Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 4 ή Xiaomi Redmi Note 4X ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι μεταξυ των 2 αυτων τηλεφωνων να αγορασω (την 8 cores 3GB/32GB εκδοση) , Tα  βασικα χαρακτηριστικα ειναι ιδια  και στα μαγαζια στο skroutz το 4x κοστιζει αυτην την ωρα 13 ευρω παραπανω απο το 4 .. Υπερτερει καπου , αξιζουν τα 13 ευρω παραπανω?

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εφόσον διαλέξεις συσκευή με Snapdragon cpu η μόνη ουσιαστική διαφορά τους είναι οι μπάντες στις οποίες δουλεύουν. Διάλεξε εκείνο που έχει και την Β20 για να μην έχεις θέμα με τα Ελληνικά δίκτυα. Δες επίσης και με ποια rom πωλούνται αν δεν σχεδιάζεις να την αλλάξεις εσυ με άλλη της προτίμησης σου. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tasos.j είπε

Εφόσον διαλέξεις συσκευή με Snapdragon cpu η μόνη ουσιαστική διαφορά τους είναι οι μπάντες στις οποίες δουλεύουν. Διάλεξε εκείνο που έχει και την Β20 για να μην έχεις θέμα με τα Ελληνικά δίκτυα. Δες επίσης και με ποια rom πωλούνται αν δεν σχεδιάζεις να την αλλάξεις εσυ με άλλη της προτίμησης σου. 

Με την μπαντα τι θεμα να εχω?? Δεν ειμαι σχετικος με τηλεφωνα πολυ , παντως ως προς τα  βασικα χαρακτηριστικα ειναι τα ιδια( snapdragon cpu 8 cores , 3gb ram , 32gb rom , 5.5" , 1920 x 1080 )

Καποια μαγαζια λενε global version , καποια αλλα ελληινικο μενου , και καποια αλλα με ανταπτορα εκει μηπως υπαρχουν καποιες διαφορες?

Γενικα εψαξα στο ιντερνετ για διαφορες ,  οι πιο πολλοι λενε οτι το σκετο 4 εχει λιγο πιο γρηγορους επεξεργαστες , αλλοι οτι το 4x εχει πιο καλη μπαταρια

Απο οτι καταλαβα τα ιδια ειναι , και επιδη με το ζορι φτανω σε αυτα τα λεφτα (ηταν να παρω ενα πιο low badget Ulefone S7 με 70 ευρω που το λενε καλο για τα λεφτα του) μαλλον θα παω με το απλο 4 που γενικα στις συζητισεις στο ιντερνετ το προτεινουν οι πιο πολλοι..

Για την εκδωση να προσεξω κατι?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, chios είπε

Πάρε αυτό που λέει global έκδοση

Γιατι οχι αυτο που λεει "ελληνικο μενου"?

Η global εκδωση εχει ελληνικα ή οχι?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Miatakias είπε

Γιατι οχι αυτο που λεει "ελληνικο μενου"?

Η global εκδωση εχει ελληνικα ή οχι?

Γιατί αυτό που λέει ελληνικό μενού θα έχει κάποια rοm αγνώστου προελεύσεως που θα σου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον ασχετος αν έχει ελληνικά.

Επίσης να πάρεις αυτό που λέει Global version για να έχεις τις τακτικές αναβαθμίσεις και την μπάντα B20(800αρα) για να έχεις παντού καλύψει 4G.

Όχι ότι δεν θα έχεις άλλα σε χωριά θα έχεις ένα θεματακι.

Δημοσ.

Στο σκρουτζ το πρωτα 2 μαγαζια το 1 το λεει global version , και το αλλο global edition (ελληνικο μενου) οποτε απ οπου και να το παρω ειναι ενταξη φανταζομαι...  https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.htmlΤο drele.com που λεει global edition (ελληνικο μενου) ειναι κοντα στο σπιτι μου και το προτιμω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Miatakias είπε

Στο σκρουτζ το πρωτα 2 μαγαζια το 1 το λεει global version , και το αλλο global edition (ελληνικο μενου) οποτε απ οπου και να το παρω ειναι ενταξη φανταζομαι...  https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.htmlΤο drele.com που λεει global edition (ελληνικο μενου) ειναι κοντα στο σπιτι μου και το προτιμω..

Ωραία αφού είναι κοντά στο σπίτι σού θα πας να το δεις.

