Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα 

Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού στην Ολλανδία, το ποσό που θα διαθέσω είναι 250 ευρώ μάξιμουμ

Η φόρμα ακολουθεί

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

Παιχνιδια / gps/ χαρτες/ running/ youtube
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: τουλάχιστον 5΄
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δακτυλικό αποτύπωμα, αδιάβροχο
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ναι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;  Ναι
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Όχι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; από εξωτερικό και κατά προτίμηση από Ολλανδία
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μόνο καινούριο

Η αγορά πρόκειται να γίνει άμεσα για αντικατάσταση συσκευής που κλάπηκε

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

stalker9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτά τα λεφτά και με αυτά που ζητάς και διαστάσεις δεν νομίζω να υπάρχει κάτι.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Καλημέρα

Ευχαριστώ για την απάντηση

Με αυτά τα χαρακτηριστικά που έδωσα τι τιμή να υπολογίζω στο περίπου κι αν έχετε κάποιες προτάσεις.

Να υπενθυμίσω πως το κινητό θα αγοραστεί στην Ολλανδία.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γύρω στα 300€ και με 5.5" 

Π.χ SAMSUNG Galaxy A5 (2017) 

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Ευχαριστώ

Αν στο 4ο ερώτημα της φόρμας δεν έβαζα αδιάβροχο και στο 7ο έβαζα όχι υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάτι πιο κοντά στο budget που προανέφερα ;

Και αν ναι ποιό μοντέλο ;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, stalker9 είπε

Ευχαριστώ

Αν στο 4ο ερώτημα της φόρμας δεν έβαζα αδιάβροχο και στο 7ο έβαζα όχι υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάτι πιο κοντά στο budget που προανέφερα ;

Και αν ναι ποιό μοντέλο ;

Ευχαριστώ

Ναι εδώ έχεις σε 5" 

Huawei Nova(4/64)

Sony Xperia X(64GB Dual)

Δημοσ.

Η αδιάβροχο ποίηση θα έπρεπε να είναι bonus όχι παράγοντας αγοράς!

Το ότι είναι αδιάβροχο δεν σήμαινει ότι θα το ρίχνεις σε πισίνες σε νερά κλπ ,σε περίπτωση απλά ίσως γλιτώσει! 

Πόσες φορές έτυχε να ρίξεις κινητό σε νερό? Εγώ μια και ήταν τόσο απίθανο το σενάριο που δεν θα ξαναγίνει ποτέ όμως.. αλλά και να γίνει το 99% των συσκευών ένα μικρό λουσιμαρακι το αντέχει οπότε νμζω είναι παραπάνω μάρκετινγκ παρά χρήσιμο εργαλείο!

(Εκτός και άμα δουλεύεις ναυαγοσώστης ή σε ενυδρείο μέσα)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, D4ps είπε

Η αδιάβροχο ποίηση θα έπρεπε να είναι bonus όχι παράγοντας αγοράς!

Το ότι είναι αδιάβροχο δεν σήμαινει ότι θα το ρίχνεις σε πισίνες σε νερά κλπ ,σε περίπτωση απλά ίσως γλιτώσει! 

Πόσες φορές έτυχε να ρίξεις κινητό σε νερό? Εγώ μια και ήταν τόσο απίθανο το σενάριο που δεν θα ξαναγίνει ποτέ όμως.. αλλά και να γίνει το 99% των συσκευών ένα μικρό λουσιμαρακι το αντέχει οπότε νμζω είναι παραπάνω μάρκετινγκ παρά χρήσιμο εργαλείο!

(Εκτός και άμα δουλεύεις ναυαγοσώστης ή σε ενυδρείο μέσα)

Η ανώτερη αδιαβροχοποίηση είναι η IP68 η οποία είναι για 30" λεπτά σε 1.5 μέτρο βάθος.

Έχω ακούσει πολλές φορές για το "πέσιμο" στην λεκάνη.... :P 

Δημοσ.

Ενταξει προσωπικα αμα μου επεφτε στην λεκανη ενω ειχε αρχισει η "δουλεια" δν πα να αντεχε και μιση ωρα σε 15000 μετρα βαθος εκει θα εμενε:Ρ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 4four είπε

Ενταξει προσωπικα αμα μου επεφτε στην λεκανη ενω ειχε αρχισει η "δουλεια" δν πα να αντεχε και μιση ωρα σε 15000 μετρα βαθος εκει θα εμενε:Ρ

Εε όχι βρε και έτσι.... 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...