Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μετά από επικοινωνία και παζάρια με την Forthnet για την ήδη υπάρχουσα σύνδεση της κοπέλας μου, της έκαναν προσφορά γύρω στα 25€/μήνα για double play μαζί με VDSL.
Την ενημέρωσαν όμως πως θα πρέπει να γίνει μια ακόμη χρέωση της μια φοράς στα 21€, αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τον λόγο. Γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται; Είναι μήπως κόστος ενεργοποίησης για να πάρει VDSL από καμπίνα ή κάτι τέτοιο;

Επίσης, εγώ έχω άλλη σύνδεση στην Wind και πληρώνω κάτι υπερβολικά ποσά (πάνω από 40€/μήνα) για doubleplay+VDSL, οπότε επικοινώνησα μαζί τους και περιμένω να κάνουν καμιά προσφορά.
Το 2ετες συμβόλαιο μου αργεί να λήξει ακόμη όμως, θέλει κάνα 9μηνο. Τι γίνεται σε περίπτωση που θέλω να φύγω και να πάω σε άλλη εταιρία; Υποχρεούμαι να πληρώσω κάποιο πρόστιμο;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ok, άρα είτε παραμείνουμε στην Forthnet είτε πάμε σε άλλη εταιρία, τα πληρώνουμε τα 21 ευρώ ως τέλη VDSL, σωστά;

Για την δική μου περίπτωση με την Wind γνωρίζεις κάτι;

Δημοσ.

Μερικες φορες κανουν δωρο τα τελη ενεργοποιησης.Ειναι μεσα στο πακετο προσφορας δωρεαν τα τελη ενεργοποιησης.

Για την δικη σου πριπτωση απο την ωρα που σπας το συμβολαιο θα πληρωσεις πεναλντι.Ποσο θα πληρωσεις το γραφει το συμβολαιο σου.Διαβασε το η παρε την wind να σου πει.

Δημοσ.

..και εγω πλήρωσα τα 21 ευρώ εφάπαξ ενώ ήμουν ήδη ADSL για ενεργοποίηση VDSL  

o εξοπλισμός υποτίθεται καλύπτεται με τα 2 χρόνια συμβόλαιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...