Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 4 ή Xiaomi Redmi Note 4X ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Miatakias είπε

Αυτο που λες εσυ λενε οι περισσοτεροι στο διαδυκτιο .. ;D

Το ξέρω. :) Απλά συμμερίζομαι και εγώ απόλυτα αυτήν την άποψη όντας κάτοχος της συσκευής.

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε

Το ξέρω. :) Απλά συμμερίζομαι και εγώ απόλυτα αυτήν την άποψη όντας κάτοχος της συσκευής.

Ναι το βλεπω στο προφιλ σου , καλα εκανες και το εγραψες και η αποψη σου μετραει αφου εχεις το τηλεφωνο... Ειναι αληθια οτι για καλυτερες φωτογραφιες πρεπει να εγκαταστησω μια αλλα εφαρμογη της google νωμιζω αντι της προεγκατεστημενης??

Κανενα tip που θα επρεπε να ξερω για το τηλ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Miatakias είπε

Ναι το βλεπω στο προφιλ σου , καλα εκανες και το εγραψες και η αποψη σου μετραει αφου εχεις το τηλεφωνο... Ειναι αληθια οτι για καλυτερες φωτογραφιες πρεπει να εγκαταστησω μια αλλα εφαρμογη της google νωμιζω αντι της προεγκατεστημενης??

Κανενα tip που θα επρεπε να ξερω για το τηλ?

Κάποιο ιδιαίτερο tip δεν γνωρίζω. Από ταχύτητα είναι έτσι κι αλλιώς σπίρτο το κινητό και από μπαταρία δεν το συζητάμε καν, είναι απλά τέρας. 

Η εφαρμογή της Xiaomi για την κάμερα είναι για πανηγύρια είναι η αλήθεια. Με την εφαρμογή της Google είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, AlienTechGR είπε

Κάποιο ιδιαίτερο tip δεν γνωρίζω. Από ταχύτητα είναι έτσι κι αλλιώς σπίρτο το κινητό και από μπαταρία δεν το συζητάμε καν, είναι απλά τέρας. 

Η εφαρμογή της Xiaomi για την κάμερα είναι για πανηγύρια είναι η αλήθεια. Με την εφαρμογή της Google είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα.

Το ανοιξα λιγο να το σεταρω , δεν ειχα αλλο smartphone αλλα το τηλ ειναι σφαιρα οπως λες , πιο γρηγορο σε σερφαρισμα ,utube απο το PC μου και απο κατι tablatakia που εχω , μου αρεσει πολυ και θα βαλω την εφαρμογη google ή καπιοα αλλη..(θα ψαξω στο διαδυκτιο για καλυτερη εφαρμ. για φωτο , music player κτλ..)

Επεξ/σία από Miatakias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Miatakias είπε

Το ανοιξα λιγο να το σεταρω , δεν ειχα αλλο smartphone αλλα το τηλ ειναι σφαιρα οπως λες , πιο γρηγορο σε σερφαρισμα ,utube απο το PC μου και απο κατι tablatakia που εχω , μου αρεσει πολυ και θα βαλω την εφαρμογη google ή καπιοα αλλη..(θα ψαξω στο διαδυκτιο για καλυτερη εφαρμ. για φωτο , music player κτλ..)

Αν θες μπορείς να κατεβάσεις από το play store την εφαρμογή Redmi System manager(no root)για απενεργοποίηση κάποιων εφαρμογών που ίσως δεν χρειάζεσαι.

Αυτό είναι αποκλειστικά για το redmi note 4.

Για browers θα σου έλεγα μην χρησιμοποιείς αυτόν που έχει αλλά τον Brave που έχει πολύ καλό Adblock .

Αν βλέπεις ταινίες από κάποια site τότε ο κατάλληλος brower  είναι ο UC Brower .

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, saruman123 είπε

Αν θες μπορείς να κατεβάσεις από το play store την εφαρμογή Redmi System manager(no root)για απενεργοποίηση κάποιων εφαρμογών που ίσως δεν χρειάζεσαι.

Αυτό είναι αποκλειστικά για το redmi note 4.

Για browers θα σου έλεγα μην χρησιμοποιείς αυτόν που έχει αλλά τον Brave που έχει πολύ καλό Adblock .

Αν βλέπεις ταινίες από κάποια site τότε ο κατάλληλος brower  είναι ο UC Brower .

Thanks saruman θα το κατεβασω το system manager.Browser εχει τον chrome  που αρεσει γενικα.. Στο PCμου χρησιμοποιω firefox..

Εχει και κατι σαν antivirus και καθαριστικο μεσα οποτε δεν κατεβαζω αλλο..

Τωρα για προγραμματακι για να βγαζω φωτο , βιντεο προτινεις κανενα?? Καπου ειδα οτι ενας ελεγε οτι με τις google βγαζει καλυτερες φωτο απο το προεγκατεστημενο..

Ιδανικη φορτηση μπαταριας για την συνολικη ζωη της μπαταριας ειναι 0% - 100% ή 40% - 80% που λενε καποιοι αλλοι , ή κατι αλλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Miatakias είπε

Thanks saruman θα το κατεβασω το system manager.Browser εχει τον chrome  που αρεσει γενικα.. Στο PCμου χρησιμοποιω firefox..

Εχει και κατι σαν antivirus και καθαριστικο μεσα οποτε δεν κατεβαζω αλλο..

Τωρα για προγραμματακι για να βγαζω φωτο , βιντεο προτινεις κανενα?? Καπου ειδα οτι ενας ελεγε οτι με τις google βγαζει καλυτερες φωτο απο το προεγκατεστημενο..

Ιδανικη φορτηση μπαταριας για την συνολικη ζωη της μπαταριας ειναι 0% - 100% ή 40% - 80% που λενε καποιοι αλλοι , ή κατι αλλο?

Αφού σου αρέσει το Chrome τότε βάλε τον Brave που σου είπα.

Είναι το ίδιο με τον Chrome μόνο που πιάνει λιγότερο χώρο και πόρους.

Για φωτογραφίες χρησιμοποιήσε το Open Camera που δεν χρειάζεται να το ρουταρης.

Για την πρώτη φόρτιση να το πας στο 0 και μετά μία στο 100% και από κει και ύστερα κάνεις ότι θες εσύ.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Ιδανικη φορτιση με την κυριολεκτικη εννοια δεν υπαρχει.Αν το κινητο το λιωνεις καθε μερα και θελει καθε 1-2μερες φορτιση,οσο και προσεκτικα να το φορτισεις με αργη ή γρηγορη φορτιση σε βαθος χρονου αναμενομενα θα κραταει λιγοτερο η μπαταρια.

Το σχετικα ιδανικο για μενα προσωπικα ειναι γυρω στο 20-25% αν ειναι η μπαταρια και να το φορτισεις οσο θελεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αφού σου αρέσει το Chrome τότε βάλε τον Brave που σου είπα.

Είναι το ίδιο με τον Chrome μόνο που πιάνει λιγότερο χώρο και πόρους.

Για φωτογραφίες χρησιμοποιήσε το Open Camera που δεν χρειάζεται να το ρουταρης.

Για την πρώτη φόρτιση να το πας στο 0 και μετά μία στο 100% και από κει και ύστερα κάνεις ότι θες εσύ.

Ενταξη θα το ψαξω το open camera..

Ναι μου το ειπε και στο μαγαζι που τα αγορασα να μην το φορτισω μεχρι να αδιασει..

19 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ιδανικη φορτιση με την κυριολεκτικη εννοια δεν υπαρχει.Αν το κινητο το λιωνεις καθε μερα και θελει καθε 1-2μερες φορτιση,οσο και προσεκτικα να το φορτισεις με αργη ή γρηγορη φορτιση σε βαθος χρονου αναμενομενα θα κραταει λιγοτερο η μπαταρια.

Το σχετικα ιδανικο για μενα προσωπικα ειναι γυρω στο 20-25% αν ειναι η μπαταρια και να το φορτισεις οσο θελεις.

Δεν θα το λιονω γιατι εχω PC που εκει σερφαρω - παιζω παιχνιδια , μουσικη , ταινιες κτλ .. Ενταξη μαλλον θα το αφηνω να αδιαζει 5%-15%  και θα το φορτιζω τιγκα 100%

Tempered glass να βαλω? Πως ειναι η αισθηση με αυτο πανω στην οθονη? Υπαρχουν και πιο λεπτα film?

Επεξ/σία από Miatakias
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ναι αν φοβασαι τις πτωσεις.

Ναι φοβαμαι κιγο.. Πως ειναι , σκληρω?

Αλλαζη την αφη??

Βγαινει μετα αν θελεις?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Miatakias είπε

Ναι φοβαμαι κιγο.. Πως ειναι , σκληρω?

Αλλαζη την αφη??

Βγαινει μετα αν θελεις?

Ε προφανως και τα tempered glass/ζελατινες βγαινουν μετα αν θελεις.

Τωρα για την αισθηση στο χερι παλι ειναι σχετικο,μιας και δεν ειναι ολα τα tempered glass ή ζελατινες ιδιες στην αφη,ειδικα μετα απο ενα βαθος χρονου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσυ εχεις βαλει?? Θα βαλω και πισω διαφανης θηκη σιλικονης και σκευτομαι να παρω και μια ολοσωμη θηκη μεταφορας (οχι αυτες με το αυτοκολητο , δεν γουσταρω να ειναι κολυμενο ολη την ωρα) , μονο να το βαζω μεσα οταν το μεταφερω (στην τσεπη π.χ) και να ειναι οσο πιο λεπτη γινεται.. Τετοιες εχω βρει μονο στην Κινα στο aliexpress..

αυτην https://www.aliexpress.com/item/KISSCASE-Retro-Leather-Wallet-Pouch-Bag-For-iphone-7-7-plus-6-6s-For-Samsung-Galaxy/32818739902.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.HX5gbL

ή αυτην https://www.aliexpress.com/item/Brown-Black-High-Quality-Universal-Pull-Tab-Sleeve-Pouch-For-iPhone-5-5S-5G-Leather-Cell/32256287853.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.HX5gbL

Επεξ/σία από Miatakias
Δημοσ.

Εμενα ειχε το κινητο απο μονο του ζελατινα πανω αρα δεν εχω θεμα.

Τωρα για τις θηκες που αναφερεις ωραιες δειχνουν αλλα προσωπικα δεν θα με βολευαν για τον πολυ απλο λογο οτι ακουω μουσικη οποτε ειμαι εκτος σπιτιου αρα δεν βολευουν καθολου στο βαλε/βγαλε.

Παιζει δηλαδη ρολο και πως χρησιμοποιεις το κινητο σου οταν βαζεις τετοιες θηκες.

Δημοσ.

Ποια είναι η εφαρμογή της google θα την κάμερα που αναφέρθηκε; Εγώ open camera χρησιμοποιώ και είναι μια χαρά αλλά έτσι για δοκιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...