nickolas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Παίδες το σύστημά μου το έχω ίδιο από εποχή Tiger για όσους το θυμάστε... Δυστυχώς τουλάχιστον κάποιες φώτο ενώ τις έχω hidden φαίνονται κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βάλω αυτές τις φώτο στο hidden photos album (δεν υπάρχει επιλογή για αυτό όταν πάω να τις βάλω σε album) και ενώ είναι hidden και έχω σε hide το hidden photo album, αυτές φαίνονται κανονικά στο All photos... Ξέρετε κάποια λύση?
CryptoCSM01 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, nickolas είπε Παίδες το σύστημά μου το έχω ίδιο από εποχή Tiger για όσους το θυμάστε... Δυστυχώς τουλάχιστον κάποιες φώτο ενώ τις έχω hidden φαίνονται κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βάλω αυτές τις φώτο στο hidden photos album (δεν υπάρχει επιλογή για αυτό όταν πάω να τις βάλω σε album) και ενώ είναι hidden και έχω σε hide το hidden photo album, αυτές φαίνονται κανονικά στο All photos... Ξέρετε κάποια λύση? Η λύση είναι να δημιουργήσεις μια ξεχωριστή Photos Library και να μεταφέρεις εκεί τις φωτογραφίες που δεν θέλεις να βλέπουν οι άλλοι. Για να δημιουργήσεις μια νέα Photos Library, κράτα πατημένο το Option και κλικ για άνοιγμα της εφαρμογής Photos. Κάθε φορά που θα θέλεις να βλέπεις αυτές τις φωτό απλά θα αλλάζεις την library με πατημένο το Option κατά την εκκίνηση. Αν θέλεις να ανεβάσεις το level της δυσκολίας στα ύψη, κάνε το εξής: Άνοιξε το Disk Utility και πήγαινε και δημιούργησε ένα sparse disk image με κωδικό πρόσβασης (κρπτογράφηση βάλε εσύ ότι θέλεις). Δώσε στο size την τιμή που σε βολέβει και αμέσως μετά κάνε το mount. Κάνε την παραπάνω διαδικασία για δημιουργία της νέας library και όρισε ως location το disk image. Κάθε φορά που θα θέλεις να δεις αυτές τις φωτό θα κάνεις εκκίνηση με πατημένο το Option και θα βρίσκεις την "κρυμμένη" library. Έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Πραγματικό Hidden! *Αυτά μπορείς να τα κάνεις και σε USB Stick ή σε κάποιον εξωτερικό δίσκο και χίλια δύο άλλα.
nickolas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι μεγάλη μλκία της Apple αυτό... παλαιότερα δεν πρέπει να ήταν έτσι. Παλαιότερα ήταν κάτι hidden και δε φαινόταν πουθενά εκτός και αν έβαζες να φαίνονται τα hidden. Δε θέλω κάποια τρελή ασφάλεια... θέλω να μπορώ να δείξω σε κάποιον τις φώτο στο mac μου χωρίς να σκέφτομαι το πως. Τους έστειλα mail και τους έκραξα... Για όποιον θέλει να παραπονεθεί http://www.apple.com/feedback/photos.html Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από nickolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα