Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και βαριέται να ασχοληθεί τώρα για αλλαγές χέρι με χέρι για 2 ψωροχιλιάρικά ... που να βγαίνει απο το σπίτι.. ας ρισκάρει ο αγοραστής να καταθέσει σε έναν άγνωστο που ισχυρίζεται πως έχει μια κάρτα 2000 ευρώ...  

Πέρα απο την πλάκα πιστεύετε ότι υπάρχει άτομο στην Ελλάδα που θα δώσει 2κ για την 56άρα ας κάνουμε γκάλοπ.. εγώ το έχω κάτω του 1% πάντως... 

Από την άλλη δεν παίζει να ειναι και τυπογραφικό γιατι 200 θα ήταν πολύ λίγο για την κάρτα... Με πoιο σκεπτικό άραγε κατέληξε σε αυτό το ποσό; ειναι δυσεύρετη άρα 2000;;; 
Το να είναι κάτι δυσεύρετο προσθέτει αξία δεν λέω αλλά εξαρτάται και απο άλλο πράματα η κοστολόγηση το να είναι δυσεύρετο μόνο δεν λέει και πάρα πολλά ειδικά αν μιλάμε για προϊόντα λιανικής και όχι πχ για ιστορικά κημήλεια κτλ... 

Και βασικά πιστεύετε ότι αυτό το άτομο υπάρχει τώρα; δηλαδή το εννοεί αυτό; ή ειναι καμιά πλάκα για να περάσει η ώρα και να κάνει καμιά ψυχαγωγική κουβέντα μέσω pm με κάποιον τυχαίο ενδιαφέρομενο; :P 

Επεξ/σία από Manjaro
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mcrae13 είπε

Κρίμα ρε γμτ ,γιατί ήθελα να του κάνω μια προσφορα στα 1990 αλλά δεν δέχεται...

Μην χαλιέσαι, σου δίνω τη δικιά μου που είναι 64 και γυαλίζει/φωτάει στην εξευτελιστική τιμή των 1899,00€ - να σου μείνουν βρε αδελφέ και τα ψιλά για κανά πιτόγυρο :P

Σοβαρά πάντως, το σκηνικό το έχουμε ξαναδεί, ακόμα και εκτός mining craze υπάρχουν αυτοί που ψάχνουν τα κορόιδα στις αγγελίες, απλά τώρα το τερματίσανε μερικοί.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, AliasAndrew είπε

Σβηστηκε η αγγελια γμτ τα καλυτερα χανω!

Ε! βέβαια. Τέτοια ευκαιρία έγινε ανάρπαστη μέσα σε λίγες ώρες. 

Δημοσ.

Και να θέλεις να βγάλεις την κάρτα σου σε φυσιολογική τιμή δεν σε αφήνουν ρε φίλε.Θα την πάρουν και σε 2-3 ημέρες θα την πουλήσουν με καπέλο! <_<

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...