Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 4 ή Xiaomi Redmi Note 4X ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Miatakias είπε

Οχι απλα αναφερουν 1 χρονο...  Καλος θα ψαξω να δω μπας και κανενας δινει 2 χρονια γιατι ολα αυτα τα επονυμα μαγαζια το εχουν πολυ ακριβοτερα..

Για την μεμβρανη ξερεις ποσο θα μου παρουν να την βαλουν??

Δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος έχουν μόνο το Youhou και το Mygad.

Όχι δεν ξέρω.

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος έχουν μόνο το Youhou και το Mygad.

Όχι δεν ξέρω.

εχεις δικιο 2 χρονια εγγυηση δινει το my gαd αλλα το εχει 137 ευρω..

Επεξ/σία από Miatakias
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Miatakias είπε

εχεις δικιο 2 χρονια εγγυηση δινει το my gαd αλλα το εχει 137 ευρω..

🤷

Δημοσ.

Eπειδή βρίσκομαι επαρχία τα καταστήματα που μπορω να με εξυπερετήσουν είναι You, Κωτσοβολος.

Αλλιώς πρέπει να  κατέβω Αθήνα 

Μπορώ να δώσω μέχρι 200 ευρώ. Θέλω να αντικαταστήσω 1 HomTom HT7 , το έχω ηδη 2.5 χρόνια

Έχω κοιτάξει τα παρακάτω:

xiaomi-redmi-4x-32gb

redmi-note-5a-prime-32gb

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει εάν έχουν Global Version , θέλω να έχει ελληνικά και σχετικά με την μπάντα B20 , χρησιμοποιώ Vodafone

Δημοσ.
3 ώρες πριν, meletis_m είπε

Eπειδή βρίσκομαι επαρχία τα καταστήματα που μπορω να με εξυπερετήσουν είναι You, Κωτσοβολος.

Αλλιώς πρέπει να  κατέβω Αθήνα 

Μπορώ να δώσω μέχρι 200 ευρώ. Θέλω να αντικαταστήσω 1 HomTom HT7 , το έχω ηδη 2.5 χρόνια

Έχω κοιτάξει τα παρακάτω:

xiaomi-redmi-4x-32gb

redmi-note-5a-prime-32gb

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει εάν έχουν Global Version , θέλω να έχει ελληνικά και σχετικά με την μπάντα B20 , χρησιμοποιώ Vodafone

Και τα δύο κινητά απο το συγκεκριμένο κατάστημα έχουν αυτά που θες γιατί είναι σημείο πώλησης όπως και όλα τα άλλα από εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points

• Like 1
Δημοσ.

Σε redmi note 4 /64 snap global πέρασα dev rom της xiaomi που παίρνει αναβάθμισεις κάθε Παρασκευή κ bug fixes. Έκανα ένα τεστακι έβγαλε 77 k ...

Screenshot_2018-02-04-14-17-09-405_com.antutu.ABenchMark.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vargas είπε

Σε redmi note 4 /64 snap global πέρασα dev rom της xiaomi που παίρνει αναβάθμισεις κάθε Παρασκευή κ bug fixes. Έκανα ένα τεστακι έβγαλε 77 k ...

Screenshot_2018-02-04-14-17-09-405_com.antutu.ABenchMark.png

Δεν έχω δοκιμάσει την stable για να σου πω.

Άσε που το έχω φορτώσει εφαρμογές 😀

Δημοσ.

Είναι λίγο πιο γρήγορο από την stable και λίγο καλύτερη μπαταρία και διαχείριση ram. Αν το λέω σωστά το ότι βλέπω περισσότερη ram διαθέσιμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα μιας και τα εχετε πει ενα σωρο φορες,απο ποιο σκρουτζαδικο να παρω σημερα το note 4 με ελληνικα και 800αρα?αυτο ειναι ενταξει? https://phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3614 γιατι τους παιρνω τηλ και δεν το σηκωνουν

το σηκωσαν και επιβεβαιωσαν οτι ειναι global με 800αρα οποτε το παρηγγειλα! 

Επεξ/σία από skatopaido
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, skatopaido είπε

καλημερα παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα μιας και τα εχετε πει ενα σωρο φορες,απο ποιο σκρουτζαδικο να παρω σημερα το note 4 με ελληνικα και 800αρα?αυτο ειναι ενταξει? https://phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3614 γιατι τους παιρνω τηλ και δεν το σηκωνουν

το σηκωσαν και επιβεβαιωσαν οτι ειναι global με 800αρα οποτε το παρηγγειλα! 

Ναι έχει αυτό το κατάστημα 800αρα και global.

Ακριβώς από κάτω από το Phonegallery έχει το mygad που το έχει πιο φτηνά και με δύο χρόνια εγγύηση αλλά είναι το Γκρί.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Καλημέρα.

Επειδή το έψαξα , εάν η συσκευή αγοραστεί απο σημεία πώλησης της Info Quest έχεις επίσημη εγγύηση έχει 2 χρόνια. Θα βρίσκεις μόνο την Glabal Version με την μπάντα B20.
Τώρα εάν το αγοράσεις απο το MyGad συνήθως έχουν διαφορά τιμής , αλλά πρέπει να περιμένεις 10 εως 20 εργάσιμες ημέρες για παραλαβή. Σε περίπτωση εγγύησης το στέλνεις μόνο στο MyGad.
Τέλος εάν το αγοράσεις απο γνωστά καταστήματα Κινέζικα (Gearbest,Geekbuying) περιμένεις τουλάχιστον 30 ημέρες και υπάρχει και ο φόβος του τελωνείου.
Σε περίπτωση εγγύησης το στέλνεις στην Κίνα.
Θα καταλήξω στη 1η εκδοχή αγορά από επίσημο σημείο πώλησης εδω στην Ελλάδα και ας πληρώσω 30 ευρώ παραπάνω.Θα το παραλάβεις σε 1 εργάσιμη ημέρα

Όλα τα παραπάνω τα επιβεβαίωσα σήμερα τηλεφωνικώς

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Καλημέρα.

Επειδή το έψαξα , εάν η συσκευή αγοραστεί απο σημεία πώλησης της Info Quest έχεις επίσημη εγγύηση έχει 2 χρόνια. Θα βρίσκεις μόνο την Glabal Version με την μπάντα B20.
Τώρα εάν το αγοράσεις απο το MyGad συνήθως έχουν διαφορά τιμής , αλλά πρέπει να περιμένεις 10 εως 20 εργάσιμες ημέρες για παραλαβή. Σε περίπτωση εγγύησης το στέλνεις μόνο στο MyGad.
Τέλος εάν το αγοράσεις απο γνωστά καταστήματα Κινέζικα (Gearbest,Geekbuying) περιμένεις τουλάχιστον 30 ημέρες και υπάρχει και ο φόβος του τελωνείου.
Σε περίπτωση εγγύησης το στέλνεις στην Κίνα.
Θα καταλήξω στη 1η εκδοχή αγορά από επίσημο σημείο πώλησης εδω στην Ελλάδα και ας πληρώσω 30 ευρώ παραπάνω.Θα το παραλάβεις σε 1 εργάσιμη ημέρα

Όλα τα παραπάνω τα επιβεβαίωσα σήμερα τηλεφωνικώς

Αυτά τα ξέρουμε.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...