Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Miatakias είπε Ενταξη για συντομια το εγραψα ετσι , αφου το παρακολουθεις απο την αρχη το topic και ξερεις στον τιτλο οτι μιλαω για το note.... Φιλε επειδη βλεπω και πεδευεσαι και δεν χρειαζεται ολο αυτο το πραγμα , γνωμη μου ειναι να παρεις το redmi note 4X NOTE (https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html ) και οχι το redmi note 4 ( https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html ) Επισης ειμαι και εγω ακριβος στην ιδια θεση με εσενα εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να πρωτοπαρω αλλα μετα απο ψαξιμο ειδα πως απο ολα οσα αναφερθηκανε παραπανω το 4x note ειναι το καλυτερο. Αν διαφωνει καποιος να με διορθωσει γιατι και εγω απο τον χωρο του κινητου δεν εχω ιδεα. edit : ειδα το budget σου που ειναι 128ευρω , σε αυτα τα λεφτα καλυτερα να πας στο 4x Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
saruman123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού ξεκαθάρισες τι θες λοιπόν το note 4 και το note 4x δεν έχουν κάποια διαφορά εκτός από την 800αρα(Β20) για το 4G. Τώρα θα μου πεις γιατί το ένα 4X και το άλλο 4 ! Απλός τα σημεία πώλησης το έχουν ονομάσει 4X έτσι για να ξεχωρίζει από το άλλο. 7 λεπτά πριν, statharas13 είπε Φιλε επειδη βλεπω και πεδευεσαι και δεν χρειαζεται ολο αυτο το πραγμα , γνωμη μου ειναι να παρεις το redmi note 4X NOTE (https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html ) και οχι το redmi note 4 ( https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html ) Επισης ειμαι και εγω ακριβος στην ιδια θεση με εσενα εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να πρωτοπαρω αλλα μετα απο ψαξιμο ειδα πως απο ολα οσα αναφερθηκανε παραπανω το 4x note ειναι το καλυτερο. Αν διαφωνει καποιος να με διορθωσει γιατι και εγω απο τον χωρο του κινητου δεν εχω ιδεα. edit : ειδα το budget σου που ειναι 128ευρω , σε αυτα τα λεφτα καλυτερα να πας στο 4x Φίλε μου το note 4X δεν έχει την 800αρα και την Global ,μόνο άμα το πάρεις από τα σημεία πώλησης,που σαφώς το έχουν πιο ακριβά και λόγο τις διετής εγγύησης τις Info quest. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Αφού ξεκαθάρισες τι θες λοιπόν το note 4 και το note 4x δεν έχουν κάποια διαφορά εκτός από την 800αρα(Β20) για το 4G. Τώρα θα μου πεις γιατί το ένα 4X και το άλλο 4 ! Απλός τα σημεία πώλησης το έχουν ονομάσει 4X έτσι για να ξεχωρίζει από το άλλο. Φίλε μου το note 4X δεν έχει την 800αρα και την Global ,μόνο άμα το πάρεις από τα σημεία πώλησης,που σαφώς το έχουν πιο ακριβά και λόγο τις διετής εγγύησης τις Info quest. Δηλαδη για να καταλειξω και εγω σε κατι το 4Χ για να εχω παρει το σωστο πρεπει να το παρω απο επισημο πωλητη; (τι ειναι η 800αρα και η global και τι προβλημα υπαρχει αμα δεν υπαρχει; ) ενω το σκετο απο οπου και να το παρω δεν θα εχω θεμα ; Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
