Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας :)

Ενω εχω κανει σημερα πανω απο 10 φορματ δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε καποια φαση σταματαει να λειτουργει το button Start των windows που βρησκεται στην κατω αριστερη μερια της μπαρας . Καμια ιδεα ? 

Δημοσ.

Μόνο το start ή και τα χειριστήρια της έντασης, του δικτύου και της μπαταρίας;

Ποια windows βάζεις; Έκανες κανέναν έλεγχο μνήμης και δίσκου; Το 1ο με το hirens boot cd και τρέχοντας το memtest και το 2ο με το hdsentiinel, κάνοντας το εγκατάσταση και δες αν ο δίσκος είναι 100% στην υγεία του.

Δημοσ.

Μόνο το μενού για το σταρτ και search. Φυσικά αυτό τώρα που λέω ΔΕΝ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΠΆΝΤΑ από ότι παρατήρησα. Θα δοκιμάσω για τον δίσκο. Από μνήμες είμαι οκ δεν είχε βγάλει κάτι πριν 1 μήνα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό με το start το αντιμετώπισα και εγώ. Δε δούλευε το "κουμπί" της έναρξης και δε δούλευε όταν έκανες αριστερό κλικ πάνω του.  Το δεξί κλικ δούλευε. Δε ξέρω γιατί. Το είχα ψάξει λίγο στο google βρήκα κάτι οδηγίες αλλά βαρέθηκα και έκανα νέα εγκατάσταση. Λίγο μετά τη φρέσκια εγκατάσταση το ίδιο πρόβλημα. Ξανά φορμάτ, ξανά εγκατάσταση και πάλι μετά από λίγο το ίδιο θέμα. Μετά από επανεκκίνηση, κάποιες φορές το πρόβλημα διόρθωνε, κάποιες άλλες, όχι. Λίγες μέρες μετά βγήκε νέο build και δε μου ξανασυνέβη.

Επεξ/σία από MapleLeafs
Δημοσ.
On 1/30/2018 at 5:54 PM, agelos89 said:

Ενω εχω κανει σημερα πανω απο 10 φορματ δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε καποια φαση σταματαει να λειτουργει το button Start των windows που βρησκεται στην κατω αριστερη μερια της μπαρας . Καμια ιδεα ? 

Παρόμοιο πρόβλημα είχα συναντήσει και με αντικατάσταση σκληρού δίσκου (είχε bs) λύθηκε το πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/30/2018 στις 5:54 ΜΜ, agelos89 είπε

Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σας καθώς και εγώ είχα αρχίσει τα φορμάτ και εγκατάσταση ξανά και ξανά. Σας διαβεβαιώνω 100% με απολύτως απόλυτη σιγουριά πως οσα φορμάτ και να κάνετε αν είναι να γίνει θα γίνει. Έχω την εντύπωση οτι μετά από κάποιες ενημερώσεις και την εγκατάσταση κάποιου νεότερου build διορθώνει. Δε θυμάμαι καλά, αλλά ακόμα και μετά από φρέσκια εγκατάσταση χρησιμοποιόντας το ISO που κατεβάζεις απο τη Microsoft (build 16299.15), μετά από λίγο το ίδιο πρόβλημα.

Πάντως τώρα είναι μέρες που δεν μου έχει ξανασυμβεί. Το τελευταίο build είναι το 16299.214 και μετά το 17083 που είναι pre-release.

Επεξ/σία από MapleLeafs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tις μνημες τις εκανες τεστ μια μια ή μαζι?
Εγω θα εκανα ενα φρεσκο bootable usb καλης ποιοτητας και φυσικα τεστ τον σκληρο δισκο.

Επεξ/σία από sistah
Δημοσ.
Στις 2/4/2018 στις 7:13 ΜΜ, sistah είπε

Tις μνημες τις εκανες τεστ μια μια ή μαζι?
Εγω θα εκανα ενα φρεσκο bootable usb καλης ποιοτητας και φυσικα τεστ τον σκληρο δισκο.

αυτό θα πρότεινα και εγώ, καλύτερα   κάνε ένα καινούργιο bootable usb 

Δημοσ.

Λοιπόν. Δοκίμασα και νέο usb3 installer και κάνει το ίδιο. Παρόλα αυτά πέρασε και άλλα updates και μέχρι στιγμής δουλεύει κανονικά. Να τονίσω κάτι σημαντικό ότι το θέμα αυτό το κάνει μόνο στο παλιο μου συστήμα 8ετιας. Το παρακολουθω και θα σας πω  

Δημοσ.

επειδη εχω κι εγω τετοια θεματα, με Start Button- μπαρα εργασιων που δεν λειτουργει- δεξι κρυμμενο παραθυρο στο πλαι, που μενει κρυμμενο ο,τι και αν κανεις,  εχω αρχισει να πιστευω οτι η Microsoft το κανει επιτηδες, οταν τα 10αρια "βλεπουν" συστηματα  ανω της 5ετιας......!!!!    

εχω αλλαξει 3 Builds των 10, με αγορασμενο κλειδι, εχω κανει 6 φορματ, και απο CD και απο USB, μεχρι και τις μνημες εχω αλλαξει. ΤΙΠΟΤΑ....!!!    τελικα τα παρατησα και εχω τα 7αρια που δεν κανουν κιχ.......!!!   

ΔΛΔ πως αλλιως να το εξηγησω?  και μην ακουω για hardware προβλημα, γιατι δεν μπορει σε διαφορετικα λειτουργικα (7-8.1-10), να εχει μονο το 1 hardware προβλημα......!!!  

Δημοσ.
16 ώρες πριν, agelos89 είπε

Λοιπόν. Δοκίμασα και νέο usb3 installer και κάνει το ίδιο. Παρόλα αυτά πέρασε και άλλα updates και μέχρι στιγμής δουλεύει κανονικά. Να τονίσω κάτι σημαντικό ότι το θέμα αυτό το κάνει μόνο στο παλιο μου συστήμα 8ετιας. Το παρακολουθω και θα σας πω  

Να υποθέσω πως έχουμε αποκλείσει το πρόβλημα με το δίσκο και τις μνήμες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/8/2018 στις 8:22 ΠΜ, agelos89 είπε

Τώρα που δουλεύει μια χαρά  φτιάξε ένα "restore point" και αν σου το ξαναβγάλει το πρόβλημα με ένα απλό system restore θα είσαι οκ, χωρίς να χάσεις αρχεία κτλ. 

Επεξ/σία από coffeex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Κάνε ένα In Place Upgrade,

κοινώς: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

1) Κατεβάζεις το Windows 10 Media Creation Tool

2) Το τρέχεις και διαλέγεις για άλλο υπολογιστή και μετά ISO, αποθηκεύεις το ISO (Και περιμενεις να τελειωσει)

3) Αν έχεις AV πάνω, κάντο απεγκαταστάση (Κανε επανεκιννηση)

4) Τρέχεις msconfig.exe, πας στην ετικέτα Boot, πατάς κάτω αριστερά Hide all MS services, και απενεργοποιείς όλα που τρέχουν (ξανα επανεκκινηση)

5) Διπλό κλικ στο ISO που κατέβασες και τρέξε το setup.exe, αστο να κατεβασει τα updates και συνέχισε το. (Δεν θα χάσεις τιποτα....θα κάνει επανεκιννηση το PC, και οταν ξαναμπεις

η taskbar και Start Button και Cortana κτλ κτλ θα λειτουργουν κανονικα.

Επεξ/σία από I.B.I
Δημοσ.
Στις 30/1/2018 στις 5:54 ΜΜ, agelos89 είπε

Στις 8/2/2018 στις 8:22 ΠΜ, agelos89 είπε

Όπως έχεις αναφέρει τα παραπάνω υποθέτω πως έχεις κι άλλο υπολογιστή. 

Αν ναι, βγάλε από το παλιό μηχάνημα το δίσκο.

Σύνδεσε τον στο νεότερο (Που λειτουργεί σωστά) και κάνε εγκατάσταση καθαρή εκεί.

Έπειτα βγάλε το δίσκο και τοποθέτησε τον στο παλιό (Που είχε θέμα) και αν θες δώσε μας μια ενημέρωση για το αποτέλεσμα.

ΜΦΧ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...