manousos82003 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Federacion είπε Το πρώτο το κάνω και με απλό bt Δεν εχω Playstation, δεν ξερω Παραθεση εκανα
fisto Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μπορω να το χρησιμοποιησω σαν απλο bluetooth για το x box controller που χρησιμοποιώ ενσύρματα στον υπολογιστή μου; και πριν πει κανεις τη ατακα , γιατι να μην παρεις απλο bluetooth... γιατί η sony υποτίθεται οτι ειναι πιο ποιοτικη εταιρία.
manousos82003 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, fisto είπε Μπορω να το χρησιμοποιησω σαν απλο bluetooth για το x box controller που χρησιμοποιώ ενσύρματα στον υπολογιστή μου; και πριν πει κανεις τη ατακα , γιατι να μην παρεις απλο bluetooth... γιατί η sony υποτίθεται οτι ειναι πιο ποιοτικη εταιρία. Αυτο ειναι για το playstation, υπαρχει για xbox στο αντιστοιχο νημα...
Federacion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 ΑΡΑ για όσους ψάχνονται μόνο αν έχετε: ps remote play και playstation now/pstv δουλεύουν μόνο ενσύρματα ή με τον official adapter (αν σας ενδιαφέρουν). Ειδάλλως κάνετε τη δουλειά σας και με απλό BLUETOOTH
kgliat Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Federacion είπε ΑΡΑ για όσους ψάχνονται μόνο αν έχετε: ps remote play και playstation now/pstv δουλεύουν μόνο ενσύρματα ή με τον official adapter (αν σας ενδιαφέρουν). Ειδάλλως κάνετε τη δουλειά σας και με απλό BLUETOOTH Sorry, αλλά αν ισχύει το παρακάτω ποιος ο λόγος να το πάρουμε;; "Το PlayStation Now είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο και Ολλανδία"
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Πριν κάμποσο καιρό που είχα δοκιμάσει με account που είχε αγγλικά στοιχεία μια χαρά έπαιξε το PS Now από το πισι μου στην Αθήνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα