Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέσιμο budget: 1000 (ισως και 1500 για oled)

Απόσταση και γωνία θέασης: 3+ μετρα

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ),  digea,  κτλ]: Χρηση καθαρα ταινιες (τορρεντ) σειρες(μαλλον θα βαλω νετφλιξ) και συνδεση με pc για couch gaming (σιχαινομαι την ελληνικη τηλεοραση, εχω να δω χρονια)

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "): 55"+

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Δεν ειναι και το μεγαλυτερο σαλονι εβερ αλλα δεν θα το ελεγα

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): 4Κ, smart TV

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Samsung, Sony και LG τα "γνωστα" vfm

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): οχι

Καλησπερα,

Σε 2 βδομαδες μετακομιζω και θα χρειαστω τηλεοραση. Θα το "ντυσω" το σπιτι απο την αρχη οποτε τα εξοδα θα ειναι αρκετα. Παρολαυτα πιστευω πως μια καλη τηλεοραση ειναι μια καλη επενδυση. Εχω διαβασει πολλα θεματα αλλων εδω που ψαχνουν λιγο πολυ τα ιδια αλλα επειδη ειναι τοσα πολλα το μονο που καταφερα ηταν να μπερδευτω παραπανω. Ειδα τις κυριως προτεινομενες, samsung, sony και lg oled, αλλα πραγματικα δεν μπορω να ξεχωρισω καποια. Σιγουρα η OLED κυριαρχει στο μυαλο μου, και γενικα, αλλα παμε στα 500+ε παραπανω απο τις αλλες. Χρηση θα γινει για ταινιες και σειρες και συνδεση στο pc για couch gaming, κατα τα αλλα δεν βρισκω αλλο λογο να ανοιξει η τηλεοραση. Θα θελα, αν ειναι ευκολο, 3 προτεινομενα μοντελα με σειρα προτιμησης για να μπορεσω να διαλεξω μια. Δεν μπορω αλλο να ανοιγω 200 καρτελες και στη τελικη να μπερδευομαι και να τις κλεινω ολες.  Μετα σκεφτομαι να "κολλησω" κι ενα home cinema αλλα αργοτερα αυτο. Η αγορα θα γινει σε 2+ βδομαδες οποτε μπορω να περιμενω μηπως εμφανιστει και καμια προσφορα σε καποια. 

Ευχαριστω. 

Επεξ/σία από zer_raiden
Δημοσ.

Μεγάλε είμαι κι εγώ στο ψάξιμο... Είχα μια 50άρα Samsung Plasma 6ετίας, συγκεκριμένα την PS506900S άλλα την έσπασα λόγω νεύρων!!! Βρίσκομαι Αθήνα για κανά-δυο μέρες ακόμα, όσο θα χρειαστεί και το ψάξιμο σε φυσικό μαγαζί. Ξημερώνοντας 5 το πρωί μέχρι στιγμής έχω καταλήξει στην LG 70UJ675V. 70"!!! Γιατί ως γνωστόν, το μέγεθος μετράει πρωτίστως και μετά τα υπόλοιπα! Όσο για τα υπόλοιπα. Φυσικά και είναι 4Κ με HDR και μάλιστα HDR10 και HLG. Στα 1500 € περίπου την βρίσκω.

Δημοσ.

καλημερα, με την σειρα, 1. Σονυ Α1 oled, 2. lg oled e7,c7,b7, sony 9305, 3. sony 9005, 4. samsung 8002, sony 8596, 8577, 8505. 5. samusng 7002, lg 850v

ετσ τις εχω στο μυαλο μου...κ αναλογα με τι θελεις διαθεσεις αγορασεις!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας. απο κει και περα, καλο το μεγεθος, δεν λεω, αλλα δεν ξερω αν θελω να ξεφυγω απο τα 1000 για LED tv. Το παραπανω ανοιγμα σκεφτομαι να το κανω μονο για OLED, αν οντως τοσο αξιζει και απο οτι διαβαζω ειναι το μελλον. Σιγουρα ειναι ολες εντυπωσιακες, δεν αμφιβαλλω αλλα τα λεφτα ειναι πολλα. Δηλαδη σκεφτομαι LED στα 1000 ή OLED στα 1500. Ακουγεται ωραιο και το 70" αλλα ισως ειναι λιγο too much σε γκαρσονιερα.

Επεξ/σία από zer_raiden
Δημοσ.
17 ώρες πριν, zer_raiden είπε

Διαθέσιμο budget: 1000 (ισως και 1500 για oled)

Απόσταση και γωνία θέασης: 2-2μιση μετρα

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ),  digea,  κτλ]: Χρηση καθαρα ταινιες (τορρεντ) σειρες(μαλλον θα βαλω νετφλιξ) και συνδεση με pc για couch gaming (σιχαινομαι την ελληνικη τηλεοραση, εχω να δω χρονια)

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "): 55"+

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Δεν ειναι και το μεγαλυτερο σαλονι εβερ αλλα δεν θα το ελεγα

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): 4Κ, smart TV

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Samsung, Sony και LG τα "γνωστα" vfm

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): οχι

Καλησπερα,

Σε 2 βδομαδες μετακομιζω και θα χρειαστω τηλεοραση. Θα το "ντυσω" το σπιτι απο την αρχη οποτε τα εξοδα θα ειναι αρκετα. Παρολαυτα πιστευω πως μια καλη τηλεοραση ειναι μια καλη επενδυση. Εχω διαβασει πολλα θεματα αλλων εδω που ψαχνουν λιγο πολυ τα ιδια αλλα επειδη ειναι τοσα πολλα το μονο που καταφερα ηταν να μπερδευτω παραπανω. Ειδα τις κυριως προτεινομενες, samsung, sony και lg oled, αλλα πραγματικα δεν μπορω να ξεχωρισω καποια. Σιγουρα η OLED κυριαρχει στο μυαλο μου, και γενικα, αλλα παμε στα 500+ε παραπανω απο τις αλλες. Χρηση θα γινει για ταινιες και σειρες και συνδεση στο pc για couch gaming, κατα τα αλλα δεν βρισκω αλλο λογο να ανοιξει η τηλεοραση. Θα θελα, αν ειναι ευκολο, 3 προτεινομενα μοντελα με σειρα προτιμησης για να μπορεσω να διαλεξω μια. Δεν μπορω αλλο να ανοιγω 200 καρτελες και στη τελικη να μπερδευομαι και να τις κλεινω ολες.  Μετα σκεφτομαι να "κολλησω" κι ενα home cinema αλλα αργοτερα αυτο. Η αγορα θα γινει σε 2+ βδομαδες οποτε μπορω να περιμενω μηπως εμφανιστει και καμια προσφορα σε καποια. 

Ευχαριστω. 

Βιντεοπροβολέας 1080p στα 900 ευρώ και 4Κ  τηλεόραση στα 600 ευρω=1500 ευρώ

Τι να κλάσουν οι 55 ίντσες μπροστά στις 300 τους βιντεοπροβολέα.Επειδή 4Κ της προκοπής δεν θα δεις ποτέ
την δουλειά σου μπορείς να την κάνεις άνετα και με μια 4Κ τηλεόραση των εξακοσίων ευρώ και τις ταινιούλες σου (torrent,netflix κ.τ.λ)
τις απολαμβάνεις στον βιντεοπροβολέα σαν πασάς.Κοτσάρεις και το Home cinema αργότερα για να απολαμβάνεις και τον ήχο σου και απο πασάς
στα Γιάννενα γίνεσαι σουλτάνος στην Πύλη.

Όλοι εδώ μέσα δηλώνουν φανατικοί των ταινιών αλλά κανείς δεν αγοράζει βιντεοπροβολέα.Αυτη την συμπεριφορά δεν μπορώ να την καταλάβω.
Χτυπιέστε όλοι να αγοράσετε μεγάλες ίντσες για να δείτε ταινίες,σωστά;

300 ίντσες! 7,5 μέτρα διαγώνιο οθόνης! Τι άλλο θέλετε;

Ταινίες στον βιντεοπροβολέα και οτιδήποτε άλλο στην 4Κ των εξακοσίων ευρώ.

Μην μου πείτε πως το 4Κ των 25 mbps στην 55 oled θα προσφέρει καλύτερη οπτική απόλαυση απο το full hd των 40 mbps στις 300 ίντσες του βιντεοπροβολέα
γιατί θα γελάσω μέχρι δακρύων

Mbps για τα 1080 τα βρίσκεις και στο περίπτερο,τα Mbps για το 4Κ που θα τα βρεις; Τα 25 του netflix δεν φτάνουν ούτε για πιπέρι

Που θα καταλήξουμε; Να σκάμε την βραδιά 20-30 ευρώ για ένα δισκάκι 4Κ bluray για να δούμε σαν άνθρωποι ποιοτικό 4Κ και να αξιοποιείται πλήρως η 55αρα Oled
έτσι ώστε να κοκορευόμαστε πως ήταν καλύτερη η επιλογή της 4K oled 55αρας απο τις 300 ίντσες του full hd βιντεοπροβολέα ;

27 λεπτά πριν, zer_raiden είπε

καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας. απο κει και περα, καλο το μεγεθος, δεν λεω, αλλα δεν ξερω αν θελω να ξεφυγω απο τα 1000 για LED tv. Το παραπανω ανοιγμα σκεφτομαι να το κανω μονο για OLED, αν οντως τοσο αξιζει και απο οτι διαβαζω ειναι το μελλον. Σιγουρα ειναι ολες εντυπωσιακες, δεν αμφιβαλλω αλλα τα λεφτα ειναι πολλα. Δηλαδη σκεφτομαι LED στα 1000 ή OLED στα 1500. Ακουγεται ωραιο και το 70" αλλα ισως ειναι λιγο too much σε γκαρσονιερα.

Οι λέξεις γκαρσονιέρα-55αρα oled μου θυμίζει νεόπτωχο που θέλει να αγοράσει Lamborghini.Η εμπορική αξία της γκαρσονιέρας θα είναι μεγαλύτερη απο τον
οπτικοακουστικό εξοπλισμό που σκοπεύεις να αγοράσεις ή όχι;

Και εγώ φαντάστηκα πως η oled θα έμπαινε σε χλιδάτο σαλόνι που θα είχε εμβαδό όσο ένα γήπεδο 5χ5 μιας και αναφέρθηκες οτι θα μετακόμιζες και μπήκα στα βαθιά να ομιλώ για βιντεοπροβολείς.

Λέω μέσα μου,νυμφεύτηκε την καλή του το παλικάρι και μπαίνει στο καινούργιο σπίτι που έφτιαξε.Σε ένα ωραίο σαλονάκι έχοντας δίπλα
το μωράκι του,να μην έχει και μια 55αρα Oled να απολαμβάνει τις ταινιούλες του;

Με αυτή την λογική είπα και εγώ να προτείνω βιντεοπροβολέα για μεγαλύτερη κινηματογραφική εμπειρία

Τελικά ,αν μπλέξεις με Έλληνες καταναλωτές μπερδεύεσαι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω σκεφτει και τον προτζεκτορα. Εχει φιλος και ειναι πολυ καλη φαση. Απλα ειναι ο χωρος που με περιοριζει. Μιλαμε για σαλονι που απο τον καναπε στον απεναντι τοιχο να ειναι 3+ μετρα. Θα γουσταρα πολυ ασχημα να εχω προτζεκτορα αλλα ειναι προβλημα ο χωρος. Να βαλω πανι 75", το οποιο θα κατεβαινει μπροστα απο τη τηλεοραση? ε το ιδιο πραμα ειναι στη τελικη θαρρω. 

Επεξ/σία από zer_raiden
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον θα βλέπεις υλικό μέσω του PC σου (ταινίες και gaming), καλύτερα να αφήσεις τις OLED στην άκρη.

Aν πάς το budget σου μέχρι τα 1300, η καλύτερη επιλογή σου είναι η SONY 55XE9005. Στην Ελλάδα στα Public την έχουνε 1299 ευρώ με δώρο 5ετή εγγύηση.

Εγώ την πήρα πρίν λίγες μέρες από Public Κύπρου 1400 +150 ευρώ για 4ετή εγγύηση.

Νομίζω στην τιμή που έχει Ελλάδα και με την 5ετή εγγύηση είναι no-brainer.

Βέβαια 3+ μέτρα απόσταση, οι 55 ίντζες είναι λιγες....

Η 65άρα πάει 2000 ευρώ.

Επεξ/σία από panther_512

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...