Προς το περιεχόμενο

Καθυστερηση επιδοματος ανεργιας ΟΑΕΔ

webparts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκανα αίτηση και εγώ. 10/12/2018 είμαι στις 52 ημέρες αλλά τίποτα.. Αντίθετα η γυναίκα μου με την ίδια ημερομηνία σήμερα έγραψε και το ποσό στην εφαρμογή του οαεδ.. 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/2/2018 στις 9:31 ΜΜ, webparts είπε

@vairass   Τελικα ως απειρος επιδοτουμενος ανεργος δεν ηξερα οτι επρεπε να παω να δηλωσω παρουσια για το ταμειο.

Ειχα παρει τους 2 πρωτους μηνες και μετα κολλησε το πραμα.Πηρα και τηλεφωνο και εβγαλα ακρη,αλλα ακομα δεν εχω πληρωθει απο τις 20 που επρεπε..Μεγαλο πληγμα..

οσο αναφορα τιν παρουσια στον οαεδ  ...ποσες μερες αργησες ??? και κατι αλλο αν μπορεις  να μου πεις  εγραψες οτι πηρες 2μηνες στην αρχη και 3μηνες μαζεμενους επιδη αργησες στην παρουσια? η επιδοτιση σου ηταν για ενα 5μηνο δλδ ? ?

Επεξ/σία από taztaz1986
  • Thanks 1

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα, έκανα εγγραφή και αίτηση 3/4, και έχω να δώσω παρουσία από 3/6-2/7..ξέρεις κάποιος ποτέ περίπου να περιμένω τα πρώτα λεφτά? Και δικαιούμαι κάτι από δώρο Πάσχα?

3 ώρες πριν, Fil93 είπε

Καλησπέρα, έκανα εγγραφή και αίτηση 3/4, και έχω να δώσω παρουσία από 3/6-2/7..ξέρεις κάποιος ποτέ περίπου να περιμένω τα πρώτα λεφτά? Και δικαιούμαι κάτι από δώρο Πάσχα?

Αν εγκριθει η αιτηση σου, θα πληρωθεις απο 3/5 εως μεσα Μαη.Δωρο θα παρεις αναλογικα .

9 ώρες πριν, chsam είπε

Αν εγκριθει η αιτηση σου, θα πληρωθεις απο 3/5 εως μεσα Μαη.Δωρο θα παρεις αναλογικα .

Διάβασα στην ιστοσελίδα πως λέει το δώρο Πάσχα χορηγείται 1 εβδομάδα πριν το Πάσχα(28/4).. οπότε το δώρο θα χορηγηθεί Παρασκευή 19/4? Και αν ναι το ποσό που δικαιούμαι εγώ από το δώρο του Πάσχα θα μπει σε μένα πριν μπει ο πρώτος μου μισθός?

11 ώρες πριν, Fil93 είπε

Διάβασα στην ιστοσελίδα πως λέει το δώρο Πάσχα χορηγείται 1 εβδομάδα πριν το Πάσχα(28/4).. οπότε το δώρο θα χορηγηθεί Παρασκευή 19/4? Και αν ναι το ποσό που δικαιούμαι εγώ από το δώρο του Πάσχα θα μπει σε μένα πριν μπει ο πρώτος μου μισθός?

Αν δεν εγκριθει το αιτημα σου για επιδοτηση, δεν παιρνεις τιποτα.Αφου εγκριθει, θα πληρωθεις τον μισθο και το αναλογικο δωρο πασχα.Θελει τουλαχιστον ενα μηνα, δηλαδη στην περιπτωση σου το νωριτερο θα βγει η αποφαση 3/5.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Εχω μια ερωτηση. Εκανα τα χαρτια 13/3. Την επομενη βδομαδα ειναι η πρωτη παρουσια και ακομα δεν εχω παρει τπτ βλεπω στο σαιτ. Ειναι νορμαλ??εχω ολες τις προυποθεσεις!!μπορει να αργησει τοσο πολυ??

54 λεπτά πριν, prejudice είπε

Εχω μια ερωτηση. Εκανα τα χαρτια 13/3. Την επομενη βδομαδα ειναι η πρωτη παρουσια και ακομα δεν εχω παρει τπτ βλεπω στο σαιτ. Ειναι νορμαλ??εχω ολες τις προυποθεσεις!!μπορει να αργησει τοσο πολυ??

Στις ηλεκτρονικες υπηρεσιες στον λογαριασμο σου, τι γραφει στην κατασταση της αιτησης για επιδοτηση;Το συνηθες διαστημα απο την αιτηση μεχρι την πρωτη πληρωμη ειναι 30-40 μερες.

1 ώρα πριν, prejudice είπε

Λεει καταγραφη της αιτησης στο συστημα και εχει ημερομηνια τις 13/3

Δεν πας καμια βολτα απο τον οαεδ σου να ρωτησεις μηπως υπαρχει καποιο προβλημα;

Εμένα γράφει αυτή τη στιγμή επίδομα ανεργίας από 7/4 έως 6/5 (πρώτος μου μήνας) , τρέχουσα κατάσταση αποστολή σε τράπεζα προς πίστωση και δίπλα λέει ποσο 299.5 και πληρωτεο 299.5.. εγώ νόμιζα πως είναι 399 και πως θα είχα και ένα μερίδιο από δώρο Πάσχα.

