Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 4 ή Xiaomi Redmi Note 4X ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό κινητό σε καλή τιμή αλλά δεν θα πάρει android 8 για να πουλήσουν τα επόμενα μοντέλα.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, naruto14 είπε

Είμαι και εγώ έτοιμος να αγοράσω το Note 4 για τον αδερφό μου. Την καλύτερη πρόταση την βρήκα από αυτό το νήμα, στα 138 ευρώ με 800άρα μπάντα και 2 χρόνια εγγύηση. Τα έχει σίγουρα εν τέλη και τα 2 οπότε να προχωρήσω?

2 χρονια εγγυηση καταστηματος ειναι αυτα οπως γραφει στο site.Αν θες να διπλο τσεκαρεις αυτο το πραγμα,ριξε ενα τηλεφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Καλό κινητό σε καλή τιμή αλλά δεν θα πάρει android 8 για να πουλήσουν τα επόμενα μοντέλα.

Θα πάρει.

Και αν δεν πάρει υπάρχει και η miui 10 που θα βασίζεται στην Android 8.

Εξάλλου το έχουμε ξαναπεί ότι τα Xiaomi βασίζονται στην miui 

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/24/2018 στις 9:20 ΜΜ, naruto14 είπε

Ότι και να είναι την εγγύηση τη θέλω απλά σε περίπτωση σοβαρής βλάβης του κινητού. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι και τόσο συχνά τα περιστατικά που το κινητό θα έχει σοβαρό θέμα στο hardware χωρίς να έκανες κάτι εσύ...

Στις 3/24/2018 στις 9:13 ΜΜ, saruman123 είπε

Το θέμα είναι έχει δικό του service ή το στέλνει Κίνα?

Πάντως ξέρω από άλλους ότι είναι εντάξει το συγκεκριμένο κατάστημα.

Έχει δικό του τμήμα σέρβις, παιδιά.

Είχε ένα θέμα το δικό μου RN4 με το μικρόφωνο, και το έστειλαν στο σέρβις τους για να διαπιστώσουν αν διορθώνεται, και μετά μου το αντικατέστησαν ως DAP (dead after purchase). Πολύ τίμιο μαγαζί, προσωπικά το έχω προτιμήσει ακόμη και λίγο ακριβότερα να έχει κάποιο προϊόν.

Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο, έχει πάρει κανείς full front λευκό tempered με καλή εφαρμογή για το RN4;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...