Προς το περιεχόμενο

Ant-Man and the Wasp (Marvel, 2018)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω που πηγα να την δω πριν λιγες μερες μου αρεσε.Πηγα καθαρα για να δω κυριως κωμωδια κατι που ειχε αρκετη και μετα για την δραση μιας και ηξερα τι θα δω πανω κατω.Την βρηκα και εγω λιγο καλυτερη της πρωτης χωρις να ξετρελαθω και ιδιαιτερα.Κλασικη μαρβελοταινια με πολυ κωμωδια και αρκετη δραση.Μερικα απο τα αστεια βεβαια δεν ηταν πετυχημενα αλλα λογικο εφοσον η κωμωδια ειναι ενα μεγαλο κομματι της ταινιας καπου θα βγουν εκτος.

Για το post credit scene περιμενα να δω κατι σχετικο με την επομενη ταινια ειτε της captain marvel ειτε των avengers,αλλα επεσα εξω, ομως ειναι πολυ ενδιαφερον must see στην ουσια θεωρειται.

• 7 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Την είδα κι εγώ (τώρα που την έβαλε ο Cosmote και ασχολήθηκα :P).
Σαν sequel πάτησε ωραία, βλέποντας την Hope τι ξύλο μπορεί να ρίξει, ενώ στο πρώτο που ήταν πιο "αναλώσιμος" ο Scott, ήταν ο μόνος που φόραγε την στολή ενώ η Hope τον είχε εκπαιδεύσει να παλεύει. Μου αρέσαν οι φάσεις που έκανε shrink/grow attack combos. ^_^
Ωραίες οι στιγμές του Scott με την κόρη του και οι φάσεις που είχαμε δει και στο trailer (all the spoilers αυτά τα trailers :P) σαν Giant Man. Η κομπαρσοπαρέα του όμως δεν με τρέλανε ξανά.
Ήταν πιο silly από τα γούστα μου η ταινία όταν είχαμε τα μεγενθυμένα μυρμήγκια και αυτά τα κόλπα με τα οχήματα (ή το εργαστήριο-αποσκευή :P). Αλλά η σκηνή με την αλατιέρα όπως και στο trailer ήταν από τις ωραίες. :D Επίσης Janet/Scott είχε γέλιο. :P
Michelle Pfeiffer συνεχίζει να είναι γυναικάρα.
Ωραία και η Hannah John-Kamen σαν Ghost. Μια φορά που δεν είχε mirror match σε ταινία της Marvel και δεν πέθανε ο/η villain της ταινίας, αλλά την έσωσαν.
Βέβαια είχαμε το grim τέλος από το Infinity War.

Γενικά είχε κάποιες διαφορές από τα γνωστά Marvel Movies όπως προείπα (no mirror match, villain doesn't die) και ότι είχαμε "ζευγάρι" ηρώων και μέσα και στον τίτλο και δεν είχε γίνει ο κακός χαμός όπως με την CM, (γιατί άραγε), αλλά επειδή είναι παράξενη σε αρκετά σημεία, πέρασε "φλου" στο κοινό.

Πάντως την ευχαριστήθηκα, ήταν lighthearted όπως και η πρώτη, οπότε ήταν αναμενόμενο πώς θα πάει το στόρυ.

• Like 2
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και γω συμπαθητικη την βρηκα οχι τιποτα φοβερο και τρομερο αλλωστε αντμαν ειναι δεν πας και με φοβερες απαιτησεις :P

γενικα  λιγο καλυτερη απο την 1η που μου ειχε φανει υπερβολικα παιδικη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...