ppanos7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Αρα ακολουθώ τις οδηγίες σου στην 1η σελίδα για το unroot? Thnx Saruman (θα ενημερώσω αν όλα πάνε καλά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ppanos7 είπε Αρα ακολουθώ τις οδηγίες σου στην 1η σελίδα για το unroot? Thnx Saruman (θα ενημερώσω αν όλα πάνε καλά) Όχι εσύ από ότι βλέπω είναι πιο εύκολο. Σε ένα OEM X96 S905X TV Box 2G+16G Amlogic 4K (όχι plus) η διαδικασία έγινε έτσι: "Κατέβασε το SuperSU από το Play store και μετά μέσα από τις ρυθμίσεις την επίλογη Full Unroot" Αφού γίνει κάνε μια επανεκκίνηση. Αυτο το έχει ένα παιδί στις πρώτες σελίδες. Θέλω να πιστεύω ότι και στο δικό σου θα δουλέψει αφού στην ουσία είναι το ίδιο με την διαφορά που εσύ έχεις το Plus. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από saruman123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppanos7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Εγκατέστησα το SuperSU, έκανα το unroot και επανεκκίνηση. Κόλλησε η συσκευή στο άνοιγμα πριν μπει στο menu. Εκανα restore system για να την επαναφέρω , μετά το reboot ξανά τα ίδια, η συσκευή μένει κολλημένη στο logo X966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μπες σε recovery mode και κάνε factory reset. Spoiler https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DmaQqmCny-0w&ved=2ahUKEwj6m6KUn9veAhWwk4sKHYAZDJcQjjgwAHoECAMQAQ&usg=AOvVaw3FFb_Wmd2RHBppWWZ32rKQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ClaudiaH Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Στις 12/11/2018 στις 9:00 ΜΜ, saruman123 είπε Από το browser του tv box θα το κατεβάσεις και θα του κάνεις εγκατάσταση όπως μια εφαρμογή. Φορμάτ πρώτη φορά το ακούω. Καλημέρα και συγγνώμη που άργησα τόσο να απαντήσω, αλλά μου έτυχαν διάφορα οικογενειακής φύσεως... Τελικά τα κατάφερα! Βέβαια η cosmote θεωρεί πως είναι επιπλέον συσκευή και περιμένω από τον αδερφό μου να δει τι κωδικούς χρειάζονται μια και είναι στο όνομα του η σύνδεση... Όμως τα κατάφερα και έφταιγε μάλλον το στικάκι μου. Όταν μετά από πολλά έβαλα ένα άλλο, όλα δουλεψαν κανονικά. Βέβαια χρειάστηκε να βάλω και έναν file manager ή όπως στο καλό λέγεται και επίσης να πω πως μέσα από το aurora store δεν κατάφερα να βρω την εφαρμογή cosmote οπότε την κατέβασα με στικάκι και αυτήν. Αυτά. Πάντως ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freak880 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Εγώ το έχω καταφέρει με εγκατάσταση του SuperSU και μετά μέσα από τις ρυθμίσεις την επίλογη Full Unroot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα. Μπορειτε να μου πειτε ποια εκδοση novago πρεπει να βαλω για να παιξει; Εχω nvidia shield tv box και δεν ειναι ρουταρισμενο. Το otego μου παιζει κανονικα αλλα δεν μπορω να βρω το novago. Εχετε κανενα λινκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, polakis21 είπε Καλησπερα. Μπορειτε να μου πειτε ποια εκδοση novago πρεπει να βαλω για να παιξει; Εχω nvidia shield tv box και δεν ειναι ρουταρισμενο. Το otego μου παιζει κανονικα αλλα δεν μπορω να βρω το novago. Εχετε κανενα λινκ; Από το play store! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeukoSustima Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα.Εδώ και 2 μέρες προσπαθώ να κάνω unroot τη συσευή h96 max.Με το supersu ενώ όταν πατάω στο πλήρης κατάργηση root,ενώ δεν κολλάει κάπου,η συσκευή παραμένει rooted. Με τον άλλο τρόπο,δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το magisk,γιατί όταν πατάω απυθείας εγκκατάσταση αποτυγχάνει,ενώ όταν πάω να το κάνω μέσω recovery mode,δε μπορώ να βρω πως γίνεται η εγκατάσταση του zip που κατέβασα(δεν μου βγάζει την επιλογή εγκατάσταση). Έχω δοκιμάσει κι άλλους τρόπους σβήνοντας πχ με es explorer τα αρχεία su και προσπαθώντας να σβήσω και το superuser.apk αλλά δεν γίνεται κάτι. Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί δε βλέπω να βγάζω άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην recovery δεν έχει την επιλογή update frome sd card. Καλό είναι να δεις πως χρησιμοποιείται το Magisk για να μην γίνει καμία πατάτα. https://www.doctorandroid.gr/2017/04/magisk-root.html?m=1 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από saruman123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeukoSustima Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Στην recovery δεν έχει την επιλογή update frome sd card. Καλό είναι να δεις πως χρησιμοποιείται το Magisk για να μην γίνει καμία πατάτα. https://www.doctorandroid.gr/2017/04/magisk-root.html?m=1 Πως κάνω twrp flash?Στο playstore δεν μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή,και όταν την κατέβασα απο το site δεν έχει τη συσκευή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, LeukoSustima είπε Πως κάνω twrp flash?Στο playstore δεν μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή,και όταν την κατέβασα απο το site δεν έχει τη συσκευή μου. Προφανώς με κάποιο flash tools όπως γίνεται με τις rom για Rockchip επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 ένα παράξενο θέμα σήμερα....... χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις το otego μου βγάζει τα εξής μηνύματα......τι μπορεί να φταίει ? Δεν είμαι με vpn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μήπως το tv box δεν είναι ευρωπαϊκό και είναι κανένα κινέζικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Μήπως το tv box δεν είναι ευρωπαϊκό και είναι κανένα κινέζικο? τι είπες τώρα ? Ποιο δεν είναι κινέζικο ? Μέχρι τώρα μία χαρά έβλεπα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα