mcrae13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Κρίμα ρε γμτ ,γιατί ήθελα να του κάνω μια προσφορα στα 1990 αλλά δεν δέχεται...
Manjaro Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και βαριέται να ασχοληθεί τώρα για αλλαγές χέρι με χέρι για 2 ψωροχιλιάρικά ... που να βγαίνει απο το σπίτι.. ας ρισκάρει ο αγοραστής να καταθέσει σε έναν άγνωστο που ισχυρίζεται πως έχει μια κάρτα 2000 ευρώ... Πέρα απο την πλάκα πιστεύετε ότι υπάρχει άτομο στην Ελλάδα που θα δώσει 2κ για την 56άρα ας κάνουμε γκάλοπ.. εγώ το έχω κάτω του 1% πάντως... Από την άλλη δεν παίζει να ειναι και τυπογραφικό γιατι 200 θα ήταν πολύ λίγο για την κάρτα... Με πoιο σκεπτικό άραγε κατέληξε σε αυτό το ποσό; ειναι δυσεύρετη άρα 2000;;; Το να είναι κάτι δυσεύρετο προσθέτει αξία δεν λέω αλλά εξαρτάται και απο άλλο πράματα η κοστολόγηση το να είναι δυσεύρετο μόνο δεν λέει και πάρα πολλά ειδικά αν μιλάμε για προϊόντα λιανικής και όχι πχ για ιστορικά κημήλεια κτλ... Και βασικά πιστεύετε ότι αυτό το άτομο υπάρχει τώρα; δηλαδή το εννοεί αυτό; ή ειναι καμιά πλάκα για να περάσει η ώρα και να κάνει καμιά ψυχαγωγική κουβέντα μέσω pm με κάποιον τυχαίο ενδιαφέρομενο; Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από Manjaro
mcrae13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Αν γράψω πραγματικά τι πιστεύω ,πιθανως να είναι και το τελευταίο ποστ μου...οπότε άστο.. 2
Zaknafein Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mcrae13 είπε Κρίμα ρε γμτ ,γιατί ήθελα να του κάνω μια προσφορα στα 1990 αλλά δεν δέχεται... Μην χαλιέσαι, σου δίνω τη δικιά μου που είναι 64 και γυαλίζει/φωτάει στην εξευτελιστική τιμή των 1899,00€ - να σου μείνουν βρε αδελφέ και τα ψιλά για κανά πιτόγυρο Σοβαρά πάντως, το σκηνικό το έχουμε ξαναδεί, ακόμα και εκτός mining craze υπάρχουν αυτοί που ψάχνουν τα κορόιδα στις αγγελίες, απλά τώρα το τερματίσανε μερικοί.
AliasAndrew Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Σβηστηκε η αγγελια γμτ τα καλυτερα χανω!
black66.gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, AliasAndrew είπε Σβηστηκε η αγγελια γμτ τα καλυτερα χανω! Ε! βέβαια. Τέτοια ευκαιρία έγινε ανάρπαστη μέσα σε λίγες ώρες.
Bigi444444 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Και να θέλεις να βγάλεις την κάρτα σου σε φυσιολογική τιμή δεν σε αφήνουν ρε φίλε.Θα την πάρουν και σε 2-3 ημέρες θα την πουλήσουν με καπέλο! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα