Nick1305 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Κάποιος που να έχει βασικές γνώσεις από κεραίες, ποιά θα μου προτείνατε από τις παρακάτω 6 πρώτες της λίστας ( Link ). Ή ίσως κάποια άλλη? https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/keraies?v=0&3862=42686 Θα είναι 10 μέτρα από την τηλεόραση με κατευθείαν καλώδιο χωρίς πρίζες. Είναι μονοκατοικία και η κεραία στο κήπο. Είμαι Κέρκυρα, 3 χμ από την κεραία digea χωρίς εμπόδια (παραλιακή απόσταση) οπότε από ότι έχω καταλάβει από αυτά που διάβασα δεν χρειάζομαι εξτρα ενισχυτή. Νομίζω πως θα είναι απλή εγκατάσταση και θα προσπαθήσω μόνος μου. Ευχαριστώ πολύ
chris12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Αυτή https://www.skroutz.gr/s/5191750/Matel-Electronics-AN-Digital.html
Nick1305 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ chris12. Διάβασα και όλες τις κριτικές και θα το ρισκάρω.
Nick1305 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Στο manual της κεραιας βλέπω σύνδεση από την κεραία στον αποκωδικοποιητή. Πρέπει να έχω αποκωδικοποιητή υποχρεωτικά ή μπορώ και κατευθείαν στη τηλεόραση? Απλά θέλω τα κοινά κανάλια.
chris12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Κατευθειαν στην τηλεοραση την εχω και πιανει τα παντα. Ειχα βασανιστεί χρόνια με τις παλαιου τύπου. Λιγο σημα να εχει πιανει τέλεια.
IOSIF SALEM Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Στις 29/1/2018 στις 4:50 ΜΜ, Nick1305 είπε Κάποιος που να έχει βασικές γνώσεις από κεραίες, ποιά θα μου προτείνατε από τις παρακάτω 6 πρώτες της λίστας ( Link ). Ή ίσως κάποια άλλη? https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/keraies?v=0&3862=42686 Θα είναι 10 μέτρα από την τηλεόραση με κατευθείαν καλώδιο χωρίς πρίζες. Είναι μονοκατοικία και η κεραία στο κήπο. Είμαι Κέρκυρα, 3 χμ από την κεραία digea χωρίς εμπόδια (παραλιακή απόσταση) οπότε από ότι έχω καταλάβει από αυτά που διάβασα δεν χρειάζομαι εξτρα ενισχυτή. Νομίζω πως θα είναι απλή εγκατάσταση και θα προσπαθήσω μόνος μου. Ευχαριστώ πολύ Με 3 χμ από την κεραία digea χωρίς εμπόδια,κάνεις ανετότατα και εσωτερική λήψη με κεραία ραδιοφώνου.Διαφορετικά,αν θες εξωτερική κεραία οπωσδήποτε. οποια και να πάρεις θα κάνεις δουλεια
DimitrisM. Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα. Με την αγορα της καινουργιας τηλεορασης, σκεφτομαι να αντικαταστησω την παλια μου κεραια που εχω στο μπαλκονι. Υπαρχει καποια μαρκα, τυπο που προτεινετε; Ειμαι πρωτο οροφο στου Ζωγραφου και βλεπω στην ευθεια του μπαλκονιου μου τον Υμηττο.
adsl2+ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Αγόρασε με το καλό την TV σύνδεσέ την με την υπάρχουσα κεραία και αν δεν βλέπεις τότε την αλλάζεις
DimitrisM. Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Την αγορασα, τη συνεδεσα και την «πειραξα». Ενω εχω σημα και ποιοτητα 100 σα να εχει λιγο κοκκο. Και γι αυτο σκεφτηκα να αντικαταστησω την παλια μου (20ετιας+) κεραια μηπως καθαρισει η εικονα.
adsl2+ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δε φταίει η κεραία, οι τηλ σταθμοί μεταδίδουν με χαμηλής ποιότητας σήμα!
DimitrisM. Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δηλαδη με αντικατασταση κεραιας δε θα βελτιωθει η ποιοτητα; Διαβαζω για καινουργιες κεραιες που απορριπτουν σηματα 4g, επισης εχω δει μια matel (πανελ) , εχει κανεις καμια αποψη;
adsl2+ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι κεραίες αυτές είναι για δύσκολες περιοχές, εσύ ένα απλό καλώδιο να βάλεις χωρίς κεραία θα έχεις φουλ σήμα . Με την προηγούμενη tv πως έβλεπες είχες πρόβλημα; πόσες ιντζες , redi hd , hd η καινούργια πόσες είναι, αν είχες 32 και πήγες σε μεγαλύτερη τότε στα ελληνικά κανάλια υπάρχει πρόβλημα εκτός μερικών εξαιρέσεων [STAR HD] βάλε για ψυχολογικούς λόγους το πανελάκι που είναι φθηνό κ διακριτικό , αν είναι με πολλά db θα σου μπουκώσει το σήμα, αλλά είναι πεταμένα ευρώ διότι δεν φταίει η κεραία αλλά οι τηλ σταθμοί Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από adsl2+
Πανος999 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/5191750/Matel-Electronics-AN-Digital.html Κ εγω αυτη εχω κ ειναι πολυ καλη..Την εχω βαλει στο καγκελο εξω στο μπαλκονι κ ειναι μια χαρα..! Αξιζει..Κ εγω με τα σχολια απο το skroutz ρισκαρα κ την πηρα..
Diskimpex Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και η καλη μπριζα για σημα παιζει ρολο. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από Diskimpex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα