AggTs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα στο φορουμ, Εχω ενα beverly 300 και ειμαι σε διαδικασια αλλαγης λαμπας γιατι η παλια μου καηκε. Ειμαι αναμεσα στις αναγραφομενες του τιτλου. Diamond vision ειχα και συγκεκριμενα ηταν αυτη που μου καηκε οποτε τη γνωριζω σαν λαμπα. Το θεμα ειναι οτι τις τελευταιες μερες πολλοι μου προτειναν τη Crystal vision ως πιο δυνατη λαμπα. Και καπου εδω θελω τα φωτα σας. Θελω οπωσδηποτε να εχει λευκο φως (το οποιο λατρευω) και οσο το δυνατον να ειναι πιο φωτεινη. Το θεμα ειναι οτι καποια βιντεακια που ειδα για τη Crystal vision μου φανηκε οτι κιτρινιζει λιγο πραγμα που δεν μου αρεσει καθολου. Αν και ειναι πολυ πιο φωτεινη απο τη dianond. Εσεις τι μου προτεινετε;; Help!!
gdriver Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε θέματα φωτεινότητας δεν υπάρχουν τρανταχτές διαφορές. Δε θα καταλαβεις την οποιαδήποτε διαφορά με το μάτι σου είτε με τη μία είτε με την άλλη. εδώ δεν κατάλαβα διαφορά με τις extreme vision που ήταν το νεότερο μοντέλο από τις extreme power οι οποίες ενώ είχαν τεράστια διαφορά (οι extreme power) η θερμοκρασία τους ήταν απαγορευτική για το πλαστικό φανάρι. Επομένως σε σχέση με τις δύο , θα πηγαινα σε αυτή που θα μου άρεσε περισσότερο η απόχρωση της. Να έχεις όμως κατά νου , πως οι κιτρινωπές λάμπες είναι πολύ πιο ξεκούραστες στο δρόμο. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από gdriver
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα