Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα, βρε συ, το είπα από την αρχή ότι έχεις δίκιο και προφανώς θα ήταν καλύτερα αν μας ρώταγε πριν προβεί σε αγορά, κι εγώ θα του έλεγα να στραφεί αλλού.

Δεν ξέρω για τη θερμοκρασία δωματίου, ξέρω ότι ο 8600Κ ακόμα και με OC συγκρίνεται το πολύ με τον 8700Κ στοκ (στο ρεύμα που τραβάει), οπότε τα 90+ θα έρθουν αν έχει κανά 30ρι στο δωμάτιο + βάλει την CPU στο blender (αν υποθέσουμε ότι οι 77° στον KitGuru είναι με ~17 ambient), αλλά έτσι κι αλλιώς ξεφεύγουμε απ'το θέμα.

Η ουσία είναι: Τα VRMs της Ultra Gaming είναι μάπα, αλλά την δουλειά του θα την κάνει και ΟΚ, αν της τινάζει τα πέταλα τα καλοκαίρια μπορεί να μην αντέξει 10 χρόνια η μητρική ξερω'γω, αλλά σε 10 χρόνια δεν ξέρουμε αν θα ζούμε εμείς, για μια μητρική θα σκάσουμε; :P

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 2/1/2018 στις 12:58 ΜΜ, spy94 είπε

Οc σε gpu+cpu στο χειροτερο τροφοδοτικο της εταιριας; :P

Απλα για να το αλλαξει αργοτερα;(πιθανως καμμενο)

Από τροφοδοτικό μάλλον θα το αλλάξω μέσα στην βδομάδα και θα πάω σε σειρά RMX της Corsair, το 650αρι

Στις 2/1/2018 στις 6:50 ΜΜ, Zaknafein είπε

Μα, βρε συ, το είπα από την αρχή ότι έχεις δίκιο και προφανώς θα ήταν καλύτερα αν μας ρώταγε πριν προβεί σε αγορά, κι εγώ θα του έλεγα να στραφεί αλλού.

Δεν ξέρω για τη θερμοκρασία δωματίου, ξέρω ότι ο 8600Κ ακόμα και με OC συγκρίνεται το πολύ με τον 8700Κ στοκ (στο ρεύμα που τραβάει), οπότε τα 90+ θα έρθουν αν έχει κανά 30ρι στο δωμάτιο + βάλει την CPU στο blender (αν υποθέσουμε ότι οι 77° στον KitGuru είναι με ~17 ambient), αλλά έτσι κι αλλιώς ξεφεύγουμε απ'το θέμα.

Η ουσία είναι: Τα VRMs της Ultra Gaming είναι μάπα, αλλά την δουλειά του θα την κάνει και ΟΚ, αν της τινάζει τα πέταλα τα καλοκαίρια μπορεί να μην αντέξει 10 χρόνια η μητρική ξερω'γω, αλλά σε 10 χρόνια δεν ξέρουμε αν θα ζούμε εμείς, για μια μητρική θα σκάσουμε; :P

Το κουτί μου έχει αρκετά καλό airfow και σε αυτό υπολογίζω συντροφιά με δυο καλα fans να με βγάλουν ασπροπρώσοπο το καλοκαίρι. Τώρα ότι αφορά την ψυκτρα της CPU προσωρινα θα την κρατήσω ώσπου να συμπεράνω οτι πρέπει να πάω σε κάτι πιο μεγάλο (πχ υδρόψυξη). Ότι αφορά το τροφοδοτικό μέσα στην επόμενα βδομάδα θα το αλλάξω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...