mourgolukos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα παιδιά. Εχω το ανωτερω ταμπλετ, ναι ξερω είναι αισχρό γενικά και απο χαρακτηριστικά και γενικότερα αλλά η μόνη χρήση που του κάνω είναι βιντεάκια στο Youtube και αυτα το βράδυ για να με πάρει ο υπνος, για να μην ανοίγω την 32άρα και γινεται μερα το δωμάτιο και καιει και πολύ. Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Χανεται το wifi. Και όταν λέω χάνεται, χανεται εντελώς. Πας στις ρυθμίσεις να το ανοίξεις και μόλις πατήσεις ενεργοποίηση γκριζάρει ο διακόπτης και δεν κάνει τίποτα. Στην αρχή λύθηκε με επαναφορά στα εργοστασιακά αλλά μετά από μερικές μέρες πάλι το ίδιο προβλημα. Καμία ιδέα τι γίνεται; Να τα κατεβάζω και να τα περνάω στην κάρτα μνήμης για να παίζουν; ξεχασα να πω πως ειναι το 7αρι με τα 8 γίγα μνήμης και 512 ραμ https://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Turbo-X-Tablet-Rubik-Ii-8gb-7-Wifi-Blue-ΝΟ-DISPLAY.htm
mourgolukos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Το σκέφτηκα καιι εγώ αλλά δεν γινεται να στρώνει μόλις του κάνω factory reset
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα