Προς το περιεχόμενο

[Steam PC games] Rockstar bundle 10 games 12,10€ @Humble bundle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, jimkog είπε

Μάλλον για αυτό είδα και 0,12€ να έχω χρεωθεί(Εθνική) :P

Οπότε και η Εθνική χρεώνει πλέον. Από ότι φαίνεται η μόνη τράπεζα που δε βάζει ακόμα προμήθεια μετατροπής νομίσματος είναι η Alpha Bank. Για πόσο ακόμα δεν ξέρω.

Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορεί κανείς να βρει εύκολα αυτές τις πληροφορίες για κάθε τράπεζα ώστε να ξέρει τι ισχύει. Χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι είχα πάρει στην Πειραιώς να ρωτήσω για την επιπλέον χρέωση και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση δεν είχε ιδέα. Τα ρίχνανε στη VISA και στη Mastercard.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yannies82 είπε

Οπότε και η Εθνική χρεώνει πλέον. Από ότι φαίνεται η μόνη τράπεζα που δε βάζει ακόμα προμήθεια μετατροπής νομίσματος είναι η Alpha Bank. Για πόσο ακόμα δεν ξέρω.

Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορεί κανείς να βρει εύκολα αυτές τις πληροφορίες για κάθε τράπεζα ώστε να ξέρει τι ισχύει. Χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι είχα πάρει στην Πειραιώς να ρωτήσω για την επιπλέον χρέωση και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση δεν είχε ιδέα. Τα ρίχνανε στη VISA και στη Mastercard.

Και έμενα έτσι το δείχνει, δεν μπορώ να ξέρω αν απλά πήρε 12 λεπτά το Χάμπλ.

image.png.774da1e32540e6ec222533c869f5f7ab.png

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jimkog είπε

Και έμενα έτσι το δείχνει, δεν μπορώ να ξέρω αν απλά πήρε 12 λεπτά το Χάμπλ.

image.png.774da1e32540e6ec222533c869f5f7ab.png

Νομίζω είχα διαβάσει σε κάποιο thread εδώ στο insomnia ότι θα έβαζε και η Εθνική χρέωση μετατροπής νομίσματος 1% επί της συναλλαγής. Μάλλον αυτό έχει συμβεί πλέον και περί αυτής της χρέωσης πρόκειται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...