Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο προφιλ του μοντεμ μου βλεπω πως η ταχυτητα συγχρονισμού ειναι στα 16Mbps και ο υπολογιστής μου συνδέεται ασύρματα με το μοντεμ με στικάκι usb dongle (Netgear WN 111v2 είναι το μοντέλο) που μου λέει ταχύτητα 180Mbps την οποία την βρίσκω αρκετά διαφορετική απο αυτή του μοντεμ , στην πράξη η μέγιστη ταχύτητα κατεβάσματος που πιάνω είναι 1,5MB/s . Θα ήθελα να ρωτήσω τι διαφορά έχουν αυτες οι 2 ταχύτητες , γιατί είναι διαφορετικές και τι ακριβώς προσδιορίζει η καθεμία ;

Ακολουθούν φωτογραφίες

DveRgQU.png

image.png.5b638cb55522c0d78fc6781ebff69bbe.png.

Επεξ/σία από partblah1990
Δημοσ.

Είναι πολύ απλό

άλλο η ταχύτητα σύνδεσης στο internet και άλλο ή "ταχύτητα" επικοινωνίας 2 συσκευών πχ αν έχεις και ένα άλλο pc με την ίδια κάρτα και δοκιμάσεις να μεταφέρεις ένα αρχείο από 

το ένα pc στο άλλο (πάντα μέσω του εσωτερικού δικτύου) θα δεις πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες.

Δημοσ.

Οποτε δεν εχω καποιο θεμα με πτωση ταχυτητας.. το dongle μου μεταφερει ασυρματα όλη την ταχύτητα του μοντεμ , σωστά ;

Δημοσ.

Έχεις ένα αυτοκίνητο που θεωρητικά μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα 180 χλμ/ώρα.

Όμως κινείσαι σε καρόδορμο που έχει όριο στα 16 χλμ/ώρα. Μάλιστα λόγω αυξημένης κυκλοφορίας και άλλων οχημάτων, το μέγιστο που πιάνεις είναι 12 χλμ/ώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...