saruman123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, statharas13 είπε Δηλαδη για να καταλειξω και εγω σε κατι το 4Χ για να εχω παρει το σωστο πρεπει να το παρω απο επισημο πωλητη; (τι ειναι η 800αρα και η global και τι προβλημα υπαρχει αμα δεν υπαρχει; ) ενω το σκετο απο οπου και να το παρω δεν θα εχω θεμα ; Είναι πολύ απλό. Η το redmi note 4 ή redmi note 4X παρεις από οποιαδήποτε πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός 2016102 και με κόκκινα γράμματα που να λέει Global Version. Συνήθως το note 4X που πουλάνε στα Σκρουτζαδικα δεν τα έχουν αυτά παρά μόνο τα σημεία πώλησης. Global version είναι η έκδοση του κινητού που θα παίρνει τις τακτικές αναβαθμίσεις ,αν δεν γράφει αυτό τότε δεν θα τις παίρνει. Θα έχει μια "μαϊμού" ψεύτικη δηλαδή που στο μέλλον θα έχει σοβαρό πρόβλημα το κινητό. 800αρα μπάντα δηλαδή η Β20 είναι αυτή για το 4G για να έχει καλύψει παντού. Αν δεν την έχει σημαίνει ότι δεν θα πιάνει στα χωριά παρά μόνο στις μεγάλες πόλεις. Άρα καλό είναι να την έχει για να μην υπάρχει πρόβλημα μεταγενέστερα. Άρα κάνουμε την ανακεφαλαίωση. ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ NOTE 4X Ή NOTE 4 ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΆΦΟΝΤΑΙ ΤΑ GLOBAL VERSION ΜΕ ΚΩΔΙΚΌ ΑΡΙΘΜΌ 2016102 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ 1
chios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Φίλε μην το ψάχνεις θα πάρεις αυτό που γράφει στο κουτί του Global version model:2016102. Αν δεν είναι το global και δεν έχει την 800αρα μπορεί να έχεις προβλήματα με το 4G σε κάποιες περιοχές. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πάρεις το global.
saruman123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, chios είπε Φίλε μην το ψάχνεις θα πάρεις αυτό που γράφει στο κουτί του Global version model:2016102. Αν δεν είναι το global και δεν έχει την 800αρα μπορεί να έχεις προβλήματα με το 4G σε κάποιες περιοχές. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πάρεις το global. Όπου να'νε θα γράψω σεμινάριο
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, chios είπε Φίλε μην το ψάχνεις θα πάρεις αυτό που γράφει στο κουτί του Global version model:2016102. Αν δεν είναι το global και δεν έχει την 800αρα μπορεί να έχεις προβλήματα με το 4G σε κάποιες περιοχές. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πάρεις το global. 5 λεπτά πριν, saruman123 είπε Είναι πολύ απλό. Η το redmi note 4 ή redmi note 4X παρεις από οποιαδήποτε πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός 2016102 και με κόκκινα γράμματα που να λέει Global Version. Συνήθως το note 4X που πουλάνε στα Σκρουτζαδικα δεν τα έχουν αυτά παρά μόνο τα σημεία πώλησης. Global version είναι η έκδοση του κινητού που θα παίρνει τις τακτικές αναβαθμίσεις ,αν δεν γράφει αυτό τότε δεν θα τις παίρνει. Θα έχει μια "μαϊμού" ψεύτικη δηλαδή που στο μέλλον θα έχει σοβαρό πρόβλημα το κινητό. 800αρα μπάντα δηλαδή η Β20 είναι αυτή για το 4G για να έχει καλύψει παντού. Αν δεν την έχει σημαίνει ότι δεν θα πιάνει στα χωριά παρά μόνο στις μεγάλες πόλεις. Άρα καλό είναι να την έχει για να μην υπάρχει πρόβλημα μεταγενέστερα. Άρα κάνουμε την ανακεφαλαίωση. ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ NOTE 4X Ή NOTE 4 ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΆΦΟΝΤΑΙ ΤΑ GLOBAL VERSION ΜΕ ΚΩΔΙΚΌ ΑΡΙΘΜΌ 2016102 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ Ειστε ωραιοι <3 με καλυψατε φουλ <3 Ποιο μου προτεινεται εσεις ομως ; 4χ ή το απλο ; (για 4χ το πηγαινω αλλα αμα δεν βρω global+2016102 θα παω σε απλο)
chios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, statharas13 είπε Ειστε ωραιοι <3 με καλυψατε φουλ <3 Ποιο μου προτεινεται εσεις ομως ; 4χ ή το απλο ; (για 4χ το πηγαινω αλλα αμα δεν βρω global+2016102 θα παω σε απλο) νομίζω τζάμπα τα γράφουμε ή μας τρολάρεις όλα αυτά είναι τα global γιατί να μην βρεις;; https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb32gb-dual-sim-black-gray/ https://phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3662 http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black
Miatakias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μαγκες εχω φρεσκα νεα , μολις αγορασα το redmi note 4 απο το drele.com που ειναι στην Γλυφαδα Λεωφ.Βουλιαγμενης 48 https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb32gb-dual-sim-black-gray/ κοντα στο σπιτι μου, φθηνοτερο στο σκρουτζ και ειναι η global με τα κοκκινα γραμματα και τον κωδικο ποιυ λεει ο saruman 126.26 ευρω και τωρα το βλεπω 125.76 λεπτο με λεπτο "παιζουν ξυλο" στο σκρουτζ για την καλυτερη τιμη αλλα το κερασακι στην τουρτα ηταν οτι ενω νομιζα οτι δινει 1 χρονο εγγυηση οταν τον ρωτησα την ωρα που πληρωνα μου ειπε οτι δινει 2 χρονια το μαγαζι και εχει και ολα τα χρωματα.. ! Οποτε statharas13 αν εισαι Αθηνα ξερεις που να πας τωρα ... Ωραιο που ακουω οτι δεν εχει το note 4 καμια ουσιαστικη διαφορα με το note x , δεν το εχω ανοιξει ακομα , βρηκα επισης μαγαζι που βαζει τζαμακι με 2+3ευρω την εργασια (το προτιμω απ το να την βαλω μονος μου να εχω το κεφαλι μου ησυχο), και μια θηκη πισω σιλικονης με 2,50 και αυριο - μεθαυριο θα ειμαι κομπλε.. Ευχαριστω saruman και chios για τις χρησiμες συμβουλες σας , το thread δεν το κλινω καθως το θεμα ενδιαφερει πολλους οπως φαινεται .. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Miatakias
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, chios είπε νομίζω τζάμπα τα γράφουμε ή μας τρολάρεις όλα αυτά είναι τα global γιατί να μην βρεις;; https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb32gb-dual-sim-black-gray/ https://phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3662 http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black για το x4 λεω αμα βρω ... Μαλλον αλλος "τρολαρει"
chios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλορίζικο φίλος πήρες το σωστό τηλέφωνο, εύχομαι να το χαρείς.
batatoudis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, statharas13 είπε για το x4 λεω αμα βρω ... Μαλλον αλλος "τρολαρει" Επειδή μάλλον δεν έγινε σαφές τι συμβαίνει, ας τα αναλύσουμε λίγο καλύτερα (ελπίζω ότι δεν κάνω λάθος): 1) Υπάρχει το απλό Redmi Note 4 δίχως την 800MHz μπάντα (το λεγόμενο κινέζικο) 2) Το παραπάνω έχει βγει και σε έκδοση Redmi Note 4 Global με την 800MHz μπάντα 3) Υπάρχει όμως και το Redmi Note 4x δίχως την 800MHz μπάντα. Σε αυτό δεν έχει έκδοση με 800MHz μπάντα. Το μπέρδεμα προκαλείται στο ότι το (2) η infoquest και το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών της (Κωτσόβολος, Germanos, You, κτλ) το έχουν (κακώς) ονομάσει στην ελληνική αγορά ως Redmi Note 4x, με αποτέλεσμα πολλοί να το μπερδεύουν με το (3) ή να νομίζουν ότι πρόκειται για το (3) με την 800MHz μπάντα (τέτοιο δεν υπάρχει). Σύγκριση μεταξύ των 3 παραπάνω μοντέλων στο https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-redmi-note-4-global-3gb-32gb,xiaomi-redmi-note-43gb-32gb,xiaomi-redmi-note-4x Ελπίζω να διαφώτισα την κατάσταση δίχως να έχω κάνει κάποιο σφάλμα στα παραπάνω.. 1
Miatakias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, chios είπε Καλορίζικο φίλος πήρες το σωστό τηλέφωνο, εύχομαι να το χαρείς. Thanks Chios! 1 ώρα πριν, batatoudis είπε Επειδή μάλλον δεν έγινε σαφές τι συμβαίνει, ας τα αναλύσουμε λίγο καλύτερα (ελπίζω ότι δεν κάνω λάθος): 1) Υπάρχει το απλό Redmi Note 4 δίχως την 800MHz μπάντα (το λεγόμενο κινέζικο) 2) Το παραπάνω έχει βγει και σε έκδοση Redmi Note 4 Global με την 800MHz μπάντα 3) Υπάρχει όμως και το Redmi Note 4x δίχως την 800MHz μπάντα. Σε αυτό δεν έχει έκδοση με 800MHz μπάντα. Το μπέρδεμα προκαλείται στο ότι το (2) η infoquest και το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών της (Κωτσόβολος, Germanos, You, κτλ) το έχουν (κακώς) ονομάσει στην ελληνική αγορά ως Redmi Note 4x, με αποτέλεσμα πολλοί να το μπερδεύουν με το (3) ή να νομίζουν ότι πρόκειται για το (3) με την 800MHz μπάντα (τέτοιο δεν υπάρχει). Σύγκριση μεταξύ των 3 παραπάνω μοντέλων στο https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-redmi-note-4-global-3gb-32gb,xiaomi-redmi-note-43gb-32gb,xiaomi-redmi-note-4x Ελπίζω να διαφώτισα την κατάσταση δίχως να έχω κάνει κάποιο σφάλμα στα παραπάνω.. Tωρα ειναι πολυ ξεκαθαρο , thanks batatoudis , οποτε συμπερασμα ειναι οτι δεν υπαρχει καθολου note x με 800αρα μπαντα .. Στο link που εχεις με την συγκριση το μονο αξιοσημειοτο ειναι οτι παλιο note 4 με τους mediatek ειναι πιο γρηγορα με μεγαλυτερο score σε antutu αλλα το snapdragon εχει καλυτερα οπτιμαρισμενη μπαταρια , θερμενεται λιγοτερο (cpu) με βαση αυτα που ψαρεψα στο ιντερνετ. Επισης καποιες διαφορες με τους αισθητηρες Δειτε ενα ελληνικο βιντο review για το note x (δειτε στο 11:30 λεει κατι για διαφορετικους αισθητιρες ακομα και στο ιδιο κινητο (note x ) απο εκδοση σε εκδοση Εν παση περιπτωση εγω πιστευω οτι ειναι καλο deal στα 125 ευρω με 2 χρονια εγυηση απο αθηναικο οως και να εχει.. Λαμβανοντας υποψην και το συγκριτικο τεστ του kimovil το note 4 snapdragon ειναι η καλυτερη επιλογη και η φτηνοτερη (μην ξεχνατε τα 2 χρονια απο αθηναικο μαγαζι!) Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Miatakias
AlienTechGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Πλέον κανένα καινούριο Redmi Note 4 / Note 4X δεν έχει Sony αισθητήρα. Όλα έχουν τον Samsung, ο οποίος είναι λίγο κατώτερος. (οι διαφορές δεν είναι μεγάλες όμως) Ισχύει ότι η έκδοση με τον Mediatek είναι πιο γρήγορη αλλά αυτό παρατηρείται μόνο στα benchmarks. Σε καθημερινή χρήση δεν υπάρχει καμία διαφορά συν φυσικά ότι ο Snapdragon 625 έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και σίγουρα καλύτερη υποστήριξη σε αναβαθμίσεις και custom ROMs. Στα λεφτά που παίζει τώρα, εννοείται πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.
Miatakias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε Πλέον κανένα καινούριο Redmi Note 4 / Note 4X δεν έχει Sony αισθητήρα. Όλα έχουν τον Samsung, ο οποίος είναι λίγο κατώτερος. (οι διαφορές δεν είναι μεγάλες όμως) Ισχύει ότι η έκδοση με τον Mediatek είναι πιο γρήγορη αλλά αυτό παρατηρείται μόνο στα benchmarks. Σε καθημερινή χρήση δεν υπάρχει καμία διαφορά συν φυσικά ότι ο Snapdragon 625 έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και σίγουρα καλύτερη υποστήριξη σε αναβαθμίσεις και custom ROMs. Στα λεφτά που παίζει τώρα, εννοείται πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Ναι και αυτος που κανει το review στο βιντεο λεει οτι προτιμαει τον Sony ... Θα το ελενξω στα settings παντως... Αυτο που λες εσυ λενε οι περισσοτεροι στο διαδυκτιο .. ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα