vagelis81 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω ξεκινησει να κανω format στο laptop του αδελφου μου και ενω στο σταθερο μου εχω κανει αρκετες φορες με απολυτη επιτυχια,εδω αντιμετωπιζω δυο προβληματα.Το πρωτο που θελω να ρωτησω ειναι πως θα μπω στο bios ωστε να επιλεξω το dvd με τα windows για εκκινηση.Παταω το f8 ,το Delete αλλα δε μπαινει. Η δευτερη μου ερωτηση ειναι οτι επειδη δε καταφερα να μπω στο bios πηγα στο dvd και επελεξα το setup.Οποτε η εγκατασταση εχει ξεκινησει ,και επειδη θελω μια καθαρη εγκατασταση των windows (10) επελεξα αυτο που λεει "keep nothing".Δε πηγα ομως ποτε στην επιλογη που λεει να κανεις delete τον δισκο.Θελω λοιπον να ρωτησω αν το αποτελεσμα μ αυτο το τροπο που ξεκινησα το format ,θα φερει το επιθυμητο αποτελεσμα δηλαδη να σβηστουν ΟΛΑ απο το δισκο και να γινει μια καθαρη εγκατασταση. Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας Yγ .Ο υπολογιστης εχει τωρα τα 7αρια και θελω να του βαλω 10 Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από vagelis81
kinitos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 βασικά ανάλογα τα λαπτοπ .πατάς η del / f2 / f8 / f10 / f12 δοκίμασε αυτά ισως και με esc. με την επιλογή που έκανες λογικά αν θυμάμαι καλά θα κρατήσει ενα φάκελο old που μπορείς να διαγράψει μετά . θα σου πουν και άλλοι
meletis_m Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Ποιό είναι το μοντέλο του φορητού; Μνήμη Ram πόσο έχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα