thomasvlax Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά για να πάρω κάποιο απο τα bundles Πρέπει να έχω μηνιαία συνδρομή;
Chrisfm94 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, thomasvlax είπε Παιδιά για να πάρω κάποιο απο τα bundles Πρέπει να έχω μηνιαία συνδρομή; Οχι.
Leuteris.V.2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ποσο χρεωνει για μετατροπη του $ σε € ??
axouu Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, Leuteris.V.2 είπε Ποσο χρεωνει για μετατροπη του $ σε € ?? δεν χρεώνει κάτι λογικά αλλά καλύτερα μη σε πάρω στον λαιμό μου.
cosgous Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Leuteris.V.2 είπε Ποσο χρεωνει για μετατροπη του $ σε € ?? Δεν χρεώνει κάτι το site για την μετατροπή $ σε €. Αυτός που θα σε χρεώσει είναι η τράπεζα. Στην περίπτωσή μου με χρεωστική κάρτα Mastercard της Eurobank η χρέωση ήταν 2,5€.
Leuteris.V.2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, cosgous είπε Δεν χρεώνει κάτι το site για την μετατροπή $ σε €. Αυτός που θα σε χρεώσει είναι η τράπεζα. Στην περίπτωσή μου με χρεωστική κάρτα Mastercard της Eurobank η χρέωση ήταν 2,5€. Ποιο bundle πηρες ομως? Γιατι μου φαινεται παραξενο να χρεωνει 2.5€ για 0.81€
gtajunkie Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Προσοχή σε όσους σκοπεύουν να αγοράσουν το tier με το San Andreas. Το update του Steam στο παιχνίδι έχει αφαιρέσει 18 τραγούδια, επιλογή ανάλυσης 1080p έχει επίσης αφαιρεθεί, και επίσης παλιά saves δεν δουλεύουν, όπως επίσης και mods έχουν πρόβλημα να δουλέψουν (no hot coffee mod).
Abudi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, gtajunkie είπε Προσοχή σε όσους σκοπεύουν να αγοράσουν το tier με το San Andreas. Το update του Steam στο παιχνίδι έχει αφαιρέσει 18 τραγούδια, επιλογή ανάλυσης 1080p έχει επίσης αφαιρεθεί, και επίσης παλιά saves δεν δουλεύουν, όπως επίσης και mods έχουν πρόβλημα να δουλέψουν (no hot coffee mod). relevant username + avatar. Το κακό έχει γίνει ήδη δυστυχώς
gtajunkie Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 https://www.pcgamer.com/grand-theft-auto-san-andreas-steam-update-removes-songs-resolution-options/ όλα διορθώνονται
NickTG Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 6 minutes ago, Leuteris.V.2 said: Ποιο bundle πηρες ομως? Γιατι μου φαινεται παραξενο να χρεωνει 2.5€ για 0.81€ H eurobank κάθε μετατροπή σε άλλο νόμισμα 2.5€ τη χρεώνει.
Leuteris.V.2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, NickTG είπε H eurobank κάθε μετατροπή σε άλλο νόμισμα 2.5€ τη χρεώνει. Και δεν θα ειναι η μονη που το κανει. Κριμα, για 81 λεπτα ηταν ευκαιρια.
gtajunkie Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 https://steamcommunity.com/app/12120/discussions/0/34096318964479523/ εδώ υπάρχει ότι χρειαστεί κάποιος
yannies82 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Leuteris.V.2 είπε Και δεν θα ειναι η μονη που το κανει. Κριμα, για 81 λεπτα ηταν ευκαιρια. 11 ώρες πριν, NickTG είπε H eurobank κάθε μετατροπή σε άλλο νόμισμα 2.5€ τη χρεώνει. 14 ώρες πριν, cosgous είπε Δεν χρεώνει κάτι το site για την μετατροπή $ σε €. Αυτός που θα σε χρεώσει είναι η τράπεζα. Στην περίπτωσή μου με χρεωστική κάρτα Mastercard της Eurobank η χρέωση ήταν 2,5€. Με χρεωστική Alpha Bank δε χρεώνομαι κάτι για τη μετατροπή από ξένο νόμισμα... ακόμα. Με χρεωστική Πειραιώς χρεώνομαι 2% επί της αξίας της συναλλαγής. Η Eurobank επίσης χρεώνει, χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες για την πολιτική της (ίσως είναι τα fix 2,5 ευρώ που λέτε). Η ΕΤΕ επίσης νομίζω ότι δε χρεώνει κάτι για τη μετατροπή... ακόμα. Αν έχετε χρεωστική Eurobank το καλύτερο είναι να συνδέσετε την κάρτα με το Paypal και να χρησιμοποιείτε το μετατροπέα συναλλάγματος του Paypal όταν θέλετε να κάνετε συναλλαγές μικρών ποσών, ούτως ώστε να κάνει τη μετατροπή σε ευρώ το Paypal. Σας δίνει ελαφρώς χειρότερο rate από την τράπεζα, αλλά έτσι θα αποφύγετε την επιπλέον χρέωση των 2,5 ευρώ για το 1 ευρώ. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από yannies82
cosgous Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, yannies82 είπε Με χρεωστική Alpha Bank δε χρεώνομαι κάτι για τη μετατροπή από ξένο νόμισμα... ακόμα. Με χρεωστική Πειραιώς χρεώνομαι 2% επί της αξίας της συναλλαγής. Η Eurobank επίσης χρεώνει, χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες για την πολιτική της (ίσως είναι τα fix 2,5 ευρώ που λέτε). Η ΕΤΕ επίσης νομίζω ότι δε χρεώνει κάτι για τη μετατροπή... ακόμα. Αν έχετε χρεωστική Eurobank το καλύτερο είναι να συνδέσετε την κάρτα με το Paypal και να χρησιμοποιείτε το μετατροπέα συναλλάγματος του Paypal όταν θέλετε να κάνετε συναλλαγές μικρών ποσών, ούτως ώστε να κάνει τη μετατροπή σε ευρώ το Paypal. Σας δίνει ελαφρώς χειρότερο rate από την τράπεζα, αλλά έτσι θα αποφύγετε την επιπλέον χρέωση των 2,5 ευρώ για το 1 ευρώ. Αυτή την λεπτομέρεια με το paypal δεν την γνώριζα. Η eurobank χρεώνει 2,5€ ανεξαρτήτως της συναλλαγής - είτε είναι 10 λεπτά είτε είναι 100€. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα το ψάξω.
yannies82 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, cosgous είπε Αυτή την λεπτομέρεια με το paypal δεν την γνώριζα. Η eurobank χρεώνει 2,5€ ανεξαρτήτως της συναλλαγής - είτε είναι 10 λεπτά είτε είναι 100€. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα το ψάξω. Είναι κάπου πολύ βαθιά στα μενού του Paypal αυτή η επιλογή. Δοκίμασε το παρακάτω link και από εκεί επιλέγεις to currency conversion option ανά κάρτα. https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα