Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Τη φθηνότερη 1060 με 3 χρόνια εγγύηση... αλλά οι τιμές έχουν ξεφύγει αυτή τη περίοδο 

η gtx 970 θα παιζει καλα με τον cpu moy h θα εχω bootleneck 

Δημοσ.

Η 970 είναι περίπου όσο η 1060, αν την βρήκες σε καλή τιμή είναι καλή κάρτα... 

E λίγο θα έχεις αλλά δεν σημαίνει κάτι τραγικό... πάντα κάτι θα μπουκαλιάζει το άλλο 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Η 970 είναι περίπου όσο η 1060, αν την βρήκες σε καλή τιμή είναι καλή κάρτα... 

E λίγο θα έχεις αλλά δεν σημαίνει κάτι τραγικό... πάντα κάτι θα μπουκαλιάζει το άλλο 

ειδαλλως να παρω μια 1050τι που ειναι κοντα σε επίδοσης με την r9 380 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, life is music είπε

ειδαλλως να παρω μια 1050τι που ειναι κοντα σε επίδοσης με την r9 380 

η 1050ti είναι καλύτερη από την 380 2gb, αν η 970 έχει καλή τιμή  εγώ αυτή θα αγόραζα (αν είχε και εγγύηση ακόμα καλύτερα)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

η 1050ti είναι καλύτερη από την 380 2gb, αν η 970 έχει καλή τιμή  εγώ αυτή θα αγόραζα (αν είχε και εγγύηση ακόμα καλύτερα)

οκ παω γ 1050ti ...kai blepoume 

Δημοσ.

Να παρεις 1050Τι γιατι?

Αφου στα ιδια με την 380 ειναι.

Τσαμπα λεφτα θα δωσεις.Αν δεν εχεις κασερι να δωσεις τωρα,μη κανεις τιποτα.

Το καλυτερο με λιγα λεφτα ειναι να βρεις κανεναν ιντελ 4/8 πακετακι στις αγγελιες.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 14/2/2018 στις 1:13 ΜΜ, life is music είπε

οκ παω γ 1050ti ...kai blepoume 

η 1050τι δεν αξιζει τα λεφτα σε σχεση με αυτη που εχεις. πας για 380χ/390/390χ 4Gb, αναλογα το μπατζετ και ξεχνας την 970 λογο προβληματικου bandwidth. πηγαινε στην 980 αν παιζει σε καλη τιμη.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, james rod είπε

η 1050τι δεν αξιζει τα λεφτα σε σχεση με αυτη που εχεις. πας για 380χ/390/390χ 4Gb, αναλογα το μπατζετ και ξεχνας την 970 λογο προβληματικου bandwidth. πηγαινε στην 980 αν παιζει σε καλη τιμη.

Αυτο  που θέλω να κάνω είναι να δώσω την r9 380 κανα 130 και να βάλω αλλα 30 και να πάρω κάποια άλλη !

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, life is music είπε

Αυτο  που θέλω να κάνω είναι να δώσω την r9 380 κανα 130 και να βάλω αλλα 30 και να πάρω κάποια άλλη !

ιτχ ειναι και την δινεις τοσο φτηνα? νομιζω οτι γυρω στα 180-200 παιζουν ebay οι κανονικες γι' αυτο και λεω αν ειναι να δωσεις την 380 και να παρεις 1050τι δεν αξιζει τον κοπο γιατι παιρνεις μια ιδια καρτα σε δυναμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/1/2018 στις 8:09 ΜΜ, life is music είπε

καλησπερα επειδη θα παω σε ryzen εχω κοιταξει 3 μητρικες  το ερωτημα μ ειναι ποια απο της 3 να διαλεξω ?

1 ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/11553176/Asrock-AB350M-Pro4.html

2 αυτη εδω https://www.skroutz.gr/s/11276923/Gigabyte-AB350M-Gaming-3-rev-1-0.html

3 αυτην εδω https://www.skroutz.gr/s/12834888/Asus-TUF-B350M-Plus-Gaming.html

Στο αρχικό σου ερώτημα πάντως θα σου έλεγα να κοιτάξεις τα εξής. :)

- Ίδιο chipset και οι 3 άρα ψάχνεις για αυτήν που έχει το ποιό πλούσιο BIOS και θα δώσει τo κάτι τις επιπλέον στο OC. (αν σε ενδιαφέρει)

- Η 1η έχει καλύτερη παθητική ψύξη στα mosfets γύρω από την CPU αλλά έχει την θέση για το Μ.2 πάνω από την κάρτα γραφικών άρα θα τον ταλαιπωρεί με επιπλέον θερμότητα. (αν βάλεις κάτι τέτοιο)

- Η 3η φαίνεται ποιό «όμορφη» για να μπεί σε κουτιά με τζάμι. (υποκειμενικό αυτό :P )

Αν είναι πάντως να πάρεις τώρα board και αργότερα τα υπόλοιπα όπως λες καλύτερα να κοιτάξεις τί σου λένε οι υπόλοιποι.

Ελπίζω να σε βοήθησα. :D  :D  :D 

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, dpolal είπε

Στο αρχικό σου ερώτημα πάντως θα σου έλεγα να κοιτάξεις τα εξής. :)

- Ίδιο chipset και οι 3 άρα ψάχνεις για αυτήν που έχει το ποιό πλούσιο BIOS και θα δώσει τo κάτι τις επιπλέον στο OC. (αν σε ενδιαφέρει)

- Η 1η έχει καλύτερη παθητική ψύξη στα mosfets γύρω από την CPU αλλά έχει την θέση για το Μ.2 πάνω από την κάρτα γραφικών άρα θα τον ταλαιπωρεί με επιπλέον θερμότητα. (αν βάλεις κάτι τέτοιο)

- Η 3η φαίνεται ποιό «όμορφη» για να μπεί σε κουτιά με τζάμι. (υποκειμενικό αυτό :P )

Αν είναι πάντως να πάρεις τώρα board και αργότερα τα υπόλοιπα όπως λες καλύτερα να κοιτάξεις τί σου λένε οι υπόλοιποι.

Ελπίζω να σε βοήθησα. :D  :D  :D 

μάλιστα θα δω .....απλός ήθελα να κάνω ένα απλό φρεσκάρισμα γτ η μητρική και o επεξεργαστής π έχω είναι από το 2009 ...και σκεφτόμουν ότι είμαι πίσω σε πολλά πράγματα πχ στα games και επειδή κάνω και άλλες δουλείες παράλληλα μεσώ pc  και επειδή  δουλεύω και το knx instabus της  siemens γ τα έξυπνα σπίτια έλεγα να πάω σε κάτι ποιο φρέσκο με κάνα 200ρι !και μετά να πούλαγα το μηχάνημα μου μητρική, cpu, kai ram έτσι ώστε να βγάλω μερικά λεφτά  από εκεί και να τα επενδύσω κάπου άλλου !

Επεξ/σία από life is music

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...