Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 4 ή Xiaomi Redmi Note 4X ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Miatakias είπε

OK thanks για το link

Lol Ειμαι γελιος , το μονο που επρεπε να κανω οταν συνδεσω στο κινητο να επιλεξω "μεταφορα δεδομενων" και οχι μονο φορτιση.. Απαξ και το εκανα αυτο μου βγαζει ολους τους φακελους κανονικα στα windows.. Ουτε drivers , ουτε xiaomi suite , ουτε qualcomm  ουτε τιποτα..:D:o

Επεξ/σία από Miatakias
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Miatakias είπε

Lol Ειμαι γελιος , το μονο που επρεπε να κανω οταν συνδεσω στο κινητο να επιλεξω "μεταφορα δεδομενων" και οχι μονο φορτιση.. Απαξ και το εκανα αυτο μου βγαζει ολους τους φακελους κανονικα στα windows.. Ουτε drivers , ουτε xiaomi suite , ουτε qualcomm  ουτε τιποτα..:D:o

:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την προηγούμενη εβδομάδα μου κάνανε δώρο ένα Xiaomi Redmi Note 4 ( Global Version 4GB/64GB ). Η συσκευή είναι πολύ παραπάνω από αυτό που περίμενα και έβλεπα γενικότερα σε reviews.

Για να πω την αλήθεια εάν δεν μου το κάνανε δώρο και το αγόραζα εγώ, θα έπαιρνα την έκδοση με τα 3GB/32GB που είναι 50 ευρώ κάτω, δεν χρησιμοποιώ facebook, instagram, και εφαρμογές που απαιτούν χαρακτηριστικά, δεν ρίχνω έτσι κι αλλιώς χρήματα για κινητό τηλέφωνο.

Η οθόνη είναι πολύ καλή μαζί με την ποιότητα κατασκευής,  οι κάμερες εξαιρετικές, ειδικά η βασική κάμερα σε συνθήκες φωτισμού τα πάει υπερβολικά τέλεια, το δακτυλικό αποτύπωμα μου έκανε εντύπωση που είναι τόσο γρήγορο και σε γενικές γραμμές δεν έχω βρει κάτι αρνητικό, χρησιμοποιώ την συσκευή μία εβδομάδα και όλα είναι άψογα, καλά για το θέμα της μπαταρίας δεν το συζητάω, από χθες νωρίς το πρωί στα 100% σήμερα το πρωί είμαι στα 49% και εννοείται με φουλ χρήση.

Σίγουρα είναι μια συσκευή που δεν θα μετανιώσει κάποιος την αγορά, ειδικά στη δική μου περίπτωση που χρησιμοποιώ 2 κάρτες sim, είναι best!

Υ.Γ Το MIUI εμένα μου άρεσε δεν ξέρω αν θα το ήθελα stock android. Το μόνο που μου την σπάει είναι το swiftKey, ενώ σαν πληκτρολόγιο είναι όμορφο και βολικό, με εκνευρίζει που δεν μπορώ να αφαιρέσω τις προτεινόμενες άκυρες λέξεις από πάνω εκτός εάν αφαιρέσω κάποια γλώσσα, το Gboard είναι εντελώς κακόγουστο και άσχημο.

Στις 8/2/2018 στις 3:08 ΜΜ, Fulgore είπε

Ιδανικη φορτιση με την κυριολεκτικη εννοια δεν υπαρχει.Αν το κινητο το λιωνεις καθε μερα και θελει καθε 1-2μερες φορτιση,οσο και προσεκτικα να το φορτισεις με αργη ή γρηγορη φορτιση σε βαθος χρονου αναμενομενα θα κραταει λιγοτερο η μπαταρια.

Το σχετικα ιδανικο για μενα προσωπικα ειναι γυρω στο 20-25% αν ειναι η μπαταρια και να το φορτισεις οσο θελεις.

Πόσο βάθος χρόνου; Στο G4c που είχα πριν, μετά από 2 ολόκληρα χρόνια φουλ χρήσης η μπαταρία ήταν κυριολεκτικά στο ίδιο επίπεδο :lol:

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, d4mage είπε

Την προηγούμενη εβδομάδα μου κάνανε δώρο ένα Xiaomi Redmi Note 4 ( Global Version 4GB/64GB ). Η συσκευή είναι πολύ παραπάνω από αυτό που περίμενα και έβλεπα γενικότερα σε reviews.

Για να πω την αλήθεια εάν δεν μου το κάνανε δώρο και το αγόραζα εγώ, θα έπαιρνα την έκδοση με τα 3GB/32GB που είναι 50 ευρώ κάτω, δεν χρησιμοποιώ facebook, instagram, και εφαρμογές που απαιτούν χαρακτηριστικά, δεν ρίχνω έτσι κι αλλιώς χρήματα για κινητό τηλέφωνο.

Η οθόνη είναι πολύ καλή μαζί με την ποιότητα κατασκευής,  οι κάμερες εξαιρετικές, ειδικά η βασική κάμερα σε συνθήκες φωτισμού τα πάει υπερβολικά τέλεια, το δακτυλικό αποτύπωμα μου έκανε εντύπωση που είναι τόσο γρήγορο και σε γενικές γραμμές δεν έχω βρει κάτι αρνητικό, χρησιμοποιώ την συσκευή μία εβδομάδα και όλα είναι άψογα, καλά για το θέμα της μπαταρίας δεν το συζητάω, από χθες νωρίς το πρωί στα 100% σήμερα το πρωί είμαι στα 49% και εννοείται με φουλ χρήση.

Σίγουρα είναι μια συσκευή που δεν θα μετανιώσει κάποιος την αγορά, ειδικά στη δική μου περίπτωση που χρησιμοποιώ 2 κάρτες sim, είναι best!

Υ.Γ Το MIUI εμένα μου άρεσε δεν ξέρω αν θα το ήθελα stock android. Το μόνο που μου την σπάει είναι το swiftKey, ενώ σαν πληκτρολόγιο είναι όμορφο και βολικό, με εκνευρίζει που δεν μπορώ να αφαιρέσω τις προτεινόμενες άκυρες λέξεις από πάνω εκτός εάν αφαιρέσω κάποια γλώσσα, το Gboard είναι εντελώς κακόγουστο και άσχημο.

Πόσο βάθος χρόνου; Στο G4c που είχα πριν, μετά από 2 ολόκληρα χρόνια φουλ χρήσης η μπαταρία ήταν κυριολεκτικά στο ίδιο επίπεδο :lol:

Για το θέμα του πληκτρολογίου αλλαξε το και βάλε τις Google.

Και εγώ το swiftKey το έβγαλα.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Για το θέμα του πληκτρολογίου αλλαξε το και βάλε τις Google.

Και εγώ το swiftKey το έβγαλα.

Είναι άσχημο και δεν με βολεύει το πληκτρολόγιο  της Google. 

Το κινητό το λάτρεψα. 

Δημοσ.

Για το πληρκτρολόγιο μια πληροφορία.

Δοκιμάστε το anysoftkeyboard και βάλτε και την ελληνικη γλώσσα (και τα 2 στο playstore).

Δεν ειναι super-duper εμφανισιακό αλλα σέβεται την ιδιωτικότητα.

Δημοσ.

Καλημέρα οι νέες συσκευές note 4 με 3gb/32gb έχουν τον ίδιο επεξεργαστή με το note 4x;

Τουλάχιστον αυτό βλέπω στα σκουτζομάγαζα. Και 15€ πιο φθηνό. 

Είμαι στην φάση να πάρω ένα εκ των δύο.

Βοηθήστε! 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, seithan είπε

Καλημέρα οι νέες συσκευές note 4 με 3gb/32gb έχουν τον ίδιο επεξεργαστή με το note 4x;

Τουλάχιστον αυτό βλέπω στα σκουτζομάγαζα. Και 15€ πιο φθηνό. 

Είμαι στην φάση να πάρω ένα εκ των δύο.

Βοηθήστε! 

Ναι ο ίδιος είναι .

Η διαφορά είναι στην ram(+1gb) και στον αποθηκευτικό χώρο(64gb).

• Thanks 1
Δημοσ.
45 minutes ago, saruman123 said:

Ναι ο ίδιος είναι .

Η διαφορά είναι στην ram(+1gb) και στον αποθηκευτικό χώρο(64gb).

Μα βλέπω ακριβώς τα ιδια σπεκ μνήμης ram και αποθηκευτικου χώρου είτε σε note4 είτε note4x.

Πάντως μου ελυσες την απορία ευχαριστώ.  Το note4 το βρίσκω στα 123€ ενώ το note4x στα 139€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, seithan είπε

Μα βλέπω ακριβώς τα ιδια σπεκ μνήμης ram και αποθηκευτικου χώρου είτε σε note4 είτε note4x.

Πάντως μου ελυσες την απορία ευχαριστώ.  Το note4 το βρίσκω στα 123€ ενώ το note4x στα 139€.

Αααα νόμιζα ότι έλεγες και για το 4/64...

Ναι οποίο και να πάρεις 3/32 ή 4/64 ο ίδιο επεξεργαστή είναι .

Να προτιμήσεις το redmi note 4 γιατί στα Σκρουτζαδικα το redmi note 4X ενδέχεται να μην έχει την 800αρα και την Global.

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...