Το κουτί πρέπει να γράφει στο πλάι με κόκκινα γράμματα Global version και από πίσω στα χαρακτηριστικά να γράφει τον αριθμό 2016102( είναι στα πολύ μικρά γράμματα).

Έτσι είσαι καλυμμένος.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
3 ώρες πριν, saruman123 είπε

Ωραία αφού είναι κοντά στο σπίτι σού θα πας να το δεις.

Το κουτί πρέπει να γράφει στο πλάι με κόκκινα γράμματα Global version και από πίσω στα χαρακτηριστικά να γράφει τον αριθμό 2016102( είναι στα πολύ μικρά γράμματα).

Έτσι είσαι καλυμμένος.

Ωραια θα γραψω αυτον το κωδικο οταν θα παω να το παρω , ευχαριστω για την χρησιμη πληροφορια :)

Δημοσ.
Στις 1/31/2018 στις 1:12 ΜΜ, Miatakias είπε

Ωραια θα γραψω αυτον το κωδικο οταν θα παω να το παρω , ευχαριστω για την χρησιμη πληροφορια :)

Καλημέρα

παρέλαβα σήμερα από το συγκεκριμένο μαγαζί και πράγματι έχει και το global version και τον αριθμό 2016102

Thanks για τις πληροφορίες

Απορία βέβαια τι συμβαίνει με εγγύηση αφού υπήρχε μόνο μία απόδειξη αγοράς χωρίς να αναφέρει το προϊόν,

ενώ στο manual αναφέρει απλά εγγύηση ενός έτους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nazar είπε

Καλημέρα

παρέλαβα σήμερα από το συγκεκριμένο μαγαζί και πράγματι έχει και το global version και τον αριθμό 2016102

Thanks για τις πληροφορίες

Απορία βέβαια τι συμβαίνει με εγγύηση αφού υπήρχε μόνο μία απόδειξη αγοράς χωρίς να αναφέρει το προϊόν,

ενώ στο manual αναφέρει απλά εγγύηση ενός έτους

Απο πιο το πηρες για να ξερω? Και εγω με την εγγυηση μπερδευομαι λιγο , τα μαγαζια στο σκροθτζ λενε 1 χρονο (εργοστασιακη) απλα εχω δει κατι αγγελειες εδω στο insomnia που λενε καποιοι για 2 χρονια (απο Κοτσοβολο)...

Πιο πηρες το note 4 ή note 4x ? τι χρωμα το πηρες?

Για μεμβρανη προστασιας οθονης θελω να ρωτησω ,δεν θελω να την βαλω μονος μου , ποσο θα μου παρουν σε καποιο μαγαζι να μου την βαλουν σωστα? Επισης θελω να παρω και μια πισω θηκη σιλικονης..

Επεξ/σία από Miatakias
Δημοσ.

Οι επίσημοι διανομής το λένε redmi nite 4x και δίνουν 2 χρόνια εγγύηση που είναι η info quest.

Στα Σκρουτζαδικα είναι το redmi note 4(ίδιο με το 4x),δεν έχουν εγγύηση τις info quest αλλά εγγύηση καταστήματος που αλλά δίνουν 1 χρόνο και άλλη δίνουν 2 χρόνια.

Αν κάποιο Σκρουτζαδικο  λέει εγγύηση αντιπροσωπείας είναι ψέματα.

Οι επίσημοι διανομής είναι αυτοί εδώ και μόνο http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points

Δημοσ.
9 ώρες πριν, saruman123 είπε

Οι επίσημοι διανομής το λένε redmi nite 4x και δίνουν 2 χρόνια εγγύηση που είναι η info quest.

Στα Σκρουτζαδικα είναι το redmi note 4(ίδιο με το 4x),δεν έχουν εγγύηση τις info quest αλλά εγγύηση καταστήματος που αλλά δίνουν 1 χρόνο και άλλη δίνουν 2 χρόνια.

Αν κάποιο Σκρουτζαδικο  λέει εγγύηση αντιπροσωπείας είναι ψέματα.

Οι επίσημοι διανομής είναι αυτοί εδώ και μόνο http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points

Οχι απλα αναφερουν 1 χρονο...  Καλος θα ψαξω να δω μπας και κανενας δινει 2 χρονια γιατι ολα αυτα τα επονυμα μαγαζια το εχουν πολυ ακριβοτερα..

Για την μεμβρανη ξερεις ποσο θα μου παρουν να την βαλουν??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...