Miatakias Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, thodoris_9 είπε Τελευταία ερώτηση πριν την παραγγελία! Να πάω με το 3GB ή το 4GB? Η 64αρα δεν με απασχολεί σαν αποθήκευση, μόνο η RAM. Η χρήση μου είναι πολύ συγκεκριμένη (Facebook, messenger, viber, whatsapp, clash of clans). Αυτές είναι οι καθημερινές και "βαριές", έχω πολλές ακόμη αλλά απλά apps. Ένα τελευταίο... πήρα τηλέφωνο πρωί πρωί στο drele αλλά θα το έχουν από βδομάδα όμως (μάλλον). Εκτός από youhou και mymegastore, γνωρίζει κάποιος ένα άλλο κατάστημα που θα πάρω τη σωστή έκδοση; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας... Εγω εχω την 3/32 εκδοση και μου φαινεται πολυ γρηγορο , δεν νομιζω πως χρειαζεσαι την 4/64... Ως προς πιο καταστημα εχει την σωστη εκδοσα , μερικα το γραφουν στην λιστα του σκρουτζ , αυτα που δεν το γραφουν καλο ειναι να παρεις τηλ να στο ξεκαθαρισουν , αλλα οπως σου ειπα , το drele ειναι Αθηνα , δινει 2 χρονια εγγυηση, εχει την global/800 το εχει φθηνα , μην το βιαστης για μενα , καλυτερα περιμενε να το φερει παλι (αυτο εκανα κι αεγω) 15 ώρες πριν, thodoris_9 είπε Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από Miatakias
thodoris_9 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Miatakias είπε Εγω εχω την 3/32 εκδοση και μου φαινεται πολυ γρηγορο , δεν νομιζω πως χρειαζεσαι την 4/64... Ως προς πιο καταστημα εχει την σωστη εκδοσα , μερικα το γραφουν στην λιστα του σκρουτζ , αυτα που δεν το γραφουν καλο ειναι να παρεις τηλ να στο ξεκαθαρισουν , αλλα οπως σου ειπα , το drele ειναι Αθηνα , δινει 2 χρονια εγγυηση, εχει την global/800 το εχει φθηνα , μην το βιαστης για μενα , καλυτερα περιμενε να το φερει παλι (αυτο εκανα κι αεγω) Μόλις το παρήγγειλα από το phonegallery. Πήγα στο 4/64 τελικά. Την ρώτησα την κοπέλα για την 800αρα μπάντα, δεν ήξερε να μου πει. Αυτό που βλέπει είπε είναι το Global version και τον Snapdragon. Λέτε να έχω θέμα ρε γμτ; θα το βάλω και στην κάρτα με δόσεις και μετά για ακύρωση τρέχα γύρευε... Να ξαναπάρω να ρωτήσω τπτ άλλο;;;
saruman123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε Μόλις το παρήγγειλα από το phonegallery. Πήγα στο 4/64 τελικά. Την ρώτησα την κοπέλα για την 800αρα μπάντα, δεν ήξερε να μου πει. Αυτό που βλέπει είπε είναι το Global version και τον Snapdragon. Λέτε να έχω θέμα ρε γμτ; θα το βάλω και στην κάρτα με δόσεις και μετά για ακύρωση τρέχα γύρευε... Να ξαναπάρω να ρωτήσω τπτ άλλο;;; Σου επιβεβαιώνω ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είναι εντάξει. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
thodoris_9 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Σου επιβεβαιώνω ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είναι εντάξει. Είσαι δύναμη και σ εμπιστεύομαι!
saruman123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, thodoris_9 είπε Είσαι δύναμη και σ εμπιστεύομαι! Ευχαριστώ ,μου το έχουν επιβεβαιώσει και άλλοι για το συγκεκριμένο κατάστημα
thodoris_9 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Ευχαριστώ ,μου το έχουν επιβεβαιώσει και άλλοι για το συγκεκριμένο κατάστημα Σε 2 ωριτσες στα χέρια μου, θα επανέλθω για επιβεβαίωση
thodoris_9 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Όλα καλά, επιβεβαιώνω και 'γω για το κατάστημα. Είναι η σωστή έκδοση. Η εγγύηση είναι για ένα χρόνο. Οι μόνοι που βρήκα (όσο κοίταξα) που έκαναν 6 άτοκες δόσεις (απλά έπρεπε να γίνει στο κατάστημα). Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας!
Miatakias Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, thodoris_9 είπε Όλα καλά, επιβεβαιώνω και 'γω για το κατάστημα. Είναι η σωστή έκδοση. Η εγγύηση είναι για ένα χρόνο. Οι μόνοι που βρήκα (όσο κοίταξα) που έκαναν 6 άτοκες δόσεις (απλά έπρεπε να γίνει στο κατάστημα). Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας! Με γειες !
saruman123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, thodoris_9 είπε Όλα καλά, επιβεβαιώνω και 'γω για το κατάστημα. Είναι η σωστή έκδοση. Η εγγύηση είναι για ένα χρόνο. Οι μόνοι που βρήκα (όσο κοίταξα) που έκαναν 6 άτοκες δόσεις (απλά έπρεπε να γίνει στο κατάστημα). Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας! 🤗
vargas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η dev εβδομαδιαία ακόμα δεν έχει έρθει γιατί έτσι ; Μόλις το τσεκσρα μετά τις 26 λόγω κινεζικής πρώτοχρονιας Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από vargas
Miatakias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Σημερα προσπαθησα να βαλω mp3 μουσικη στο xiaomi redmi note 4 μεσω του PC μου και στα device μου διχνει το ονομα του κινητου , αλλα οταν παταω και μπαινω μεσα δεν βλεπω φακελους με μουσικη κτλ οπως εβλεπα σε ενα παλιο samsung (για να το διαβασει το pc χρειαζοταν το samsung Kies) που εχω αλλα τελειως κενο , δεν εχει ουτε φακελους ουτε τιποτα.. Το googlαra και βρηκα αυτοhttps://www.ri-techno.com/2016/10/how-to-connect-xiaomi-redmi-note-4-to-pc.html .πρεπει να πας στην επιλογη στο κινητο στις ρυθμισεις "γινε προγραμματιστης" πατησα 5 φορες και το εκανα enable , μετα οτι πρεπει να κανω enable στις ρυθμισεις -> περισσοτερες ρυθμισεις-> επιλογες προγραμματιστων -> εντοπισμος σφαλματω USB αλλα δεν εγινε τιποτα.. Μετα λεει σε αυτην την σελιδα κ να κατεβασω το Xiaomi PC Suite , το εκανα εγκατασταση αλλα οταν συνδεω το κινητο λεει δεν βρεθηκε device.. Κανω κατι λαθος?
saruman123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Miatakias είπε Σημερα προσπαθησα να βαλω mp3 μουσικη στο xiaomi redmi note 4 μεσω του PC μου και στα device μου διχνει το ονομα του κινητου , αλλα οταν παταω και μπαινω μεσα δεν βλεπω φακελους με μουσικη κτλ οπως εβλεπα σε ενα παλιο samsung (για να το διαβασει το pc χρειαζοταν το samsung Kies) που εχω αλλα τελειως κενο , δεν εχει ουτε φακελους ουτε τιποτα.. Το googlαra και βρηκα αυτοhttps://www.ri-techno.com/2016/10/how-to-connect-xiaomi-redmi-note-4-to-pc.html .πρεπει να πας στην επιλογη στο κινητο στις ρυθμισεις "γινε προγραμματιστης" πατησα 5 φορες και το εκανα enable , μετα οτι πρεπει να κανω enable στις ρυθμισεις -> περισσοτερες ρυθμισεις-> επιλογες προγραμματιστων -> εντοπισμος σφαλματω USB αλλα δεν εγινε τιποτα.. Μετα λεει σε αυτην την σελιδα κ να κατεβασω το Xiaomi PC Suite , το εκανα εγκατασταση αλλα οταν συνδεω το κινητο λεει δεν βρεθηκε device.. Κανω κατι λαθος? Μήπως πρέπει να ενεργοποιηθεί και το εντοπισμός σφαλμάτων usb(ρυθμίσεις ασφαλείας) και το ξεκλείδωμα OEM? Επίσης τους drivers τους πέρασες στον υπολογιστή? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
Miatakias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΓΕΙΑ SARUMAN οταν κανω enable to σφαλμάτων usb(ρυθμίσεις ασφαλείας) μου βγαζει μια σοβαρη ειδοποιηση που λεει οτι δεν μου συνηστα να ενεργοποιησω την ρυθμιση αυτη εκτος αμα ειναι προγραμματιστης οποτε δεν το εκανα Το ξεκλειδομα ΟΕΜ δεν το εκανα , (μπορεις απλα να το ενεργοποιησης χωρις σημαντικη ειδοποιηση ,) Drivers ποιους εννοεις? Το xiaomi PC suite ? το εγκατεστησα αυτο αλλα δεν το διαβαζει το κινητο Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από Miatakias
saruman123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Miatakias είπε Drivers ποιους εννοεις? Το xiaomi PC suite ? το εγκατεστησα αυτο αλλα δεν το διαβαζει το κινητο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23910-Αυτοματοποιημένη-εγκατάσταση-drivers-για-κινητά-Xiaomi-σε-όλα-τα-Windows-x64-x86/?postID=357119#post357119
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα