mp123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Ποιο ειναι το καλυτερο καταστημα για τοποθετηση ελαστικων σε μηχανη σε πειραια κερατσινι κορυδαλλο.να ξερουν την δουλεια εννοω γιατι ολοι βαχουν λαστιχα λιγοι ξερουν τι να προτεινουν.
darkman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, mp123 είπε Ποιο ειναι το καλυτερο καταστημα για τοποθετηση ελαστικων σε μηχανη σε πειραια κερατσινι κορυδαλλο.να ξερουν την δουλεια εννοω γιατι ολοι βαχουν λαστιχα λιγοι ξερουν τι να προτεινουν. Εγω για το δικο μου εβαλα απο τον περιστερα στο περιστερι ο λογος γιατι τα ειχε σε καλη τιμη και ειχε και καλες ημερομηνίες για τι μηχανάκι μιλαμε ?
mp123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Το καινουργιο το burgman 200.dunlop φοραει 200χλμ του εχω αλλα θελω να τα αλλαξω.δεν ξερω κατι σαν να γλυστραει μου φαινετε .επισεις ποτε στα αμαξια δεν εβαζα dunlop.
darkman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 34 λεπτά πριν, mp123 είπε Το καινουργιο το burgman 200.dunlop φοραει 200χλμ του εχω αλλα θελω να τα αλλαξω.δεν ξερω κατι σαν να γλυστραει μου φαινετε .επισεις ποτε στα αμαξια δεν εβαζα dunlop. Δεν το ξερω αυτο το μοντελο εγω παντος σαν μαρκα βαζω metzeler και για το αμαξι παντα continental υπαρχουν βεβαια και αλλα αξιολογα λαστιχα να βαλεις 1
mp123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Suzuki burgman 200.απο λάστιχα και εγω τωρα έβαλα στο αμάξι continental πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια με Bridgestone και λέω τι έχανα τόσα χρόνια.φοβερο λαστιχο το continental δεν ξαναπάω σε άλλη μάρκα..σε ευχαριστώ για την απάντηση και εγω από ότι ακούω το καλύτερο για μηχανές ειναι το metzeler.αυτα θα βάλω. 1
AristidisZ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Νίκαια, Moto Tyres Ελευθερίου Προσωπικά, τον συστήνω ανεπιφύλακτα Για τις μάρκες να σου πω ότι είναι νομίζω λάθος να συγκρίνεις απευθείας ελαστικά αυτοκινήτων με μηχανής Εγώ πάντα στα αυτοκίνητα έβαζα michelin, αλλά στη μηχανή δε με άφησαν ευχαριστημένο μια φορά που δοκίμασα
thant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, darkman είπε εγω παντος σαν μαρκα βαζω metzeler Metzeler κι από μένα. Σταθερή αξία για ελαστικά μοτο.
mp123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστω παιδια.σχεδον ολοι μου λενε αυτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα