Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 4 ή Xiaomi Redmi Note 4X ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Πολύ μικρή διαφορά που δεν την καταλαβαίνεις με το μάτι.

Σκέψου το 4X έχει διάφραγμα 2.0 και το 4 έχει 2.2

Αισθητήρας ο ίδιος ,επεξεργαστή ιδιο μόνο που το 4 είναι πλαστικό/μεταλλικό ενώ το 4X είναι μεταλλικό.

Ok  δεν τραβαω και πολλες φωτο οποτε δεν με νοιαζει και πολυ..

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Miatakias είπε

Ok  δεν τραβαω και πολλες φωτο οποτε δεν με νοιαζει και πολυ..

Πάντως αν μου πεις ποιο από τα δύο θα σου έλεγα το redmi 4X

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Πάντως αν μου πεις ποιο από τα δύο θα σου έλεγα το redmi 4X

:( Το φανταζομαι γιατι κοστιζει περιπου 15 ευρω παραπανω αλλα εγω επειδη μ το ζορι φτανω και τα 129 που το βρησκω τωρα θα παω με το redmi 4... Εκτος αμα παω με το ακομα φτηνοτερο Ulefone s7 2gb 4 cores 16gb rom που ειναι στα 66 ευρω..

Γιατι καλυτερο το x4 ομως?

Επεξ/σία από Miatakias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Miatakias είπε

:( Το φανταζομαι γιατι κοστιζει περιπου 15 ευρω παραπανω αλλα εγω επειδη μ το ζορι φτανω και τα 129 που το βρησκω τωρα θα παω με το redmi 4... Εκτος αμα παω με το ακομα φτηνοτερο Ulefone s7 2gb 4 cores 16gb rom που ειναι στα 66 ευρω..

Γιατι καλυτερο το x4 ομως?

Το 4x έχει επεξεργαστεί 435 ενώ το άλλο 430.

Είναι μεταλλικό (4x)ενώ το 4 είναι πλαστικουρα (φαίνεται ψεύτικο).

Gorilla glass το 4x το άλλο όχι.

Miui 9.1 το 4x το άλλο miui 8

Android 7.1.2 το 4x το άλλο android 6

Το 4x βγαίνει και σε έκδοση 4gb ram/64gb rom το άλλο όχι.

Το redmi 4X έχει Global version +B20 με κωδικό MAG138

Το redmi 4 ΔΕΝ έχει Β20 και Global version είναι το μοντέλο MAE136.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Χμμ δεν το ηξερα οτι εχουν τοσο μεγαλες δοαφορες , η εκδοση 4/64 δεν με ενδιαφερει αλλα τα υπολοιπα ειναι σημαντικα.. Εγω νομιζα οτι ειναι μεταλλικο και το redmi 4 .. :(

Δεν ξερω αν θα το παρω τελικα..

Επεξ/σία από Miatakias
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Εψαχνα σε ολο το thread για αυτη την απαντηση :P Ευχαριστω :) Να παρω ενα τηλ να τους ρωτησω πριν το παραγγειλω (απο tokinito.gr) αμα ειναι global + εχουν τον κωδικο που ειπες ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Συγνωμη αλλα εγω λεω για τον snapdragon cpu (και στα 2) οχι για αυτον τον 425..Μπερδευω κατι??

Επεξ/σία από Miatakias
Δημοσ.

Στα sevenspots έχει κάποια xiaomi με δύο χρόνια εγγύηση infoquest και σε κάποια δεν γράφει κάτι. Στους επίσημους μεταπωλητές δεν είναι, ξέρει κανείς τι ισχύει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Miatakias είπε

Συγνωμη αλλα εγω λεω για τον snapdragon cpu (και στα 2) οχι για αυτον τον 425..Μπερδευω κατι??

Που μπερδεύεσαι ; redmi 4 φοράει snapdragon 430, redmi 4x snapdragon 435. Και ότι είπε ο saruman ισχύει για την ποιότητα , πάρε το 4x καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, chios είπε

Που μπερδεύεσαι ; redmi 4 φοράει snapdragon 430, redmi 4x snapdragon 435. Και ότι είπε ο saruman ισχύει για την ποιότητα , πάρε το 4x καλύτερα.

56 λεπτά πριν, chios είπε

Πε παιδια στα σχολια χρηστων  στο σκροθτζ στο τεταρτο και εβδομο σχολιο λενε οτι φοραει τον 625 snapdragon.. https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html

Τελος παντων δεν θα το ξεψυρισω πιο πολυ καθως οπως ειπα με το ζορι φτανω στα 128 ευρω (+ οτι θελω τζαμακι προστασιας και σιλικονης θηκη) και να εχουν διαφορες ειναι πολυ μικρες οποτε δεν τρεχει..B)

Επεξ/σία από Miatakias
Δημοσ.

