ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Δεν ξέρω τι ξέρεις εσύ, εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει σ' έναν δημιουργό μιας ταινίας, ποιο μέσο θα χρησιμοποιήσει. Το κριτήριο δεν είναι "ποιο είναι καλύτερο" αλλά το "ό,τι γουστάρω εγώ που κάνω την ταινία". Αν θες, πάρε μια Alexa και κάνε καλύτερη ταινία απ' τον Soderbergh. Την είδες;Εντάξει ρε φίλε, κι εγω IPhone εχω αλλά δεν κάνω έτσι 😁 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Δεν ξέρω τι ξέρεις εσύ, εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει σ' έναν δημιουργό μιας ταινίας, ποιο μέσο θα χρησιμοποιήσει. Το κριτήριο δεν είναι "ποιο είναι καλύτερο" αλλά το "ό,τι γουστάρω εγώ που κάνω την ταινία". Αν θες, πάρε μια Alexa και κάνε καλύτερη ταινία απ' τον Soderbergh. Την είδες; Iphone έχεις ε? Κι εγώ IPhone εχω αλλά δεν κάνω έτσι 😁 1
jimmisk1974 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 αμα το γυρισαν με iphone 4 η 5 το βλεπω να βγαινει σε αναλυση μεχρι 480p
michael92 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Πρέπει να έχει 40 βαθμούς μυωπία ο τύπος. Ακόμα και οι επαγγελματικές κάμερες έχουν θέμα σε 4K, μια smartphone camera είναι τελείως για τα σκουπίδια.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το trailer πάντως θυμίζει πολύ low budget ταινία. Σίγουρα μπορεί να γυριστεί ταινία με κινητό, κανένας δεν το αμφισβητεί ή και με μια dslr... Είναι πολύ καλύτερα όμως με κανονική κάμερα. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
CheOnWeb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ said: Iphone έχεις ε? Κι εγώ IPhone εχω αλλά δεν κάνω έτσι 😁 "δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει σ' έναν δημιουργό μιας ταινίας, ποιο μέσο θα χρησιμοποιήσει" Βάλε όποια κάμερα θες στη θέση τού iPhone. Τα ίδια θα σου πω. 1
orck Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Πραγματικος οραματιστης ειναι αυτος που θα γυρισει ταινια με αυτο εδω. 1
suffocater Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Regulus είπε Δεν ξέρω αν το μάθατε, και το καινούργιο single της Rhianna θα ηχογραφηθεί σε κασετόφωνο μονοφωνικά με το ενσωματωμένο μικρόφωνο (μη χ€σω) ... Aυτά δε σταματησαν ποτέ να τα κανουν καποιοι στο black metal για να παραμείνουν "trve". ^^ 8 ώρες πριν, CheOnWeb είπε "δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει σ' έναν δημιουργό μιας ταινίας, ποιο μέσο θα χρησιμοποιήσει" Βάλε όποια κάμερα θες στη θέση τού iPhone. Τα ίδια θα σου πω. Και κανένας δεν ισχυριστηκε αλλωστε οτι υπάρχει. Still,θα γελούσες αν καποιος σου έλεγε οτι αποφάσισε να κανει υπερατλαντικό ταξιδι με ψαρότρατα ή οδικώς απο ευρώπη ως ινδία με 50άρι μηχανάκι. Εξαλλου,δεν υπάρχει κανονας που να λέει σε καποιον πως να ταξιδέψει. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από suffocater 1
guy_threepwood Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δηλαδή πλήρωσε ηθοποιούς, σεναριογράφος, κουστούμια, σκηνικά και ένα σωρό αλλά, και κάνει οικονομία στην κάμερα;
mants118 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 άραγε ποιο κινητό χρησιμοποίησε;;; το iPhone 6s 16GB, το iPhone 7 με 32GB ή το iPhone 8 με 64GB ώστε να χωρέσει ΟΛΗ η ταινία στην αχανή μνήμη του;;;; (4K με 375ΜΒ/λεπτό)....
CheOnWeb Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, suffocater said: Και κανένας δεν ισχυριστηκε αλλωστε οτι υπάρχει. Still,θα γελούσες αν καποιος σου έλεγε οτι αποφάσισε να κανει υπερατλαντικό ταξιδι με ψαρότρατα ή οδικώς απο ευρώπη ως ινδία με 50άρι μηχανάκι. Εξαλλου,δεν υπάρχει κανονας που να λέει σε καποιον πως να ταξιδέψει. Η φράση, "μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε", αυτό υπονοεί. Όχι, δεν θα γελούσα, όπως δεν γελάω με αυτούς που περνάνε τον Ατλαντικό με κουπιά ή αυτούς που κάνουν τον γύρο τού κόσμου με ποδήλατο. Μήπως να γελάμε και με αυτούς που σκαρφαλώνουν τα βουνά αντί να πάνε με ελικόπτερο; Γενικά, οι απαντήσεις στο νήμα είναι σκέτη απογοήτευση. Ο ένας σχολιάζει ότι δεν έγραψε ήχο στο iPhone, λες και με άλλη κάμερα θα έγραφε. Ο άλλος κατάλαβε ότι την τράβηξε με iPhone για οικονομία... 2
*nenya* Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως ένας σκηνοθέτης είναι ελεύθερος να γυρίσει την ταινία του με όποιο τρόπο θέλει έτσι είναι ελεύθερο και το κοινό να κρίνει το αποτέλεσμα. Αν το δεχτούμε αυτό, τότε μπορεί να γίνει κανονική συζήτηση, χωρίς οπαδισμούς. Α! Και όποιος δεν θέλει να κριθεί το έργο του, τότε δεν το προβάλλει και το κρατάει να το βλέπει μόνος σπίτι του Προσωπικά, το trailer δεεεν με κάνει να θέλω να πάω σινεμά για να δω την συγκεκριμένη ταινία. Αφού η κάμερα με κούρασε ήδη, φαντάζομαι πώς θα νιώθω αν το δω στη μεγάλη οθόνη. Θέλω ποικιλία σε πλάνα, γωνίες και φακούς. Φυσικά άλλοι μπορεί να μην έχουν πρόβλημα και να γουστάρουν, σεβαστό! Όσον αφορά το θέμα πρωτοτυπίας ντάξει, δεν τρελάθηκα κιόλας. Πιο πρωτότυπο ένιωσα σκηνοθετικά π.χ. το Requiem for a Dream, το 2001: a Space Odyssey κλπ. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από *nenya*
Manjaro Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Rebel21 είπε Λύγισε και αυτός μπροστά στους χορηγούς, επόμενο βήμα να τον δούμε με την κουμτελ. Να δω ελληνική ταινία (τι ταινίες δηλαδή μονο αστεία επιπέδου πορδής με λίγο μπούτι και βυζί κάνουμε τα τελευταία χρόνια κυρίως ) γυρισμένη με ZER και τι στον κόσμο αλήθεια θα πλήρωνα το εισιτήριο του σινεμά απλά για να τιμήσω την προσπάθεια! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από Manjaro
SilverMachine Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, stelios18120 είπε Όλη η παραγωγή της ταινίας κόστισε 30€ (Όσο το ρεύμα που κόστισε να φορτίσει το κινητό μερικές φορες μέχρι να γίνει η ταινία.) Ναι εσπασε το ρεκορ φτηνιας του Χολυγουντ για το ποσα λεφτα χρειαζεται για να δειξεις ποσο κακος ειναι ενας λευκος αντρας... Μεχρι τωρα χρειαζοταν το λιγοτερο κατι χιλιαρικα να κανεις προπαγανδα της προκοπης. Οι διαφορες κοκινομαλες του youtube ομως δειξαν τον δρομο. Ενα κινητο, λιγες στριγκιες κ μερικες κλωτσιες σε τοιχους κ σκουπιδοτενεκεδες κ εγραψες ιστορια. Το εντελως λυπηρο ειναι το συναισθημα αηδιας που σου ερχεται οταν ζησεις αυτους τους ανθρωπους (τα θυληκα τους δλδ) κ νοιωσεις το ποσο αδιαφορα σου ειναι μεσα στην τρελα που κουβαλανε. Μετα βλεπεις αυτες τις ταινιες κ δεν μπορεις να αποφασισεις αν ανηκουν στα δραματα, στις κωμωδιες, η στα scifi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα