manousos82003 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Ο Κωτσόβολος έχει προσφορά τον Sony Dualshock 4 USB Wireless Adapter στα 12,45 ευρώ. Και εδώ η έκπτωση γίνεται στο ταμείο! Κωτσόβολος: https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/periferiaka-ps4/166285-sony-dualshock-4-usb-wireless Μαγαζιά στο Skroutz: https://www.skroutz.gr/s/9745159/Sony-Dualshock-4-USB-Wireless-Adaptor.html?keyphrase=sony-dualshock-4-usb-wireless 1 1
manos28684 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) γμτ μονο καταστήματα..... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από manos28684
johnny77 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 χωρις να πουμε κατι? απλα το παιρνουμε παμε ταμειο και μας λενε αυτη την τιμη..? επισης επειδη δε ξέρω , δεν εχω προσπαθησει ποτε , μονο με αυτο συνδεεται σε pc το ds4 η και με απλο bt adapter..? γιατι απλο bt εχω , και μια χαρα συνδεω το xbox one controller
ilos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ds4 δουλεύει και με απλό bluetooth 4 adapter με το ds 4 windows. Το official έχει 2 προτερήματα όμως. Πρώτον η ζεύξη γίνεται αυτόματα χωρίς να πατήσεις κάτι στα windows, κρατάς πατημένο κάτω το adapter για 3 secs και όταν αρχίσει να ψάχνει και να αναβοσβήνει ανοίγεις το ds4 με το ps button + share πατημένο και βουαλά. Δεύτερον τα ps remote play και playstation now/pstv δουλεύουν μόνο ενσύρματα ή με τον official adapter (αν σας ενδιαφέρουν). Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από ilos 1
MessatsuRoku Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, ilos είπε Το ds4 δουλεύει και με απλό bluetooth 4 adapter με το ds 4 windows. Το official έχει 2 προτερήματα όμως. Πρώτον η ζεύξη γίνεται αυτόματα χωρίς να πατήσεις κάτι στα windows, κρατάς πατημένο κάτω το adapter για 3 secs και όταν αρχίσει να ψάχνει και να αναβοσβήνει ανοίγεις το ds4 με το ps button + share πατημένο και βουαλά. Δεύτερον τα ps remote play και playstation now/pstv δουλεύουν μόνο ενσύρματα ή με τον official adapter (αν σας ενδιαφέρουν). Στο στεαμ δεν θελει καν ds4windows το κανεις απλα ζευξη με το PC και παιζει
manousos82003 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, johnny77 είπε χωρις να πουμε κατι? απλα το παιρνουμε παμε ταμειο και μας λενε αυτη την τιμη..? επισης επειδη δε ξέρω , δεν εχω προσπαθησει ποτε , μονο με αυτο συνδεεται σε pc το ds4 η και με απλο bt adapter..? γιατι απλο bt εχω , και μια χαρα συνδεω το xbox one controller Χωρις να πεις κατι Και γω στην τυχη το ανακαλυψα Για τους "απιστους" : 1
kgliat Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το laptop μου δεν έχει πλέον bluetooth μετά από εγκατάσταση Windows 10.. Θα παίζει αν το αγοράσω;; Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από kgliat
manousos82003 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, kgliat είπε Το laptop μου δεν έχει πλέον bluetooth μετά από εγκατάσταση Windows 10.. Θα παίζει αν το αγοράσω;; Αν το ιδιο ειναι bluetooth, γιατι οχι?
Federacion Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μα γιατί να το πάρει αφού παίζει μ'ενα απλό bt;;;
manousos82003 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, Federacion είπε Μα γιατί να το πάρει αφού παίζει μ'ενα απλό bt;;; Οπως αναφερθηκε πιο πανω: Πρώτον η ζεύξη γίνεται αυτόματα χωρίς να πατήσεις κάτι στα windows, κρατάς πατημένο κάτω το adapter για 3 secs και όταν αρχίσει να ψάχνει και να αναβοσβήνει ανοίγεις το ds4 με το ps button + share πατημένο και βουαλά. Δεύτερον τα ps remote play και playstation now/pstv δουλεύουν μόνο ενσύρματα ή με τον official adapter (αν σας ενδιαφέρουν). 1
manousos82003 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, orck είπε Το βλεπω 21 ευρω πλεον, εληξε; Στο ταμειο γινεται η εκπτωση... 1
orck Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλως παω να δοκιμασω, εαν ισχυει ουτε στο τηλεφωνικο τμημα δεν ξερουν οτι ισχυει κατι τετοιο, επιμενουν οτι εχει 21ευρω. Ευχαριστω Πηγα στο καταστημα στην Συγγρου και οντως ειχαν ενα τεμαχιο σφραγισμενο (οπως μου ειπε η κυρια στο τηλεφωνικο κεντρο) δεν ειχε καν καρτελακι, υπαλληλος δεν υπηρχε στην θεση του, τον ειδα μετα κατω ειχαν κανει πηγαδακι ολοι οι υπαλληλοι μαζι, παω ταμειο, μου λεει κοστιζει 24,90 "μα στην σελιδα λεει 21 ενω φιλος μου ειπε οτι το πηρε στα 12,5" μου απανταει οτι μπορει να ηταν προσφορα καταστηματος, πριν προλαβει να πει τον αυτοσχεδιασμο της βλεπει οτι εχει προσφορα 50%. Δημοσιο παντου. Eυχαριστω TS Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από orck 1
manousos82003 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, orck είπε Καλως παω να δοκιμασω, εαν ισχυει ουτε στο τηλεφωνικο τμημα δεν ξερουν οτι ισχυει κατι τετοιο, επιμενουν οτι εχει 21ευρω. Ευχαριστω Πηγα στο καταστημα στην Συγγρου και οντως ειχαν ενα τεμαχιο σφραγισμενο (οπως μου ειπε η κυρια στο τηλεφωνικο κεντρο) δεν ειχε καν καρτελακι, υπαλληλος δεν υπηρχε στην θεση του, τον ειδα μετα κατω ειχαν κανει πηγαδακι ολοι οι υπαλληλοι μαζι, παω ταμειο, μου λεει κοστιζει 24,90 "μα στην σελιδα λεει 21 ενω φιλος μου ειπε οτι το πηρε στα 12,5" μου απανταει οτι μπορει να ηταν προσφορα καταστηματος, πριν προλαβει να πει τον αυτοσχεδιασμο της βλεπει οτι εχει προσφορα 50%. Δημοσιο παντου. Eυχαριστω TS Γι'αυτο εβαλα την αποδειξη! Οποιος αρνηθει, τσουπ 1
Federacion Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, manousos82003 είπε Οπως αναφερθηκε πιο πανω: Πρώτον η ζεύξη γίνεται αυτόματα χωρίς να πατήσεις κάτι στα windows, κρατάς πατημένο κάτω το adapter για 3 secs και όταν αρχίσει να ψάχνει και να αναβοσβήνει ανοίγεις το ds4 με το ps button + share πατημένο και βουαλά. Δεύτερον τα ps remote play και playstation now/pstv δουλεύουν μόνο ενσύρματα ή με τον official adapter (αν σας ενδιαφέρουν). Το πρώτο το κάνω και με απλό bt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα