Miatakias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, zio10 είπε Ποια είναι η εφαρμογή της google θα την κάμερα που αναφέρθηκε; Εγώ open camera χρησιμοποιώ και είναι μια χαρά αλλά έτσι για δοκιμή. δεν ξερω μαλλον αυτην την open camera ειναι.. μολις την εγκατεστησα.. Κνα καλο free GPS με ελληνικους χαρτες? Στο android υπαρχει καπου επιλογη να βαλω το backround μαυρο με ασπρα γραμματα αντι για ασπρο με μαυρα γραμματα ? (εψαξα αλλα δεν βρηκα , ενα ταμπλετακι που εχω εχει μαυρο φοντο και ειναι πιο ξεκουραστο για τα ματια) 37 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εμενα ειχε το κινητο απο μονο του ζελατινα πανω αρα δεν εχω θεμα. Τωρα για τις θηκες που αναφερεις ωραιες δειχνουν αλλα προσωπικα δεν θα με βολευαν για τον πολυ απλο λογο οτι ακουω μουσικη οποτε ειμαι εκτος σπιτιου αρα δεν βολευουν καθολου στο βαλε/βγαλε. Παιζει δηλαδη ρολο και πως χρησιμοποιεις το κινητο σου οταν βαζεις τετοιες θηκες. να κι εγω πιο πλυ μουσικη ραδιο ακουω αλλα οταν το εχεις στην τσεπη μη γρατζουνιστει ή οπως πας να το βγαλεις , πεσει η κατι τετοιο.. 1
ARTHURLUFFY Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Στις 7/2/2018 στις 5:01 ΜΜ, saruman123 είπε ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ NOTE 4X Ή NOTE 4 ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΆΦΟΝΤΑΙ ΤΑ GLOBAL VERSION ΜΕ ΚΩΔΙΚΌ ΑΡΙΘΜΌ 2016102 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ Αυτό ισχύει και για το redmi note 4 με 4gb ram ή έχει άλλο κωδικό; Ευχαριστώ
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Miatakias είπε δεν ξερω μαλλον αυτην την open camera ειναι.. μολις την εγκατεστησα.. Κνα καλο free GPS με ελληνικους χαρτες? Στο android υπαρχει καπου επιλογη να βαλω το backround μαυρο με ασπρα γραμματα αντι για ασπρο με μαυρα γραμματα ? (εψαξα αλλα δεν βρηκα , ενα ταμπλετακι που εχω εχει μαυρο φοντο και ειναι πιο ξεκουραστο για τα ματια) να κι εγω πιο πλυ μουσικη ραδιο ακουω αλλα οταν το εχεις στην τσεπη μη γρατζουνιστει ή οπως πας να το βγαλεις , πεσει η κατι τετοιο.. Για θα χάρτες εγώ βολεύομαι με google maps και here maps που δουλεύουν και off line.
Miatakias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, zio10 είπε Για θα χάρτες εγώ βολεύομαι με google maps και here maps που δουλεύουν και off line. Ναι για offline λεω κι εγω ... Δουλευουν τα google maps σαν GPS? Δηλαδη αν κινησε με αμαξι σου διχνει που εισαι , πορειες κτλ? Βασικα ψαχνω κανονικο GPS προγραμμα , τσαμπα και με φωνητικες οδηγεις αν ειναι δυνατο.. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Miatakias
ARTHURLUFFY Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Miatakias είπε Ναι για offline λεω κι εγω ... Δουλευουν τα google maps σαν GPS? Δηλαδη αν κινησε με αμαξι σου διχνει που εισαι , πορειες κτλ? Βασικα ψαχνω κανονικο GPS προγραμμα , τσαμπα και με φωνητικες οδηγεις αν ειναι δυνατο.. Τα google maps δουλεύουν σαν gps. Είναι πολύ καλό το χρησιμοποιώ συνέχεια, υπολογίζει και την κίνηση στον δρόμο και αν έχει κίνηση μπορεί να σε στείλει από άλλο δρόμο που θα φτάσεις πιο σύντομα, επίσης σου δίνει επιλογές και σου λέει ότι για παράδειγμα αν πας δεξιά +2 λεπτά. Μπορείς να γλιτώσεις και διόδια από τις επιλογές, εμένα με έχει σώσει. Το θέμα είναι ότι θέλει Ίντερνετ. Νομίζω μπορείς να αποθηκεύσεις ένα μέρος στον χάρτη όμως και να το χρησιμοποιείς χωρίς ιντερνέτ. Π.χ. να αποθηκεύσεις την Αθήνα σου κραταει καποιο χώρο στη μνήμη και δουλεύει κανονικά χωρίς ιντερνέτ. Απλά φαντάζομαι δεν θα μπορεί να υπολογίζει κίνηση κλπ έτσι. Επίσης το έχω δοκιμάσει να φορτώσω την διαδρομή από το σπίτι με wifi και μετά συνεχίζω κανονικά χωρίς ιντερνέτ.
Miatakias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, ARTHURLUFFY είπε Τα google maps δουλεύουν σαν gps. Είναι πολύ καλό το χρησιμοποιώ συνέχεια, υπολογίζει και την κίνηση στον δρόμο και αν έχει κίνηση μπορεί να σε στείλει από άλλο δρόμο που θα φτάσεις πιο σύντομα, επίσης σου δίνει επιλογές και σου λέει ότι για παράδειγμα αν πας δεξιά +2 λεπτά. Μπορείς να γλιτώσεις και διόδια από τις επιλογές, εμένα με έχει σώσει. Το θέμα είναι ότι θέλει Ίντερνετ. Νομίζω μπορείς να αποθηκεύσεις ένα μέρος στον χάρτη όμως και να το χρησιμοποιείς χωρίς ιντερνέτ. Π.χ. να αποθηκεύσεις την Αθήνα σου κραταει καποιο χώρο στη μνήμη και δουλεύει κανονικά χωρίς ιντερνέτ. Απλά φαντάζομαι δεν θα μπορεί να υπολογίζει κίνηση κλπ έτσι. Επίσης το έχω δοκιμάσει να φορτώσω την διαδρομή από το σπίτι με wifi και μετά συνεχίζω κανονικά χωρίς ιντερνέτ. Καλο αυτο! Αν ξερεις κανενας αλλος κανενα καλο χωρις συνδεση ας το προτινει!
saruman123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, ARTHURLUFFY είπε Αυτό ισχύει και για το redmi note 4 με 4gb ram ή έχει άλλο κωδικό; Ευχαριστώ Ισχύει και σε αυτό. 5 ώρες πριν, zio10 είπε Ποια είναι η εφαρμογή της google θα την κάμερα που αναφέρθηκε; Εγώ open camera χρησιμοποιώ και είναι μια χαρά αλλά έτσι για δοκιμή. Η Google Camera HDR+ αλλά πρέπει το κινητό να είναι root. 1
Miatakias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για GPS κατεβασα το GPS Navigation & Offline Maps Sygic free και τον χαρτη Ελλαδας και φαινεται ok.... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Miatakias
AlienTechGR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Miatakias είπε Για GPS κατεβασα το GPS Navigation & Offline Maps Sygic free και τον χαρτη Ελλαδας και φαινεται ok.... Trial δεν είναι αυτό; Γιατί δε βάζεις το HereMaps καλύτερα; Κατ' εμέ είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε free navigation app.
Miatakias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε Trial δεν είναι αυτό; Γιατί δε βάζεις το HereMaps καλύτερα; Κατ' εμέ είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε free navigation app. κατιλεει για premium που ληγει σε 6 μερες αλλα νομιζα οτι σε αφηνειτις βασικες λειτουργιες... Ωστε δεν ειναι free? Οκ θα δω το here maps..
praktoras21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 εχω απο τον ιουλιο το note 4X (4G ram- 64GB rom) global version... συμπερασματα:Δακρυα χαρας, το κινητο παει κοπιδια δεν κολλάει ποτε, δεν σε προδιδει ποτε, ειναι κατι παραπανω απο γκομενα, γιαυτο αγαπιεται πιο πολυ, δεν ζεστενεται ποτε λογο του snapdragon, 1 1
Miatakias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, praktoras21 είπε εχω απο τον ιουλιο το note 4X (4G ram- 64GB rom) global version... συμπερασματα:Δακρυα χαρας, το κινητο παει κοπιδια δεν κολλάει ποτε, δεν σε προδιδει ποτε, ειναι κατι παραπανω απο γκομενα, γιαυτο αγαπιεται πιο πολυ, δεν ζεστενεται ποτε λογο του snapdragon, Εγω πηρα το 3gb/32gb και μεχρι στιγμη ειμαι πολυ ικανοιποιημενος , εβαλα σημερα και τζαμακι + θηκη πισω σιλικωνηες με 5 ευρω συνολικα.. 17 ώρες πριν, AlienTechGR είπε Trial δεν είναι αυτό; Γιατί δε βάζεις το HereMaps καλύτερα; Κατ' εμέ είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε free navigation app. To here we go λες ετσι?
AlienTechGR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Miatakias είπε Εγω πηρα το 3gb/32gb και μεχρι στιγμη ειμαι πολυ ικανοιποιημενος , εβαλα σημερα και τζαμακι + θηκη πισω σιλικωνηες με 5 ευρω συνολικα.. To here we go λες ετσι? Ναι. Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ. Μου φαίνεται πιο εύχρηστο από το Google Maps συν ότι είναι εντελώς δωρεάν.
Miatakias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε Ναι. Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ. Μου φαίνεται πιο εύχρηστο από το Google Maps συν ότι είναι εντελώς δωρεάν. Κατευαζω τωρα το map factor που λενε οτι ειναι πολυ καλο και τσαμπα με offline χαρτες και θα δοκιμασω και το here we go..Και το αλλο που εβαλα τις sygic free ειναι αλλα ουαν τελειωσουν 6 μερες που εισαι trial premium δεν εχει καποια features.. Το here we go εχει φωνητικες εντολες στα ελληνικα?
AlienTechGR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Miatakias είπε Κατευαζω τωρα το map factor που λενε οτι ειναι πολυ καλο και τσαμπα με offline χαρτες και θα δοκιμασω και το here we go..Και το αλλο που εβαλα τις sygic free ειναι αλλα ουαν τελειωσουν 6 μερες που εισαι trial premium δεν εχει καποια features.. Το here we go εχει φωνητικες εντολες στα ελληνικα? Τι να σου πω. Δεν έχω ιδέα για να είμαι ειλικρινής, γιατί εγώ τα έχω όλα στα Αγγλικά. Υποθέτω ότι θα έχει ναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα