

Δημοσ.

Φίλε μου  jumaru13  θα έχει κάποιο άλλο browser δεν γίνετε να μην έχει τίποτα...θα κατεβάσεις από εκεί το chrome....στείλε μου μήνυμα  αν θες περαιτέρω βοήθεια.. η στείλε μου να δω φώτο με τις εφαρμογές που έχει.

όταν πας στο google play τι μήνυμα σου βγάζει?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλό Πάσχα να έχουμε

μια βοήθεια όποιος γνωρίζει..πήρα ενα lamtech android box ..και έχω το κλασικό πρόβλημα με την nova ..θεωρώ ότι δεν παίζει λόγο root. Ξήλωσα το root αλλά πάλι δεν έπαιζε.Κάνω reset το box και με το ανοίγει,τσεκάρω πάλι και δεν είναι rooted.

Ωραία λέω ..βάζω nova..πάλι τα ίδια. Λέω οκ θα το ρουτάρω για να το ξε ρουτάρω μήπως είμαι στραβός και δε βλέπω τυχόν ξεχασμένο binary. Το θέμα τώρα είναι ότι δεν μπορώ να το ρουτάρω. Προσπαθώ με Kingroot δοκιμάζω με supersu ..τίποτα.Φοράει 7,1,2

καμιά ιδέα ?

**Συγνώμη για τα posts και σε άλλα threads 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος να με βοηθήσει να κάνω unroot αυτό το box SAVIO SMART TV BOX SILVER TB-S01 γιατί έχω πελαγώσει; Το πήρα από το e-shop εχθές κυρίως για το Otetv αλλά δεν παίζει ενώ έχω κατεβάσει την εφαρμογή μόλις πατήσω να δω κάποιο κανάλι μου βγάζει μήνυμα ότι είναι root έχει κάποιος την καλοσύνη να με βοηθήσει;

Δημοσ.
Στις 22/9/2020 στις 10:18 ΠΜ, Βησσαρίων είπε

Καλημέρα παιδιά υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος να με βοηθήσει να κάνω unroot αυτό το box SAVIO SMART TV BOX SILVER TB-S01 γιατί έχω πελαγώσει; Το πήρα από το e-shop εχθές κυρίως για το Otetv αλλά δεν παίζει ενώ έχω κατεβάσει την εφαρμογή μόλις πατήσω να δω κάποιο κανάλι μου βγάζει μήνυμα ότι είναι root έχει κάποιος την καλοσύνη να με βοηθήσει;

και unroot να το κανεις δεν μπορει να παιξει πλεον. η μονη λυση πλεον ειναι πιστοποιημενο android tv box.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστοποιημενο android tv box ποιο θεωρειται? Μονο τα επισημα της otetv? Εννοω για ote tv,που με ενδιαφερει κι εμενα. Επειδη κι εγω ζαχαρωνα το savio,ουτε με unroot δεν γινεται τιπ[οτα?

α ναι και για Vodafone tv με ενδιαφερει να παιζει

Επεξ/σία από PSYHAS
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manoskost είπε

και unroot να το κανεις δεν μπορει να παιξει πλεον. η μονη λυση πλεον ειναι πιστοποιημενο android tv box.

κάτι έχεις μπερδέψει ....... έχω 2 m8s pro full unroot και παίζουν και τα 2 μέχρι χτες κανονικά otego

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PSYHAS είπε

Πιστοποιημενο android tv box ποιο θεωρειται? Μονο τα επισημα της otetv? Εννοω για ote tv,που με ενδιαφερει κι εμενα. Επειδη κι εγω ζαχαρωνα το savio,ουτε με unroot δεν γινεται τιπ[οτα?

α ναι και για Vodafone tv με ενδιαφερει να παιζει

πιστοποιημενα ειναι: 1) xiaomi mibox s  2) mecool km1  3) nvidia shield.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια αγορασε αυτο https://www.banggood.com/A95X-F3-Air-S905X3-4GB-RAM-32GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-8K-TV-Box-with-6-RGB-Light-p-1586916.html?rmmds=myorder&ID=533601&cur_warehouse=CN  

αλλα δεν μπορω να δω vodafone tv λεει rooted συσκευη τι κανουμε ? υπαρχει τροπος ειδα κατι οδηγους στο threat αλλα δεν ξερω αν ισχυουν ευχαριστω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας, έχω ένα tv box t95q με rom alvatech όπου την είχα κάνει unroot διαγράφοντας τα αρχεία su και με τη παλιά εφαρμογή της cosmote tv go έπαιζε κανονικά τα κανάλια. Τώρα με την αλλαγή της εφαρμογής άρχισε να μου βγάζει ότι η συσκευή είναι root και δεν υποστηρίζει την αναπαραγωγή. Αντιμετωπίζετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/10/2020 στις 10:39 ΜΜ, alexandro673 είπε

Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας, έχω ένα tv box t95q με rom alvatech όπου την είχα κάνει unroot διαγράφοντας τα αρχεία su και με τη παλιά εφαρμογή της cosmote tv go έπαιζε κανονικά τα κανάλια. Τώρα με την αλλαγή της εφαρμογής άρχισε να μου βγάζει ότι η συσκευή είναι root και δεν υποστηρίζει την αναπαραγωγή. Αντιμετωπίζετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

για να παιξει η νεα εφαρμογη της cosmote χρειαζεται πιστοποιημενο πλεον tvbox με android tv rom για να υπαρχει το gps locator που δεν εχουν τα απλα tvbox, οποτε αλλαζεις tvbox.

Δημοσ.
Στις 31/1/2018 στις 2:21 ΜΜ, saruman123 είπε

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και θεωρητικά λειτουργεί παντού, αλλά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος κάποιες συσκευές να μπουν σε bootloop. Αυτό σημαίνει ότι μετά από επανεκκίνηση, η συσκευή μας μπορεί να κολλήσει στο logo του κατασκευαστή και για να τη σώσουμε θα πρέπει να εγκαταστήσουμε ξανά το λειτουργικό της σύστημα.

Προσπάθησα να κάνω αυτή τη διαδικασία  με το superSU αλλά στην επανεκκίνηση μπήκε  σε bootloop.Αποτέλεσμα δείχνει μόνο το logo beelink. Τι κάνω τώρα πως την σώνω πως εγκαθιστώ το λειτουργικό της σύστημα; Καμιά βοήθεια παιδιά δεν ξέρω και πολλά από αυτά. 

Δημοσ.

Παιδιά 

Έβαλα κι εγώ το supersu στο tv box H96max+ όπως διάβασα παραπάνω, έκανα επανεκκίνηση και τώρα δεν προχωράει ! Βγάζει μια οθόνη με έγχρωμες μπαλίτσες και μένει εκεί! Υπάρχει τρόπος να κάνω reset χωρίς να μπω στο μηχάνημα? Ή να το πετάξω ? Hθελα και εγώ ο έρμος να δω cosmote tv! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...