• 1 μήνα μετά...

θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση...εκανα την αιτηση για το ταμειο ανεργειας αλλα επειδη ειχα παραιτηση μ κολλησε ενασ γνωστος μ προσληψη απολυση γ να μπορω να μπω...μου ειπαν στον οαεδ που εκανα την αιτηση 23/4 οτι τα λεφτα θα μπουν σε 2 μηνες λογο που εχω ολιγοωρα ενσημα τς απολυσης...στο συστημα λεει ακομα

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ και   μεθαυριο εχω παρουσια...πρεπει πρωτα να παρουσιαστω για να πληρωθω πρωτη φορα?
  • Like 1

Καλησπέρα σε ολους.Ειχα γραφτει στο ταμειο ανεργίας στις 24/4 .Μου παν οτι δεν εφερα ενσημα Απριλίου,επειδή η απόλυση ηταν Απρίλιο.Μου παν δεν πειράζει να τα φέρω την μερα της παρουσίας.Το αφεντκό δεν μου χε δωσει βεβαίωση ενσήμων Απριλίου.Μου χε δωσει μεχρι Μαρτιο και είπε οτι αυτά ειναι για τον Οαεδ.Ετσι λοιπόν σκέφτηκα οτι μεχρι 24/6 που ηταν η παρουσια θα εχουν βγει και τα ενσημα.Μπηκα στο εφκα και έιδα οτι δεν μου εχει κολλήσει κανενα ενσημο Απριλιου.Οποτε τυπωσα οτι μεχρι τον 6 μηνα εχω μονο ενσημα μεχρι Μαρτιο.Ετσι λοιπον αρνήθηκαν να μου δωσουν λεφτά.Τα χα πάρει γιατι δεν καταλαβαινω τι τα θελουν.ολοι απο το μαγαζι που πηγαν στο ταμειο σε κανεναν δεν ζητησαν ενσημα Απριλιου.Να σημειωσω οτι εκλεισε το μαγαζί και μείναμε όλοι ξεκρέμαστοι.Βρηκα τρόπο να επικοινησω με το αφεντικο,και με υφος λέει να το πω στην λογιστρια.Η λογίστρια μου λέει οτι δεν εργαζεται πλέον στην εταιρεία οποτε να το πω στο αφεντικό.Γνωριζεται αν επεσα σε  μ...α υπαλληλο στον οαεδ του Περισσου,ή οντως πρεπει να εχω και ενσημα απο τον μηνα απόλυσης?Γινεται να δηλώσω παρουσία σε αλλο κατάστημα οαεδ μήπως ειμαι ποιο τυχερος?

30 λεπτά πριν, therion1985 είπε

Καλησπέρα σε ολους.Ειχα γραφτει στο ταμειο ανεργίας στις 24/4 .Μου παν οτι δεν εφερα ενσημα Απριλίου,επειδή η απόλυση ηταν Απρίλιο.Μου παν δεν πειράζει να τα φέρω την μερα της παρουσίας.Το αφεντκό δεν μου χε δωσει βεβαίωση ενσήμων Απριλίου.Μου χε δωσει μεχρι Μαρτιο και είπε οτι αυτά ειναι για τον Οαεδ.Ετσι λοιπόν σκέφτηκα οτι μεχρι 24/6 που ηταν η παρουσια θα εχουν βγει και τα ενσημα.Μπηκα στο εφκα και έιδα οτι δεν μου εχει κολλήσει κανενα ενσημο Απριλιου.Οποτε τυπωσα οτι μεχρι τον 6 μηνα εχω μονο ενσημα μεχρι Μαρτιο.Ετσι λοιπον αρνήθηκαν να μου δωσουν λεφτά.Τα χα πάρει γιατι δεν καταλαβαινω τι τα θελουν.ολοι απο το μαγαζι που πηγαν στο ταμειο σε κανεναν δεν ζητησαν ενσημα Απριλιου.Να σημειωσω οτι εκλεισε το μαγαζί και μείναμε όλοι ξεκρέμαστοι.Βρηκα τρόπο να επικοινησω με το αφεντικο,και με υφος λέει να το πω στην λογιστρια.Η λογίστρια μου λέει οτι δεν εργαζεται πλέον στην εταιρεία οποτε να το πω στο αφεντικό.Γνωριζεται αν επεσα σε  μ...α υπαλληλο στον οαεδ του Περισσου,ή οντως πρεπει να εχω και ενσημα απο τον μηνα απόλυσης?Γινεται να δηλώσω παρουσία σε αλλο κατάστημα οαεδ μήπως ειμαι ποιο τυχερος?

Εχεις καταγγελια συμβασης με ημερομηνια πχ 23/4 ?

Πας στο ΙΚΑ που ανηκει ο εργοδοτης και ζητας να δεις τα ενσημα που σου εχει κολλησει μεχρι εκεινη την ημερα..

Εαν δεν τα εχει κολλησει κανεις καταγγελια στο ΙΚΑ με το χαρτι της απολυσης οτι δεν σου κολλησε τα ενσημα.

Αντιγραφο της καταγγελιας και το πας στον ΟΑΕΔ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...