max_iths Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει ή του έχει τύχη κάτι αντίστοιχο και μπορεί να με βοηθίσει ( θα ψαχτώ βέβαια και για Ηλεκτορολόγο έξω ) αλλά αν έχουμε κάποια απλή πρόταση πριν έρθει να ρίξω μια ματιά . Σε μια από τις γραμμές του σπιτιού μου ( μονοφασικό ρεύμα ΔΕΗ ) αν συνδέσω τοστιέρα έχω δοκιμάσει δύο και κάνει ακριβός το ίδιο, πέφτει η ασφάλεια του γενικού! Υπάρχει στην ίδια γραμμή το ψυγείου μόνιμα πάνω σε λειυουργία ( καινούργιο Α+ Ενεργιακής κατηγορίας ) το οποίο λετουργεί κανονικά καθώς και ένας φούρνος μικροκυμμάτων ( οποίος λειτουρφεί σπάνια αλλά λειτουργεί κανονικά και αυτός παράλληλα με το ψυγείο όποτε τον έχω δοκιμάσει ) καθώς και βραστήρα που έχει κανατάλωση 1800watt και πάλι δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί με το ψυγείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που μπορεί να φταίει αφού μόνο με την τοστιέρα και οποιαδήποτε την συνδέσω απότι φαίνεται έχει θέμα ) και μάλιστα είναι χαμηλότερης κατανάλωσης από τα πρώτα πάνω ( 750w και 800 αυτές οι 2 που έχω ) ΥΓ. 1 Άλλαξα πρίζα και κάνει το ίδιο! ΥΓ.2 έχει άλλες 2 πρίζες στην σειρά που είναι ίδια γραμμή και κάνει ακριβός το ίδιο! Περίεργα πράγματα ... Sorry μόλις είδα ότι το έχω βάλει στο Μουσική αντί στο Μπλα-Μπλά ... Αν μπορεί κάποιος Mod ας το μεταφέρει ! Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από max_iths
masteripper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Το μοναδικό πράγμα που θα μπορούσα να φανταστώ είναι αν και οι 2 άλλες συσκευές σου (ψυγείο,βραστήρας) δεν έχουν γείωση....δες το φις τους ...αν είναι χωρίς το λαμάκι της γείωσης τότε έχεις διαρροή στην γείωση και βραχυκυκλώνεις....(πιθανόν να έχει το φις γείωση αλλά να μην την κούμπωσαν...ειδικά στον βραστήρα που εχει πολλά Watt)
max_iths Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, masteripper είπε Το μοναδικό πράγμα που θα μπορούσα να φανταστώ είναι αν και οι 2 άλλες συσκευές σου (ψυγείο,βραστήρας) δεν έχουν γείωση....δες το φις τους ...αν είναι χωρίς το λαμάκι της γείωσης τότε έχεις διαρροή στην γείωση και βραχυκυκλώνεις....(πιθανόν να έχει το φις γείωση αλλά να μην την κούμπωσαν...ειδικά στον βραστήρα που εχει πολλά Watt) Το ψυγείο είναι Lg των 500€+ και ο Βραστήρας έχει γείωση κανονικά ! δεν είναι φθηνιάρικος δλδ ( Ευχαριστώ αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα) Η μια τοστιέρα είναι φθηνή αλλά δεν νομίζω ότι θα φταίει και πάλι αυτό ... ωστόσο θα την δοκιμάσω και σε άλλη παροχή για σιγουριά. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από max_iths
masteripper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Είσαι σίγουρος ? αν τα φις δεν είναι φιξαρισμένα για άνοιξε να δεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα