Προς το περιεχόμενο

[OLED TV] 55EG9A7V FullHD you.gr @999€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη χαμηλότερη τιμή βάση ιστορικού.

https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=148571

Πληρωμή και σε 12ατοκες δόσεις .

https://www.skroutz.gr/s/11796288/LG-55EG9A7V.html#

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5566004_-55eg9a7v-lg-electronics.html

Στη Γερμάνια έχει παίξει και στα 900€

Ας μας πουν οι ειδικοί εάν αξίζει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Οράτιος είπε

Fullhd? Και χιλιάρικο, δε λέει με τίποτα και ας είναι oled,εν έτη 2018!

Δεν θα διαφωνήσω. Εν τω μεταξύ, είχα LG Smart TV πριν κάτι χρόνια με WebOS 2.0 και η γεύση που μου έχει αφήσει είναι υπερβολικά πικρή λόγω του lag που είναι στον Θεό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος της προηγούμενης OLED της LG (μοντέλο 2015, κυρτή) εδώ,  πολύ ευχαριστημένος και θεωρώ ότι είναι σούπερ η τιμή.

Δε θα το παίξω ειδικός γιατί δεν είμαι, αλλά μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω στη δική μου  (το ίδιο και όσοι έρχονται σπίτι και βλέπουμε καμιά ταινιούλα), έχει φοβερό μαύρο η τηλεόραση και ξεχωρίζει.

Το smart της αρκετά μέτριο, μόνο κανά youtube χρησιμοποιώ για μουσικούλα όταν πέφτει καθάρισμα σπίτι :P .

Φαντάζομαι δε θα έχει μεγάλες διαφορές με αυτή του θέματος.

Το 4κ εμένα ακόμα μου είναι αδιάφορο μιας και έτσι κι αλλιώς περιεχόμενο άνω του 1080p δεν πολυπαίζει....

Επεξ/σία από s2117
  • Like 1
Δημοσ.

Tηλεορασαρα αναμφιβολα, για οποιον δεν ενδιαφερει και εν πολλοις δικαιολογημενα το 4Κ, περαν ισως των gamers, μαλλον προκειται για πολυ καλη τιμη, οσο παραδοξο κι αν ακουγεται αυτο, για την δυσκολη εποχη στην οποια ζουμε.

Δημοσ.

Αν δεν ενδιαφέρει κάποιον το 4Κ τότε αξίζει.

Είναι καινούργιο μοντέλο και όχι παλιό.
Βγήκε ως entry level model για oled και είναι άριστη.

Από εκεί κει πέρα το επόμενο βήμα είναι να ανέβει κάποιος κοντά στα 1500 και να πάρει την Β7/C7 που είναι 4Κ
Ίσως αν περιμένει κάποιος να πάρει την Β7/C7 σε προσφορά στα 1200-1300.

Δημοσ.

Δεν θα κρίνω την τηλεόραση, σε γενικές γραμμές μ' αρέσει άσχετα που δεν είναι 4Κ, αλλά θα πω την γνώμη μου μόνο για το μέγεθος. Εδώ και χρόνια είμαι κάτοχος μιας lg 55ρας και δεν πέρασε ούτε μια μέρα που να μην μετάνιωσα που δεν πήρα μεγαλύτερη. Την ευχαριστιέμαι καθημερινά μιας και είναι απόλαυση να βλέπεις σε αυτό το μέγεθος οτιδήποτε, αλλά θα πρότεινα σε όσους θέλετε τόσες ίντσες (που εννοείτε δεν είναι και λίγες), να πάτε κατευθείαν σε 60-65! 

2 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Τι προβλήματα εικόνας έχει η συγκεκριμένη TV?

Ανομοιογένεια / grainy εικόνα έχει;

Δες εδώ λεπτομέρειες για την εικόνα !
(Είναι μεταφρασμένα από Ισπανικά)

Στην σύνοψη στο τέλος, την έχει προτεινόμενη για κάτω από 1000ευρώ.

CONCLUSION 4/5

The LG 55EG9A7V is an excellent Full HD TV. It has all the advantages of Oled technology (infinite contrast, open viewing angles, unbeatable responsiveness) and a good image quality. However, the 2014 platform derived from the 55EC930V begins to show the weight of years and the interface is much slower than on the latest Oled Ultra HD models. This TV is clearly not cut for the future, but it can occasionally be a very good deal over promotions (including less than 1000 € ).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε

Δεν θα κρίνω την τηλεόραση, σε γενικές γραμμές μ' αρέσει άσχετα που δεν είναι 4Κ, αλλά θα πω την γνώμη μου μόνο για το μέγεθος. Εδώ και χρόνια είμαι κάτοχος μιας lg 55ρας και δεν πέρασε ούτε μια μέρα που να μην μετάνιωσα που δεν πήρα μεγαλύτερη. Την ευχαριστιέμαι καθημερινά μιας και είναι απόλαυση να βλέπεις σε αυτό το μέγεθος οτιδήποτε, αλλά θα πρότεινα σε όσους θέλετε τόσες ίντσες (που εννοείτε δεν είναι και λίγες), να πάτε κατευθείαν σε 60-65! 

Δες εδώ λεπτομέρειες για την εικόνα !
(Είναι μεταφρασμένα από Ισπανικά)

Στην σύνοψη στο τέλος, την έχει προτεινόμενη για κάτω από 1000ευρώ.

CONCLUSION 4/5

The LG 55EG9A7V is an excellent Full HD TV. It has all the advantages of Oled technology (infinite contrast, open viewing angles, unbeatable responsiveness) and a good image quality. However, the 2014 platform derived from the 55EC930V begins to show the weight of years and the interface is much slower than on the latest Oled Ultra HD models. This TV is clearly not cut for the future, but it can occasionally be a very good deal over promotions (including less than 1000 € ).

Όλα τα μεγέθη μια χαρά είναι, και σχετίζονται καθαρά και μόνο με την απόσταση θέασης. Βάλε τον καναπέ σου κανένα μέτρο ποιο μπροστά και θα είναι σαν να είσαι σε 65αρα...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεκτή η γνώμη του φίλου, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να κουνάς καναπέδες με χαλιά μπροστά και τραπεζάκια ασήκωτα και κτλ κτλ
Φαντάσου να είστε και 4-5 στην οικογένεια , ή να έχεις φίλους και συ να κάνεις μετακόμιση για να δεις ένα έργο.
Εγώ το είπα καθαρά και μόνο από προσωπική εμπειρία, αλλά και φίλων. Όταν αποφασίσεις ότι θες να φτάσεις σε 55ρα, τότε δεν είσαι και πολύ μακρυά από τις 60-65 ώστε να έχεις στο σαλόνι σου μια πιο ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία. Πάντως ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι κάνετε μετάβαση από μια 40ρα ας πούμε και πάτε σε 55-65 να ξέρετε πως στις ίντσες αυτές φαίνονται και τα προβλήματα των Ελληνικών καναλιών αλλά και τα χάλια τις καλωδιακής στην χώρα μας. Τα πίξελς, η θολούρα και λοιπές ομορφιές θα κάνουν διαδήλωση στα μάτια σας. Μόνο στα HD κανάλια θα πείτε ότι κάτι γίνετε!
Πολύ σημαντική εννοείτε και η παρατήρηση του  φίλου mpokwsth από πάνω σχετικά με τα προβλήματα της τεχνολογίας αυτής, ειδικά όταν πρόκειται για oled προηγούμενων χρόνων. Θα δώσεις 1000 ευρώ και μετά από 2 χρόνια που δεν θα έχεις εγγύηση, άντε να διορθώσεις το θέμα με τα πάνελ.
Η συγκεκριμένη, μιας και στοιχίζει λίγο κάτω από χίλια ευρώ, θα σας πρότεινα να πάρετε κατευθείαν και επέκταση εγγύησης από την ίδια την LG.
Περισσότερα εδώ!  (140 ευρώ θα σας στοιχίσει για 5 χρόνια)

Υ.γ. Αν υπάρχει κάποιος νοσταλγός του 3d , υπάρχει και αυτή εδώ σε oled, με σχετικά καλή τιμή!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...