tselehub Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα, πρόσφατα έμαθα για ένα ευρωπαϊκό site το eglobalcentral. Eχει το "Apple Macbook Pro 15.4" Retina Quad-core i7 2.6Ghz 16GB 256GB" στα 1600 ευρω ενω στην ελλαδα εχει 2500 ευρω...ξέρετε κάτι για αυτό το site? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από tselehub
kuzko21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αγγλικο Κινεζικο ειναι, δεν μοιαζει legit (ακομα και αν μπορεις να πληρωσεις με paypal...) - δεν ξερω που ειναι το catch, γιατι κατι πρεπει να υπαρχει ωστε να δινει 1Κ κατω τα macbook που δεν παιζουν ποτε σε αυτες τις τιμες :/ Εdit, πρωτο αποτελεσμα στο search https://www.techadvisor.co.uk/forum/consumerwatch-2/eglobal-central-uk-scam-warning-4645468/ Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από kuzko21
tselehub Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Γνωστός μου πήρε φακό για mirrorless 100 € κάτω... Και όλα καλά
kuzko21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω δεν θα εδινα £1.5k για να παρω ενα MBP απο κινα (και ειδικα οταν αναφερομαστε σε τετοιο "bargain") για πολλους και διαφορους λογους. Ο γνωστος σου μπορει να ηταν στους τυχερους, εσυ μπορει να εισαι στους ατυχους απο πανω - σε καθε περιπτωση - δικα σου τα λεφτα, δικια σου η αποφαση Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από kuzko21
tselehub Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, kuzko21 είπε εγω δεν θα εδινα £1.5k για να παρω ενα MBP απο κινα (και ειδικα οταν αναφερομαστε σε τετοιο "bargain") για πολλους και διαφορους λογους. Ο γνωστος σου μπορει να ηταν στους τυχερους, εσυ μπορει να εισαι στους ατυχους απο πανω - σε καθε περιπτωση - δικα σου τα λεφτα, δικια σου η αποφαση Ναι καλά τα λες, απλά έγω ρωτάω αν έχει κάποιος επαφή με το site...Οχι αν θα ρισκάρω τα χρήματα μου... Κατάλαβες τι εννοώ... Φιλικά πάντα 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα