Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 4 ή Xiaomi Redmi Note 4X ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίταξε, ότι και να πάρω θα είναι από μαγαζί στην Αθήνα και θα πάω ο ίδιος να το πάρω απο εκεί οπότε θα δω αυτά που πρέπει. Το θέμα μου είναι ανάμεσα σε αυτά αν είναι κάτι που πρέπει να προσέξω 

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thodoris_9 είπε

Συμφουρίτες μου τρελοί, δεν ρωτάω ποτέ σε ένα μεγάλο θέμα πριν διαβάσω όλες τις σελίδες αλλά εντάξει, διάβασα και ανάθεμα και αν δεν μπερδεύτηκα.....

Λοιπόν, ανακεφαλαιώνοντας, για να ξέρω τι να ψάξω και τι να πάρω. Θέλω σίγουρα να είναι το Redmi Note 4 με τις 5,5 ιντσες. Όχι τα απλά με τις 5 και ας είναι και καλύτερα (ίσως, δεν έχω ιδέα). Δεύτερον, ο επεξεργαστής που θα έχει, με ενδιαφέρει να είναι ταχύτερος, όχι αν ειναι πιο ενεργοβόρος. Δηλαδή όχι η μπαταρία αλλά η ταχύτητα! Κάμερα ΔΕΝ με καίει, οπότε λεπτομέρειες για φακούς κτλ δεν με απασχολούν. Όπως επίσης και αν είναι δίκαρτο ή όχι. Και εδώ λοιπόν θέλω την βοήθειά σας!

ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΧΕΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΕΛΩ???

https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html

https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html

https://www.skroutz.gr/s/10445832/Xiaomi-Redmi-Note-4-MediaTek-3GB-32GB.html

https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html

https://www.skroutz.gr/s/9672674/Xiaomi-Redmi-Note-4-High-Edition-MediaTek-3GB-64GB.html

Γράφει σε μερικά MEDIATEK και από κάτω τα λινκς λένε Snapdragon, πόσα θέλουν να με τρελάνουν??

Με λίγα λόγια... ποιον από τους 2 επεξεργαστές ψάχνω γι' αυτό που θέλω? Σε ότι διαλέξω κοιτάω να υπάρχει το κόκκινο αυτοκόλλητο στο πλάι που γράφει Global Version και στο πίσω μέρος τον κωδικό 2016102 στο Product NAme/Product Model, σωστά? Συγνώμη για το μακροσκελές, δεν τ'αλλάζω συχνά τα τηλέφωνα, θέλω να είμαι βέβαιος . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, παιδιά...

1)Redmi Note 4 Helio X20, δεν έχει 800άρα

2)Redmi Note 4X (για την αγορά Κίνας) με snapdragon 625 και αυτό χωρίς 800άρα

3)Redmi Note 4 για αγορά Ινδίας που απαγορεύεται ΜΤΚ και άλλων χωρών αν ΔΕΝ γράφει 2016102 είναι snapdragon 625 χωρίς 800άρα

4)Redmi Note 4 Global Edition γράφει στο κουτί 2016102: snapdragon 625 με 800άρα (προσοχή πολλά σκρουτζομαγαζα λένε global στο όνομά άλλα εννοούνε την rom ενώ πουλάνε τον Κινέζο ή Ινδό χωρίς Β20 )

5)Redmi Note 4X της infoquest: η infoquest βαπτίζει έτσι το global οπότε έχει κανονικά 800άρα στα μεγάλα καταστήματά Πλαίσιο, Γερμανός κλπ και δω στο κουτί 2016102

με λίγα λογία πρέπει να γράφει στο κουτί 2016102 :-D οτιδήποτε άλλο δεν έχει Β20

Εσύ θα πάρεις με Snapdragon 

και ότι άλλο θέλετε για το Xiaomi redmi note 4 θα το βρείτε εδώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, saruman123 είπε

3)Redmi Note 4 για αγορά Ινδίας που απαγορεύεται ΜΤΚ και άλλων χωρών αν ΔΕΝ γράφει 2016102 είναι snapdragon 625 χωρίς 800άρα

4)Redmi Note 4 Global Edition γράφει στο κουτί 2016102: snapdragon 625 με 800άρα (προσοχή πολλά σκρουτζομαγαζα λένε global στο όνομά άλλα εννοούνε την rom ενώ πουλάνε τον Κινέζο ή Ινδό χωρίς Β20 )

5)Redmi Note 4X της infoquest: η infoquest βαπτίζει έτσι το global οπότε έχει κανονικά 800άρα στα μεγάλα καταστήματά Πλαίσιο, Γερμανός κλπ και δω στο κουτί 2016102

με λίγα λογία πρέπει να γράφει στο κουτί 2016102 :-D οτιδήποτε άλλο δεν έχει Β20

Μελετάω το ποστ σου και ψάχνω... 

Ευχαριστώ πολύ! 

44 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Επεξ/σία από thodoris_9
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε

Μελετάω το ποστ σου και ψάχνω... 

Ευχαριστώ πολύ! 

Redmi note 4 3gb/32gb snapdragon , 5.5 inches global version με την 800  αν θελεις θα το παρεις απο εδω που το πηρα κι εγω https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb32gb-dual-sim-black-gray/

Ειναι Αθηνα Λεωφ.  Βουλιαγμνενης Γλυφαδα , και δινει 2 χρονια εγγυηση στα 125 ευρω περιπου το βλεπω τωρα αλλα δεν το εχει διαθεσιμο για την ωρα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Miatakias είπε

Redmi note 4 3gb/32gb snapdragon , 5.5 inches global version με την 800  αν θελεις θα το παρεις απο εδω που το πηρα κι εγω https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb32gb-dual-sim-black-gray/

Ειναι Αθηνα Λεωφ.  Βουλιαγμνενης Γλυφαδα , και δινει 2 χρονια εγγυηση στα 125 ευρω περιπου το βλεπω τωρα αλλα δεν το εχει διαθεσιμο για την ωρα

Ευχαριστώ φίλε μου, το κοίταγα και γω το μαγαζί επειδή διάβασα σε προηγούμενο ποστ ότι το πήρες από εκεί. Όντως όμως είναι εξαντλημένο. Θα τους τηλ το πρωί να δω τι παίζει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thodoris_9 είπε

Ευχαριστώ φίλε μου, το κοίταγα και γω το μαγαζί επειδή διάβασα σε προηγούμενο ποστ ότι το πήρες από εκεί. Όντως όμως είναι εξαντλημένο. Θα τους τηλ το πρωί να δω τι παίζει. 

Δεν θα αργησουν να το φερουν.. Εγω τους ειχα παρει Παρασκευη  2/2 περιπου και δεν το ειχαν οπως τωρα και μου ειπαν την αλλη βδομαδα και Τεταρτη 7/2 το ειχαν φερει σε ολα τα χρωματα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Miatakias είπε

Δεν θα αργησουν να το φερουν.. Εγω τους ειχα παρει Παρασκευη  2/2 περιπου και δεν το ειχαν οπως τωρα και μου ειπαν την αλλη βδομαδα και Τεταρτη 7/2 το ειχαν φερει σε ολα τα χρωματα..

Τελευταία ερώτηση πριν την παραγγελία! Να πάω με το 3GB ή το 4GB? Η 64αρα δεν με απασχολεί σαν αποθήκευση, μόνο η RAM. Η χρήση μου είναι πολύ συγκεκριμένη (Facebook, messenger, viber, whatsapp, clash of clans). Αυτές είναι οι καθημερινές και "βαριές", έχω πολλές ακόμη αλλά απλά apps. Ένα τελευταίο...  πήρα τηλέφωνο πρωί πρωί στο drele αλλά θα το έχουν από βδομάδα όμως (μάλλον). Εκτός από youhou και  mymegastore, γνωρίζει κάποιος ένα άλλο κατάστημα που θα πάρω τη σωστή έκδοση; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας... 

Επεξ/σία από thodoris_9
Όνομα μαγαζιού
Δημοσ.
3 ώρες πριν, arma1 είπε

Με μια διευκρινηση ,το συγκεκριμενο καταστημα αναφερει για ενα χρονο εγγυηση 

Ευχαριστώ φίλε, ήταν και αυτό στη λίστα με τα πιθανά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, arma1 είπε

Με μια διευκρινηση ,το συγκεκριμενο καταστημα αναφερει για ενα χρονο εγγυηση 

Κα το mymegastore 1 χρόνο έχει.

Μόνο το youhou και το mygad έχουν 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, arma1 είπε

Εχουν αναφερθει καταστηματα με 2 χρονια εγγυηση και με την σωστη εκδοση ,ας πραξει ο Theos οπως τον βολευει 

Το έχουμε "ξεσκίσει" κοινός το θέμα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το έχουμε "ξεσκίσει" κοινός το θέμα.

xaxaxaxa οντως ,παντως φιλε εχεις δωσει τεραστια βοηθεια στους υποψηφιους αγοραστες, οπως και σε μενα φυσικα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, arma1 είπε

xaxaxaxa οντως ,παντως φιλε εχεις δωσει τεραστια βοηθεια στους υποψηφιους αγοραστες, οπως και σε μενα φυσικα 

Επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά με το συγκεκριμένο γι'αυτό.

Αλλά και με άλλα , αλλά ένας λόγος παραπάνω γιατί έχω και τρία..... :P

Βλέπεις μου έχουν βγει σκυλιά.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...