webparts Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, funbreaker είπε Δεν θα δοκιμάσω καν να του μιλήσω γιατί του μίλησαν πολλοί άλλοι γείτονες και τους έγραψε. Το να μετακινήσω εγώ την μηχανή δεν ξέρω αν γίνεται ούτε νομίζω πως είναι σωστό να το κάνω. Αν φωνάξω την τροχαία θα γράψει και όλη την υπόλοιπη γειτονιά. Είναι όλα πανω στο πεζοδρόμιο παράνομα παρκαρισμένα. Δε γινεται να μετακινησεις εσυ τη μηχανη. Καλα θα τους ( σας ; ) κανουν αν ειναι παρανομα παρκαρισμενοι. Τα πεζοδρομια ειναι για τους πεζους. 6 ώρες πριν, mentoras28 είπε Βεβαια αν τυχει και την πετυχω την θεση αδεια την ωρα που κανει την τραμπα προφανως και θα παρκαρω και θα τσακωθω με οποιον εχει κατσει και "φυλαει " την θέση . Εισαι σωστος,αλλα αν το βρεις μετα σπασμενο το αμαξι μην απορησεις.
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 7 hours ago, pontez2 said: Βρε παιδια, υπάρχουν νομιμες λύσεις, χωρις να ταλαιπωρήστε. Βάζει ο άλλος τη μηχανή κάθετα ή παράλληλα στο πεζοδρόμιο για να καβατζώσει θέση? Φέρνεις και τη δική σου μηχανή και τη βάζεις διπλα Πιάνει θέση με καφάσια, εμπόδια κτλ. Καλεις τροχαία Βγαζει το ένα αμάξι και βάζει το άλλο; Τσεκαρε πόσο κοντά ειναι σε στροφή, ή σε έξοδο γκαράζ. Βάση νόμου (και εμένα απο ασφαλιστικη μου το έχουν πει), δεν επιτρέπεται το παρκάρισμα, 5 μέτρα πριν και μετά απο στροφή ή είσοδο/έξοδο νόμιμου γκαράζ. Κάνεις καταγγελία. Ναι γινεσαι ο σπαστικος της γειτονιάς αλλά θα αποκτήσεις την ηρεμία σου. Μονο με τον νομο και τα προστιμα βάζουν όλοι μυαλό. Για την ιστορία, τη μια και μοναδικη φορά που κάλεσα τροχαία να έρθει για παράνομο παρκάρισμα, ήρθαν μετά απο 30 λεπτά, έκοψαν κλήση και ξήλωσαν και πινακίδες. Και δεν αρκέστηκαν μονο σε αυτο. Άφησαν κλησεις στα μισά παρκαρισμένα αμάξια και μηχανές της γειτονιάς για διάφορες παρανομίες. Σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης αυτό. Kαλες οι νομιμες λυσεις (και ειμαι 100% υπερ) αλλά οσοι τις υιοθετησουν να μην απορρησουν αν βρουν το αμαξι τους σπασμενο ενα πρωι. Θελω να πω, στον Ελληνα δεν περνανε αυτα... Γιαυτο θα προτεινα οτι ειναι να κανει κανεις να ειναι ανωνυμο (π.χ. καταγγελια οταν υφισταται καποια παρανομια), διαφορετικα ας αφησει αλλον να κανει ηρωισμους σε τετοιες καταστασεις. 1 1
funbreaker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Πάντως μιας και δεν έχω μηχανή, λύση τελικά δεν βρέθηκε...
phanispal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι λύση περιμένεις να βρεθεί; Σου είπα, τον προσεγγίζεις με ήρεμο τρόπο και προσεύχεσαι να μην είναι οστρογότθος. Κάποιοι θα σου πουν ότι με αυτόν τον τρόπο έχεις αρκετές πιθανότητες να καταφέρεις κάτι. Προσωπικά δεν το πιστεύω, αλλά και να τσακωθείτε με την πρώτη δεν ξέρω πού θα οδηγήσει. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από phanispal 1
mp123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, funbreaker είπε Πάντως μιας και δεν έχω μηχανή, λύση τελικά δεν βρέθηκε... Απο οτι φαινετε δεν τον εχεις.αμα τον ειχες δεν θα καθομασταν να ασχολιομαστε τωρα.χωρις παρεξηγηση φυσικα οτι γραφω.
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αμα ο αλλος ειναι αουγκανος (ο μεσος Ελληνας πολιτης ειναι) δεν ειναι θεμα το ποιος εχει ποιον.... Το αμαξι σου την ιδια μοιρα θα εχει αν στραβωσει μαζι σου, δε πα να ναι και ο μεγαλυτερος καρπαζοεισπρακτορας της γειτονιας. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από YourTrueLegend 1
Ntinaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, phanispal είπε Αυτό έχει ενδιαφέρον. Νομικά πώς καλύπτεσαι; Πώς αποδεικνύεις ότι «φυλάει» τη θέση; Αφού παρκάρει τη νόμιμη μηχανή του στο δρόμο. κατα 90% μετα θα παρκαρει τη μηχανη πανω στο πεζοδρομιο, καλεις τοτε την τροχαια
webparts Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, funbreaker είπε Πάντως μιας και δεν έχω μηχανή, λύση τελικά δεν βρέθηκε... Αν καταλαβα καλα εισαστε ολοι παρανομοι εκει,απλα αυτος ειναι πιο ενοχλητικα παρανομος; Τι λυση περιμενεις να βρεις;
pontez2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Αμα ο αλλος ειναι αουγκανος (ο μεσος Ελληνας πολιτης ειναι) δεν ειναι θεμα το ποιος εχει ποιον.... Το αμαξι σου την ιδια μοιρα θα εχει αν στραβωσει μαζι σου, δε πα να ναι και ο μεγαλυτερος καρπαζοεισπρακτορας της γειτονιας. Θεωρεις τον εαυτό σου αούγκανο? Όλα θέμα προσέγγισης ειναι. Δε καλείς απευθείας τροχαία. Ενημερώνεις, βλέπεις τις αντιδράσεις, ψυχολογείς τον άλλο, καταλαβαίνεις αν σε παίρνει. Τι θα μου πει δηλαδή ο άλλος? Οχι μη βάζεις τη μηχανη διπλα απ τη δική μου? Η άμεση απάντηση ειναι το φωνάζουμε τη τροχαία και τα βρισκουμε και αν δω τη μηχανη μου να έχει γρατζουνιά σε θεωρώ υποπτο και μάλιστα ενημερώνω το κοντινότερο τμημα για τη συμπεριφορά σου. Λύσεις υπάρχουν, αρκει εμεις να μη συμπεριφερόμαστε σαν αούγκανοι. Γενικά οι περισσότεροι θέλουν την ησυχίας τους και αν μπλεχτεί η αστυνομία στα πόδια τους, τρελαίνονται ολοι. Οπότε ts αν μπορεις να πας νομικά, θα ηρεμήσεις. Αν όχι, κάνε την αγελάδα 2
phanispal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί, όταν θα σου πει « όχι μη βάζεις τη μηχανη διπλα απ τη δική μου» και του πεις «φωνάζουμε τη τροχαία και τα βρισκουμε», εσύ λες ότι θα κάτσει να περιμένει; Εγώ σου λέω θα σε γράψει στ' απαυτά του, θα μπει σπίτι του, και αν εσύ δε φύγεις και περιμένεις την τροχαία και όντως έρθει, και το κουδούνι να του χτυπήσετε και να βγει στο δρόμο, τι πιστεύεις ότι θα γίνει; Θα πει «εγώ δεν ξέρω τίποτα, έχω παρκάρει τη μηχανή μου νόμιμα» και να δω τι θα πεις μετά και τι άκρη θα βγάλεις. Εάν η πρώτη αντίδραση του άλλου είναι αρνητική, πώς περιμένεις να βελτιωθεί μετά; Να φοβηθεί την τροχαία γιατί; Ρε τον είδες τον άλλον χθες που πήγε να περάσει παράνομα στο κέντρο, τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί και έκανε να φύγει, ενδεχομένως και να ακούμπησε τον έναν με το αυτοκίνητο; Άλλοι οδηγούν πιωμένοι, με το κινητό στο αυτί τρέχοντας σαν παλαβοί, τους σταματάνε και δεν ιδρώνει τ' αυτί τους. Και θα φοβηθεί ο γείτονας την τροχαία, την ώρα μάλιστα που (δυστυχώς) δε τίθεται καν θέμα παράβασης; Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από phanispal
pontez2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μα αν τη κοπανισει, απλώς θα μεινει η μηχανη μου διπλα του. Σε κάθε περίπτωση έχει χάσει το παιχνίδι και το ξέρει. Και αν πειραχτεί η μηχανή, θα ξέρει και ο ιδιος τις συνέπειες (αυτά που έλεγα παραπάνω). Ουτε απο εμένα υπάρχει παράβαση. Απλώς θα βάλω τη μηχανη μου διπλα απ τη δικη του.Δε χρειάζεται να ιδρωσει το αυτι κανενός. Ειναι τόσο απλά τα πράγματα ορισμένες φορές, Δε χρειάζεται να τα μεγαλοποιούμαι με το αν και τις γενικότερες υποθέσεις. Δε πας να κάνεις το μάγκα. Απλώς κάνεις κάτι που δεν ειναι παράνομο, δειχνοντας στον εκάστοτε έξυπνο που θέλει να έχει μια θέση στη κατοχή του πως μπορεί να τη μοιραστεί και με άλλους.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 @funbreaker Λύση νόμιμη δεν μπορεί να υπάρξει, εφόσον είστε όλοι παράνομοι. Η τροχαία αποκλείεται, θα σας θερίσει όλους. Κλήσεις, πινακίδες κτλ. Παρενθετικά, ο τίτλος είναι λάθος. Ο γείτονας δεν κλείνει μόνιμα "θέση πάρκινγκ". Εκεί που παρανομείτε όλοι μαζί, αυτός απλά έρχεται να προσθέσει και το θράσσος της καβάντζας ενός τμήματος του πεζοδρομίου. Όχι "θέσης πάρκινγκ". Όσο γι' αυτό που γράφεις περί "γαϊδουριάς, αδιαφορίας και τρόπου σκέψης", απλά φέρε τον εαυτό σου στη θέση ενός πεζού. Ή μιας μητέρας με καρότσι. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δεν μου λες μια στιγμη σε ποια περιοχη-διευθυνση γινεται αυτο να το διορθωσουμε τσακα τσακα? Αν και θα συνιστουσα να το κανεις εσυ...καλεις τροχαια,ανωνυμα τρως και εσυ την κληση σου μπας και σεβαστειτε και καναν πεζο απο εδω και περα.Δεν θα εισαι ο χαφιες της γειτονιας μιας και θα φας κ εσυ κληση και ισως καποιοι συμμορφοθουν... 2
phanispal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Γιατί τα συγχέετε τώρα αυτά; Εδώ συζητάμε για συγκεκριμένες πρακτικές, όχι για το πού αλλού μπορεί να είναι παράνομος κάποιος.
gia_nnis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Στις 30/1/2018 στις 11:37 ΠΜ, funbreaker είπε Μένω σε μια γειτονιά που δεν υπάρχουν πιλοτές ούτε θέσεις πάρκινγκ σε αφθονία και όλοι παρκάρουν στο πεζοδρόμιο. Ένας έξυπνος τύπος κλείνει μια θέση μόνιμα βάζοντας την μηχανή του και από πίσω υπάρχει ένα τεράστιο κενό. Όταν επιστρέφει με το αυτοκίνητο παίρνει την μηχανή, βάζει από πίσω το αυτοκίνητο και ξαναβάζει την μηχανή μπροστά. Προσωπικά δεν με πειράζει τόσο η μόνιμη κατάληψη της θέσης, όσο η γαιδουριά, η αδιαφορία και ο τρόπος σκέψης. Ακόμα και οπτικά φαίνεται άσχημο, βλέπεις ένα χάος αυτοκινήτων παντού και σε μια γωνία μια κενή θέση μόνιμα (γιατί τα πρωινά λείπει) και μια μηχανή μπροστά. Του το έχουν πει πολλές φορές άλλοι γείτονες αλλά δεν νοιάστηκε. Μπορώ να κάνω κάτι για να του το κόψω; Καμιά ιδέα; Δεν εχω διαβασει το θεμα... Οταν λειπει και εχει την μηχανη βαζε διαφορα αντικειμενα μπροστα και πισω απο την μηχανη.. Βαζε τα με τετοιο τροπο ωστε να ταλαιπωρειται καθε φορα που θα τα βγαζει.. πετρες.. τσιμεντολιθους... γενικα βρες διαφορα αντικειμενα βαρια ή και με ογκο.. και απο τα σκουπιδια οτι πετανε... καθε φορα που θα γυρναει για να βγαλει την μηχανη να αναγκαζεται να βγαζει και την σαβουρα την δικη σου..!!! Μην το κανεις σε σταθερη συχνοτητα.. εκει που θα νομιζει οτι σταματησε αυτη η ιστορια εκει θα του το ξανακανεις... Το αλλο σεναριο ειναι να του ξεφουσκωνεις τα λαστιχα της μηχανης.. αλλα μην σε ρουφιανεψει κανενας... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις