Προς το περιεχόμενο

XBox One Wireless Adapter - 17,40 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε συνεχεια της παλιοτερης προσφορας των χειριστηριων της Microsoft, o Κωτσοβολος στα καταστηματα εχει προσφορα τον XBox One Wireless Adapter στα 17,40 ευρώ (σε οσα απεμεινε τουλαχιστον)! Η εκπτωση γίνεται στο ταμειο. Μπορει να ειναι μονο 10 ευρω, αλλα δεν παυει να ειναι εκπτωση

Kωτσοβολος (τιμη προ εκπτωσης):

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/periferiaka-xbox-one/158798-microsoft-xbox-wireless-adapter-για-windows

Στα μαγαζια στο Skroutz:

https://www.skroutz.gr/s/8060746/Microsoft-XBOX-ONE-Wireless-Adapter-for-Windows.html

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, manos28684 είπε

γτ να μην το έχει στη σελίδα....

Δεν ξερω αλλα δεν ειναι και απαραιτητα κακο :), πηρε και φιλος μου απο αλλο καταστημα και εγινε το ιδιο :)

Επεξ/σία από manousos82003
Δημοσ.
13 minutes ago, manousos82003 said:

Δεν ξερω αλλα δεν ειναι και απαραιτητα κακο :), πηρε και φιλος μου απο αλλο καταστημα και εγινε το ιδιο :)

ε είναι λίγο αν μένεις επαρχεία... :/

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, manos28684 είπε

ε είναι λίγο αν μένεις επαρχεία... :/

Δοκιμασε να παρεις τηλεφωνο και να ζητησεις να στειλουν Αθηνα, ποτε δεν ξερεις :) Ειναι μερικα καταστηματα που εχουν αποθεμα και δεν αναφερεται...πχ στο αντιστοιχο του PS4 υπαρχει ενα στο Περιστερι αλλα στη λιστα με τα διαθεσιμα καταστηματα δεν το εμφανιζει :)

289zfib.jpg

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, manousos82003 είπε

Δοκιμασε να παρεις τηλεφωνο και να ζητησεις να στειλουν Αθηνα, ποτε δεν ξερεις :) Ειναι μερικα καταστηματα που εχουν αποθεμα και δεν αναφερεται...πχ στο αντιστοιχο του PS4 υπαρχει ενα στο Περιστερι αλλα στη λιστα με τα διαθεσιμα καταστηματα δεν το εμφανιζει :)

289zfib.jpg

Απλα το ζητησες; Πως σου περασαν την εκπτωση;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostiger είπε

Απλα το ζητησες; Πως σου περασαν την εκπτωση;

Το πηγα στο ταμειο και μου ειπαν οτι κοστιζει τοσο :)

6 λεπτά πριν, sintalkas είπε

παιδιά αυτόι για ποιο χειριστήριο κάνει ,εγώ έχω το κλασσικό άσπρο του one s

Απο το site της Microsoft

*Για χρήση με το Ασύρματο χειριστήριο Xbox One ή το Ασύρματο χειριστήριο Xbox και με παιχνίδια συμβατά με το χειριστήριο σε PC και tablet με Windows 7, 8.1 ή 10 με USB 2.0 ή USB 3.0. Δεν είναι συμβατό με χειριστήρια που έχουν σχεδιαστεί για το Xbox 360. Ενδέχεται να απαιτείται σημαντική ενημέρωση του υλικολογισμικού. Ισχύουν χρεώσεις ISP. Δεν είναι διαθέσιμα όλα τα χαρακτηριστικά του χειριστηρίου στα Windows 7 και 8.1. Επισκεφθείτε την τοποθεσία xbox.com/xboxone/controllerupdate για περισσότερες πληροφορίες.

**Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν

• Like 1
Δημοσ.

Φαινομενικα κι εδω στο ενα εκ των 2 καταστηματων Πατρας εμφανιζει αποθεμα, φοβαμαι μηπως παω ασκοπα. Εντωμεταξυ ξεστοκαρουν γιατι ερχεται απο σημερα αυτο:

https://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/adapters/wireless-adapter-windows

το οποιο ειναι μικροτερο και περναει ηχο και στα ακουστικα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Φαινομενικα κι εδω στο ενα εκ των 2 καταστηματων Πατρας εμφανιζει αποθεμα, φοβαμαι μηπως παω ασκοπα. Εντωμεταξυ ξεστοκαρουν γιατι ερχεται απο σημερα αυτο:

https://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/adapters/wireless-adapter-windows

το οποιο ειναι μικροτερο και περναει ηχο και στα ακουστικα..

Αν το συνδεσεις πισω στο PC, δεν κανει διαφορα το μεγεθος...μονο σε φορητο :) Και αυτο περναει ηχο ;)

Επεξ/σία από manousos82003
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πρακτικα εχω ενα pc με win7, εχω χειριστηρια και PS4 και XBOX one, σαν χειριστηριο προτιμω του XBOX καλυτερα, θεωρω οτι ειναι πιο σωστα στημενο.
Ποιο USΒ να παρω αυτο του PS4 η αυτο του XBOX; Ποιος θα δουλεψει καλυτερα με το PC; Χωρις παλαβα προβληματα και τα γνωστα των PC

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, orck είπε

Πρακτικα εχω ενα pc με win7, εχω χειριστηρια και PS4 και XBOX one, σαν χειριστηριο προτιμω του XBOX καλυτερα, θεωρω οτι ειναι πιο σωστα στημενο.
Ποιο USΒ να παρω αυτο του PS4 η αυτο του XBOX; Ποιος θα δουλεψει καλυτερα με το PC; Χωρις παλαβα προβληματα και τα γνωστα των PC

Εχω την εντυπωση πως του XBOX ειναι μονο για τα 10αρια...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...