ClaudiaH Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Στις 6/12/2018 στις 9:56 ΠΜ, ClaudiaH είπε Καλημέρα σας. Θα ενοχλήσω και πάλι. Προσπαθώ να συνδεθώ στην υπηρεσία της cosmote tv go αλλά φυσικά αντιμετωπίζω πάλι πρόβλημα, όχι που δε θα αντιμετώπιζα δηλαδή... Να εξηγήσω την κατάσταση. Στην Ελλάδα υπάρχει κανονικά σύνδεση με cosmote tv με 2 αποκωδικοποιητές στο ίδιο σπίτι. Εγώ προσπαθώ με τους κωδικούς αυτούς να συνδεθώ με το mediaplayer στην Αυστρία. Μετά από διάφορα και αφού αφαίρεσα τον παλιό media player απο την cosmote προσπαθώντας να συνδεθώ ξανά μου βγάζει συνεχώς Network error. Ξέρει κανείς τί μπορεί να συμβαίνει και πώς μπορώ να το λύσω; Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να αλλάξω κάτι στο ρούτερ με καποια port; Σας ευχαριστώ Kαλησπέρα σας και πάλι. Υπάρχει περίπτωση να μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
polakis21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω το nvidia shield και ενω επαιζε το novago κανονικα, κανοντας την 7.2 τελευταια αναβαθμιση της nvidia, τωρα το novago μου βγαζει μηνυμα οτι η αναπαραγωγη δεν υποστηριζεται. Ξεκιναει το καθε ζωντανο καναλι να παιζει και στα 5 δευτερολεπτα μου πεταει το μηνυμα και σταματαει να παιζει. Αν κανω επανεκκινηση του μηχανηματος καποιες φορες λειτουργει κανονικα, αλλα οχι παντα. Καμια βοηθεια σε αυτο; Εχω την τελευταια εκδοση novago πανω... Επισης ξερουμε ποια εκδοση novago παιζει χωρις προβληματα σε tvbox; Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από polakis21
Killer555 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα, μπορείτε να μου προτείνετε ένα tv box που να παίζει Netflix κ Cosmote tv go. Χωρίς να χρειάζεται τροποποιήσεις. Ευχαριστώ
saruman123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, Killer555 είπε Καλησπέρα, μπορείτε να μου προτείνετε ένα tv box που να παίζει Netflix κ Cosmote tv go. Χωρίς να χρειάζεται τροποποιήσεις. Ευχαριστώ https://top-store.gr/proion/media-player-xiaomi-mi-tv-box-4k-int-version/
Killer555 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, saruman123 είπε https://top-store.gr/proion/media-player-xiaomi-mi-tv-box-4k-int-version/ Ενταξει είναι αυτό;; Γιατί για το mi box 3 δεν έχω ακούσει κ καλα λόγια
saruman123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Killer555 είπε Ενταξει είναι αυτό;; Γιατί για το mi box 3 δεν έχω ακούσει κ καλα λόγια Αυτό είναι με την International Version μόνο. Δεν υπάρχει άλλο χωρίς να το πειράξεις(μετά πας σε πιο ακριβό στο mi box s). Αν λες για το WiFi όλα τα tv box έχουν πρόβλημα. Μπορείς να του βάλεις ένα usb ethernet και είσαι καλυμμένος. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
polakis21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μια ερωτηση. Γιατι τοσα χρονια η νοβα και η κοσμοτε αφηνουν τα go τους να λειτουργουν σε android medix boxes, ενω υποτιθεται οτι απαγορευεται; Μηπως δεν μπορουν να ξεχωρισουν λογω android οτι οι συγκεκριμενες συσκευες συνδεονται με τηλεοραση; Η κατι αλλο;
isay Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μια χαρά μπορουν να το ξεχωρίσουν, αλλά αν το κοψουν αυτοματοποιημένα αυτο θα δημιουργήσει και αλλα προβληματα και σε αλλες συσκευες (διοτι η ποικιλια στο android ειναι τεράστια) οποτε δυσαρεστημένους πελάτες που εχουν δικιο. Επισης κάτι το σφάζεις οταν σου γινεται πολυ ενοχλητικό και πραγματικά χάνεις πολλά χρήματα αναλογικά. Τέλος μην ξεχνάς και τον εθισμό. Αυτοι που βάζουν tv box σχεδον απιθανο να αγοράσουν τη δορυφορική συνδεση με 25 ευρω, οποτε ασε να συνηθίσουν με το tv box και μετά σφίγκουμε τα λουρια και κάποιους θα τους γυρισουμε στο δορυφορικό.
LeukoSustima Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Στις 16/12/2018 στις 3:00 ΜΜ, saruman123 είπε Αυτό είναι με την International Version μόνο. Δεν υπάρχει άλλο χωρίς να το πειράξεις(μετά πας σε πιο ακριβό στο mi box s). Αν λες για το WiFi όλα τα tv box έχουν πρόβλημα. Μπορείς να του βάλεις ένα usb ethernet και είσαι καλυμμένος. Το mi box s δεν θέλει να πειράξεις κάτι για να το κάνεις unrooted?Είναι σίγουρο αυτό?Γιατί σκέφτομαι να το πάρω άμεσα.
saruman123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, LeukoSustima είπε Το mi box s δεν θέλει να πειράξεις κάτι για να το κάνεις unrooted?Είναι σίγουρο αυτό?Γιατί σκέφτομαι να το πάρω άμεσα. Διάβασε https://www.doctorandroid.gr/2018/01/xiaomi-mi-box-4-android-tv-box.html?m=1
LeukoSustima Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, saruman123 είπε Διάβασε https://www.doctorandroid.gr/2018/01/xiaomi-mi-box-4-android-tv-box.html?m=1 Α μάλιστα,κατάλαβα.Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις να προτείνεις καλύτερη συσκεή unrooted στα ίδια λεφτά?
saruman123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, LeukoSustima είπε Α μάλιστα,κατάλαβα.Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις να προτείνεις καλύτερη συσκεή unrooted στα ίδια λεφτά? Το xiaomi tv box 3(international version)με 10€ λιγότερο.
LeukoSustima Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το xiaomi tv box 3(international version)με 10€ λιγότερο. Για ποιο λόγο θεωρείται καλύτερο?
saruman123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, LeukoSustima είπε Για ποιο λόγο θεωρείται καλύτερο? Δεν είναι καλύτερο έχει και αυτό τα θεματάκια του. Αλλά είναι και αυτό unroot με έστω 10€ λιγότερα από το S. Το S στην ουσία είναι το tv box 4 . Διάβασε για το 3 εδώ και μετά αποφασίζεις https://www.doctorandroid.gr/2017/02/xiaomi-mi-box-3s-review.html?m=1
LeukoSustima Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Δεν είναι καλύτερο έχει και αυτό τα θεματάκια του. Αλλά είναι και αυτό unroot με έστω 10€ λιγότερα από το S. Το S στην ουσία είναι το tv box 4 . Διάβασε για το 3 εδώ και μετά αποφασίζεις https://www.doctorandroid.gr/2017/02/xiaomi-mi-box-3s-review.html?m=1 Έχει διαφορά το global από το international version? Επίσης στα περισσότερα καταστήματα που βλέπω από Ελλάδα δεν αναφέρει καν αν είναι ένα απ' τα δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα