Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ~Palpatin~ είπε

Οποτε αγαπητε Τολη θα μου επιτρεψεις να χρησιμοποιησω την περιπτωση σου εως παραδειγμα.

Οριστε ο αγαπητος φιλος δεν πηρε τιποτα ΑΝ ηταν αντικαταβολη και επερνε πετρα?

Ελπιζω φιλε μου να βγαλεις ακρη και να παρεις τα χρηματα σου πισω.

Ευχαριστω πολυ. Πιστευω πως θα τα παρω. Την προηγουμενη φορα τα πηρα πισω απο καταθεση "family and friends". Εκανα καταγγελια στην τραπεζα για απατη και την αλλη μερα ο τυπος τα εβαλε πισω

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasiliscab είπε

Εγώ μαύρη Λίστα δεν θα σε βάλω...Αλλά μιας και φαίνεται απαραίτητο να εξηγήσω Γιατί επιμένω τόσο θα πω οΤι το γνωρίζω λογο επιχειρηματικότητας και συνεργασίας με κούριερ κατά καιρούς......

οσο αφορα Το θέμα Του προσωπικού χαρακτηρισμού όπως ειπες,  γνωρίζεις πολύ καλά Γιατί βλέπω ότι διαθέτεις επίπεδο, όΤι έχεις άδικο...μιας και ήταν κάτι το οποίο Εσύ έθιξες έστω αν όπως το έγραψες φαινόταν πολύ γενικό.

Το θέμα εξασφάλισης όπως ειπες, προσωπικά αν και δεν εχω κάνει πολλές συναλλαγές μέσα στο ινσομνια,θα φροντίσω τουλάχιστον να έχω το μέγιστο δυνατό ελάχιστο χάσιμο με τις μεγαλύτερες εξασφαλίσεις...

Όσο αφορά τώρα τον αν είμαι περίεργος Επειδή θέλω να εξασφαλιζομαι όσο μπορώ και να θεωρω γελοια κάποια πράγματα όπως το (μετα απο καταθεση) Τότε Ναι ειμαι περίεργος...Και δεν πρόκειται πίστεψε με πότε να παραλάβω βότσαλο ούτε καν γυαλοπετρα λογο του ότι είμαι περίεργος όπως είπε ο παραπάνω....εχω διαβάσει στο Φόρουμ πολλές περιπτώσεις με καλές αξιολογήσεις που έκαναν την πατάτα.

Υ.Γ 

Την καλησπέρα μου από την όμορφη Θεσσαλονίκη.

Θα το πω μια και τελευταια φορα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Εκτος και αν εσυ ξερεις κατι που δεν το ξερουν φιλοι καθως και συγγενεις που εργαζονται στον τομεα.

3 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

πανε χαλασαν και οι απατεωνες  καποτε ειχανε  μυαλο :lol:

Καλα μην το λες, εγω την πατησα 2 φορες μεχρι τωρα. Μια απο αποσταση και μια απο κοντα. Φυσικα επραξα τα δεοντα, στην πρωτη περιπτωση εληξε με 6μηνη αποφαση φυλακισης. 

Η δευτερη ειναι στην αναμονη :)

Ασε που εχω και μια αρνητικη απο (πως να το πω ευγενικα) "εκβιαστη";

Τελος παντων ο κοσμος δεν παει καλα τωρα τελευταια!!!

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε

Θα το πω μια και τελευταια φορα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Εκτος και αν εσυ ξερεις κατι που δεν το ξερουν φιλοι καθως και συγγενεις που εργαζονται στον τομεα.

Καλα μην το λες, εγω την πατησα 2 φορες μεχρι τωρα. Μια απο αποσταση και μια απο κοντα. Φυσικα επραξα τα δεοντα, στην πρωτη περιπτωση εληξε με 6μηνη αποφαση φυλακισης. 

Η δευτερη ειναι στην αναμονη :)

Ασε που εχω και μια αρνητικη απο (πως να το πω ευγενικα) "εκβιαστη";

Τελος παντων ο κοσμος δεν παει καλα τωρα τελευταια!!!

την ειχα πατησει και εγω με αρνητικη  η πλακα ειναι οτι  μετα απο 2 ολοκληρους μηνες  εκανε  αρνητικη λεγοντας "οτι για δικους του λογους δοκιμασε την καρτα μετα απο καιρο και δεν δουλευε"   εαν μου το ελεγε πιο αμεσα θα πιστευα οτι καπου χτυπηθηκε κατι εγινε στην μεταφορα θα του ελεγα να την δωσει πισω. αλλα μετα απο 2 μηνες φυσικα και αρνηθηκα να την παρω πισω.. 

εαν επιτρεπεται τι εγινε ακριβως και  πηγε 6 μηνες φυλακιση ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, christopher0016 είπε

την ειχα πατησει και εγω με αρνητικη  η πλακα ειναι οτι  μετα απο 2 ολοκληρους μηνες  εκανε  αρνητικη λεγοντας "οτι για δικους του λογους δοκιμασε την καρτα μετα απο καιρο και δεν δουλευε"   εαν μου το ελεγε πιο αμεσα θα πιστευα οτι καπου χτυπηθηκε κατι εγινε στην μεταφορα θα του ελεγα να την δωσει πισω. αλλα μετα απο 2 μηνες φυσικα και αρνηθηκα να την παρω πισω.. 

εαν επιτρεπεται τι εγινε ακριβως και  πηγε 6 μηνες φυλακιση ?

Ο συγκεκριμένος από ότι έμαθα το κάνει από το 2011 σχεδόν σε όλα τα φόρουμ της Ελλάδας που μπορεί να πουλήσει, όταν εξαπάτησε και εμένα στην πορεία βρέθηκε ότι ήταν έξω με αναστολή για το ίδιο αδίκημα και είχε καταδικαστεί άλλες 2 φορές.

Το κακό είναι ότι ο τύπος έπαιρνε αρκετά χρήματα (μόνο από εδώ πχ βρήκα 12 άτομα που την είχαν πατήσει) και μετά έκανε μερικούς μήνες μέσα σαν κάτι φυσιολογικό!!!

Τι να.πει κανείς.....

Εμένα την αρνητική που την έβαλε στον 1.5 μήνα και εφόσον μιας και έκανε παράπονα του είχα ζητήσει άπειρες φορές να μου στείλει πίσω το προϊόν καταλήξαμε στο σημείο να μου στείλει μνμ στείλε μου το Χ ποσό διαφορετικά θα σου κάνω αρνητική!!!!

Ε και την έκανε ;)

Δημοσ.
Στις 13/4/2018 στις 10:07 ΜΜ, vasiliscab είπε

αντικαταβολή και αφού ελέγχεις μπροστά στον κουριερ

Οτι να'ναι,παλι τα ιδια.

Παμε παλι,η αντικαταβολη δε σε εξασφαλιζει καθως εγω μπορω να σου στειλω ειτε 4 καλτσες φορεμενες ειτε μια γραφικων ( που αυτο περιμενεις ) η οποια δε λειτουργει σωστα.

Και ας πουμε οτι μπορεις να κανεις ελεγχο μπροστα στον κουριερ  ( παρανομο και εχει συζητηθει απειρες φορες ) ποιος σου λεει εσενα οτι ο κουριερ θα περιμενει να ελεγξεις την καρτα αν δουλευει;

Εγω γελαω με τετοια ποστ οσο εσυ γελας με αλλους που ζητανε καταθεση.

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε

Ο συγκεκριμένος από ότι έμαθα το κάνει από το 2011 σχεδόν σε όλα τα φόρουμ της Ελλάδας που μπορεί να πουλήσει, όταν εξαπάτησε και εμένα στην πορεία βρέθηκε ότι ήταν έξω με αναστολή για το ίδιο αδίκημα και είχε καταδικαστεί άλλες 2 φορές.

Το κακό είναι ότι ο τύπος έπαιρνε αρκετά χρήματα (μόνο από εδώ πχ βρήκα 12 άτομα που την είχαν πατήσει) και μετά έκανε μερικούς μήνες μέσα σαν κάτι φυσιολογικό!!!

Τι να.πει κανείς.....

Εμένα την αρνητική που την έβαλε στον 1.5 μήνα και εφόσον μιας και έκανε παράπονα του είχα ζητήσει άπειρες φορές να μου στείλει πίσω το προϊόν καταλήξαμε στο σημείο να μου στείλει μνμ στείλε μου το Χ ποσό διαφορετικά θα σου κάνω αρνητική!!!!

Ε και την έκανε ;)

αντε ρε συ καπονε των πωλησεων ο τυπος!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sheogorath είπε

χωρίς να του παρέχει κάποια πρακτική ασφάλεια η αντικαταβολή.

Χειροτερη η αντικαταβολη κατα την αποψη μου.

Ο αλλος που εστειλα ενα λαπτοπ 200 ευρω δεν εκανε καταθεση αλλα θεωρουσε ασφαλη την αντικαταβολη και μαλιστα δε συζητησαμε καν για ελεγχο κατα την παραδοση ( παρανομο απλα θελω να δειξω την αφελεια της πλευρας του ) .

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, webparts είπε

Χειροτερη η αντικαταβολη κατα την αποψη μου.

Ο αλλος που εστειλα ενα λαπτοπ 200 ευρω δεν εκανε καταθεση αλλα θεωρουσε ασφαλη την αντικαταβολη και μαλιστα δε συζητησαμε καν για ελεγχο κατα την παραδοση ( παρανομο απλα θελω να δειξω την αφελεια της πλευρας του ) .

Τα ίδια σκτά είναι, απλά πληρώνεις περισσότερο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Τα ίδια σκτά είναι, απλά πληρώνεις περισσότερο.

Χιλιες φορες να μη μου στειλε τιποτε ο αλλος,παρα να πληρωσω και παραπανω στη μεταφορικη.

Θυμαμαι ενα παιδι απο εδω μεσα που εγραφε οτι πληρωσε 200 ευρω για ενα iphone 4s ( που εκανε 400 τοτε ) και ο τυπας του εστειλε ενα παιδικο παιχνιδι κινητο.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, ~Palpatin~ είπε

Τι να.πει κανείς.....

Ε και την έκανε ;)

Με παρομοιο τροπο την εφαγα και εγω. 2,5 μηνες μετα ζητουσε τα λεφτα του πισω αλλιως αρνητικη.

Παντως ενημερωθηκα πως και αλλος εβαλε προκαταβολη 150 ευρω στον jkarasnissan στο family and friends. μου κανει τεραστια εντυπωση αφου εκανα 3-4 αναφορες την αγγελια καθε μερα για 3-4 μερες, γιατι δεν εγινε κατι μηπως και γλιτωνε ο επομενος?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tolisfog είπε

Με παρομοιο τροπο την εφαγα και εγω. 2,5 μηνες μετα ζητουσε τα λεφτα του πισω αλλιως αρνητικη.

Παντως ενημερωθηκα πως και αλλος εβαλε προκαταβολη 150 ευρω στον jkarasnissan στο family and friends. μου κανει τεραστια εντυπωση αφου εκανα 3-4 αναφορες την αγγελια καθε μερα για 3-4 μερες, γιατι δεν εγινε κατι μηπως και γλιτωνε ο επομενος?

Αν το κανουν πολλα ατομα ισως αλλαξει κατι,τωρα ειναι πολυ υποκειμενικη η φαση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...