Φίλε μου ή τα έχεις μπερδέψει ή προσπαθείς να μας τρελάνεις.Πιο τηλέφωνο θέλεις τελικά  redmi note 4 ή redmi 4, εσύ γράφεις πιο πάνω να πάρω το redmi 4 ή redmi 4x;; και τώρα βάζεις λινκ από το note 4;

Κατέληξε τι οθόνη θες 5 ή 5,5;;

Στις 2/6/2018 στις 2:35 ΠΜ, Miatakias είπε

Καλυτερα redmi 4 απο redmi 4x γενικα?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, saruman123 είπε

Αυτά ισχύουν για τα redmi 4 & redmi 4x ή για τα redmi note 4 & redmi note 4x επειδή έχω μπερδευτεί 🤔

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Miatakias είπε

Χμμ δεν το ηξερα οτι εχουν τοσο μεγαλες δοαφορες , η εκδοση 4/64 δεν με ενδιαφερει αλλα τα υπολοιπα ειναι σημαντικα.. Εγω νομιζα οτι ειναι μεταλλικο και το redmi 4 .. :(

Δεν ξερω αν θα το παρω τελικα..

Είναι μεταλλικό και πλαστικό μαζί.

Το 4X είναι μεταλλικό.

9 ώρες πριν, statharas13 είπε

Εψαχνα σε ολο το thread για αυτη την απαντηση :P Ευχαριστω :) Να παρω ενα τηλ να τους ρωτησω πριν το παραγγειλω (απο tokinito.gr) αμα ειναι global + εχουν τον κωδικο που ειπες ;

Ο κωδικός του redmi 4X είναι ο MAG138 

Είναι αυτό με την Global και την 800αρα(Β20).

Ο κωδικός που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι για το Xiaomi redmi note 4

34 λεπτά πριν, ARTHURLUFFY είπε

Αυτά ισχύουν για τα redmi 4 & redmi 4x ή για τα redmi note 4 & redmi note 4x επειδή έχω μπερδευτεί 🤔

Αυτά ισχύουν για το redmi 4x + redmi 4

6 ώρες πριν, Miatakias είπε

Πε παιδια στα σχολια χρηστων  στο σκροθτζ στο τεταρτο και εβδομο σχολιο λενε οτι φοραει τον 625 snapdragon.. https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html

Τελος παντων δεν θα το ξεψυρισω πιο πολυ καθως οπως ειπα με το ζορι φτανω στα 128 ευρω (+ οτι θελω τζαμακι προστασιας και σιλικονης θηκη) και να εχουν διαφορες ειναι πολυ μικρες οποτε δεν τρεχει..B)

Αυτό που λες είναι το Xiaomi redmi NOTE 4,εμείς μιλάμε τόση ώρα για τα Xiaomi redmi 4X +redmi 4.

Το ένα είναι 5.5" ιντσών και το άλλο 5" ιντσών.

Εξάλλου σε αυτά τα λεφτά που θες (128€) παίρνεις το redmi 4X που είναι 5" ιντσες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Είναι μεταλλικό και πλαστικό μαζί.

Το 4X είναι μεταλλικό.

Ο κωδικός του redmi 4X είναι ο MAG138 

Είναι αυτό με την Global και την 800αρα(Β20).

Ο κωδικός που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι για το Xiaomi redmi note 4

Αυτά ισχύουν για το redmi 4x + redmi 4

Αυτό που λες είναι το Xiaomi redmi NOTE 4,εμείς μιλάμε τόση ώρα για τα Xiaomi redmi 4X +redmi 4.

Το ένα είναι 5.5" ιντσών και το άλλο 5" ιντσών.

Εξάλλου σε αυτά τα λεφτά που θες (128€) παίρνεις το redmi 4X που είναι 5" ιντσες

Αχαχαχα σορρυ παιδια εγω το thread το ανοιξα εχοντας το μυαλο μου στο redmi note 4  5,5" δεν ηξερα οτι ειναι αλλο το redmi 4  5"... ( αμα δεν εισαι πολυ σχετικος οπως εγω δεν θελει και πολυ να μπερδευτεις μ αυτους τους παρομοιους τιτλους, εντομεταξυ ο τιτλος του threat  που ειναι δικο μου γραφει redmi note 4 kai redmi note 4x και to skatopaido που στελνει 1 link απο που το αγορασε , κι αυτος στο redmi note 4 αναφερεται..)

Σιγα μην παρω το 5" για 8-10 ευρω διαφορα με κατωτερο επεξεργαστη και δεν ξερω κι εγω τι αλλο..(εκτος κι αν καποιος το προτιμαει λογο μικροτερου μεγεθους, για μενα μεγαλο ειναι το 5 , μεγαλο και το 5.5 οποτε παω με το καλυτερο) 127 βρισκεις τωρα το redmi note 4 5,5"

Δηλαδη τωρα ξερει να μου πει καποιος τι ισχυει γα τις διαφορες μεταξυ redmi notε 4 και redmi note 4x?(παντα snapdragon 625 global)

Eπισηςγια τζαμακι προστασιας βλεπω καποια με 1 ευρω μεχρι και 10 ευρω , εχουν πολυ μεγαλες διαφορες ? εχετε κανενα καλο να προτινετε?

Επεξ/σία από Miatakias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, chios είπε

Φίλε μου ή τα έχεις μπερδέψει ή προσπαθείς να μας τρελάνεις.Πιο τηλέφωνο θέλεις τελικά  redmi note 4 ή redmi 4, εσύ γράφεις πιο πάνω να πάρω το redmi 4 ή redmi 4x;; και τώρα βάζεις λινκ από το note 4;

Κατέληξε τι οθόνη θες 5 ή 5,5;;

Ενταξη για συντομια το εγραψα ετσι , αφου το παρακολουθεις απο την αρχη το topic και ξερεις στον τιτλο οτι μιλαω για το note....

Επεξ/σία από Miatakias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...