sexotik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι το σύστημα αγγελιών. Το πρόβλημα είναι πως η καινούρια εμφάνιση του site και δη των αγγελιών, ΔΕΝ βολεύει. Γι' αυτό εγκατέλειψαν όσοι εγκατέλειψαν, γι' αυτό γκρινιάζουν όσοι γκρινιάζουν, γι' αυτό έχασαν όσοι περίμεναν το insomnia να βγάλουν χαρτζιλίκι .-
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, SeXBOX said: Να ρωτήσω κάτι; Καταρχάς δεν ξέρω τι προμήθεια κρατάνε οι τράπεζες Ελλάδα, τις είχα αφήσει να ζητάνε 2-3€ ανά συναλλαγή. Επίσης ρε guys για μισό λεπτό, δεν ασχολούμαι καθόλου με αγγελίες αλλά δεν μπορεί να γίνει το προφανές; Δηλαδή να συμφωνήσει ο αγοραστής να πάρει τον IBAN να κάνει μια κατάθεση όσο θα έδινε για έναν καφέ μια μέρα, να του πει το σύστημα σε ποιο όνομα και επώνυμο έγινε η κατάθεση, μετά να επικοινωνήσει ο αγοραστής με τον πωλητή να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του(π.χ Λέγεσαι Νικόλας Μπλαμπλά;) και να μιλήσουν από τα σταθερά του χωρίς απόκρυψη και οι 2 να είναι καλυμμένοι και να κλείσουν ένα deal του τύπου τα μισά όταν το στείλεις και τα άλλα μισά όταν το παραλάβω functional. Είναι μπελαλίδικο αλλά είναι μια λύση... Σιγά μην γίνουμε και επιστήμονες για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Κανεις το πιο απλό πράγμα...απλά δεν αγοράζεις με αυτόν τον τροπο οσες αξιολογήσεις θετικές και αν εχει ο άλλος...Δεν φαντάζεσαι πόσο γελάω όταν βλέπω αγγελίες που γράφουν (((στέλνω μετά από καταθεση))).....Και φυσικά γελάω πιο πολύ με όσους την έχουν πατήσει....Για τον απλούστατο λόγο ότι ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ δεν σε διασφαλίζει....δικαιωμα του ο πωλητής να ζητάει ότι τρόπο πληρωμής θέλει και δικό σου Το πως θέλεις να πληρώσεις....προτιμώ να χάσω σαν πωλητής 5 ευρω από αντικαταβολή που δεν παραλήφθηκε παρά να χάσω πιο πολλά από αγορα που πιάστηκα κορόιδο....εχω χάσει φυσικά αγορές στο ινσομνια που δεν έκανα κατάθεση πριν την αγορά...Γιατί το θεωρώ γελοίο.....αντικαταβολή και αφού ελέγχεις μπροστά στον κουριερ
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Στις 4/13/2018 στις 10:07 ΜΜ, vasiliscab είπε Κανεις το πιο απλό πράγμα...απλά δεν αγοράζεις με αυτόν τον τροπο οσες αξιολογήσεις θετικές και αν εχει ο άλλος...Δεν φαντάζεσαι πόσο γελάω όταν βλέπω αγγελίες που γράφουν (((στέλνω μετά από καταθεση))).....Και φυσικά γελάω πιο πολύ με όσους την έχουν πατήσει....Για τον απλούστατο λόγο ότι ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ δεν σε διασφαλίζει....δικαιωμα του ο πωλητής να ζητάει ότι τρόπο πληρωμής θέλει και δικό σου Το πως θέλεις να πληρώσεις....προτιμώ να χάσω σαν πωλητής 5 ευρω από αντικαταβολή που δεν παραλήφθηκε παρά να χάσω πιο πολλά από αγορα που πιάστηκα κορόιδο....εχω χάσει φυσικά αγορές στο ινσομνια που δεν έκανα κατάθεση πριν την αγορά...Γιατί το θεωρώ γελοίο.....αντικαταβολή και αφού ελέγχεις μπροστά στον κουριερ Μόνο που ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν γίνεται αυτό. Και όπου έγινε ήταν παράνομο με ευθύνη του κούριερ. Μην γράφετε @@ριές λοιπόν. Αν δεν θες κατάθεση, γιατί αυτό δεν σου εξασφαλίζει ότι θα σου έρθει ένα κουτί, το δέχομαι. Αλλά με την αντικαταβολή εξασφαλίζεις ότι θα έρθει κάτι. Το τι θα έχει μέσα αυτό, ΔΕΝ μπορείς να το ξέρεις. Άρα το ίδιο πράγμα είναι, και πληρώνεις κερατιάτικα τα μεταφορικά, και ρισκάρεις να μην παραλάβει. 7
christopher0016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, Sheogorath είπε Μόνο που ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν γίνεται αυτό. Και όπου έγινε ήταν παράνομο με ευθύνη του κούριερ. Μην γράφετε @@ριές λοιπόν. Αν δεν θες κατάθεση, γιατί αυτό δεν σου εξασφαλίζει ότι θα σου έρθει ένα κουτί, το δέχομαι. Αλλά με την αντικαταβολή εξασφαλίζεις ότι θα έρθει κάτι. Το τι θα έχει μέσα αυτό, ΔΕΝ μπορείς να το ξέρεις. Άρα το ίδιο πράγμα είναι, και πληρώνεις κερατιάτικα τα μεταφορικά, και ρισκάρεις να μην παραλάβει. δεν εχω στειλει ποτε με αντικαταβολη , για διαφορους λογους ο κυριοτερος ειναι εαν θα παραλαβει αυτος που θα του το στειλω . η θα μεινει στον αερα το προιον . οποιος με εμπιστευοταν εστελνα μετα απο καταθεση . η χερι χερι μενω αθηνα και το χερι χερι ειναι το προτιμοτερο απο ολα. σε μεγαλης αξιας προιοντα τραβουσα φωτο την διαδικασια του πακεταρισματος η με καθε δυνατο τροπο να πεισω τον αγοραστη οτι ειμαι οκ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μην μου λες εμένα ότι γράφω παπαριες Εκτός αν είσαι και εσυ απο εκείνους που θέλουν να πάρουν τα λεφτά πρώτα .....παπαριες λες ΕΣΥ...Γιατί αναλόγως την εταιρεία δίνεις και εντολή ανοίγματος πριν την πληρωμή.....κατάθεση πριν την πληρωμή και μαλακιες.μνημόνια για πάντα....
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, vasiliscab είπε Μην μου λες εμένα ότι γράφω παπαριες Εκτός αν είσαι και εσυ απο εκείνους που θέλουν να πάρουν τα λεφτά πρώτα .....παπαριες λες ΕΣΥ...Γιατί αναλόγως την εταιρεία δίνεις και εντολή ανοίγματος πριν την πληρωμή.....κατάθεση πριν την πληρωμή και μαλακιες.μνημόνια για πάντα.... Βρες μου μια εταιρία κούριερ που δέχεται άνοιγμα και έλεγχο πριν την πληρωμή. Γιατί εγώ απο εργαζομένους σε εταιρίες κούριερ άλλα ξέρω. Δεν έφερα προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Αλλά βλέποντας το επίπεδό σου, κακώς ασχολούμαι. Άλλη μια προσθήκη στην μαύρη λίστα, για να μην συγχίζομαι κάθε φορά που θα διαβάζω λόγια του αέρα. Την καλησπέρα μου. ΥΓ. Αλλά έστω ότι κάπου κάποτε, γίνεται. Τι θα πεις; "Κάτσε δέκα λεπτά να βάλω την κάρτα γραφικών στο pc, να τρέξω και ένα τεστάκι να δω ότι είναι κομπλέ". "Κάτσε να φορτίσω το κινητό, να δοκιμάσω όλες τις λειτουργίες, να βγάλω και φωτογραφίες, να δω ότι δουλεύουν όλα, ηχεία, κουμπιά, wifi, 4G, κτλ κτλ". Ακόμα και να γινόταν, θα είσουν σίγουρος ότι σου έστειλε ένα πράγμα. Το αν θα δούλευε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το ξέρεις. Σοβαρευτείτε. 3
~Palpatin~ Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Ανδρέα κακώς ασχολείσαι φίλε μου, είναι από τους "περίεργους" που τα ξέρουν όλα. Άσε που εσύ είσαι από "εκείνους που θέλουν να τα τσεπωσουν". Το διάβασα και έπεσα από την καρέκλα σου λέω. Αυτοί οι τύποι πρέπει να πάρουν καμιά πέτρα μέσα στο κουτί όπως έπαθε γνωστός μου με αγορά τηλεφώνου (και καλά) και πήρε ένα βότσαλο να το βάλει διακοσμητικό, μπας και βάλει μυαλό ότι αυτό που σε διασφαλίζει είναι ουσιαστικά οι αξιολογήσεις ταυτόχρονα βέβαια με την γενική παρουσία στο φόρουμ. Θα ήθελα βέβαια να κλειδώνει ο χρήστης με το τηλέφωνο σαν έξτρα προστασία αλλά..... Δυστυχώς έχουν βγει πολλά λαμόγια και γίνεται αυτό που γίνεται, το φόρουμ δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για αυτό. PS παλιά ο γιος μου ήθελε ένα πληκτρολόγιο, ο τύπος που το έδινε έκανε μπαμ ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά μιας και αν κολλήσει το μυαλό του παιδιού ξέρεις πως είναι. Άντε λέω ας βάλω αντικαταβολή μπας και γλυτώσω κάτι. Έρχεται το courier και βλέπω ένα κουτί 30cm, λέω στον courier μπορώ να το ανοίξω; Φυσικά πήρα αρνητική απάντηση, του λέω ρε φίλε αυτό που βλέπεις χωράει πληκτρολόγιο; Όχι μου απαντάει αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι, για ότι θέμα υπάρχει πάρτε τηλέφωνο τον αποστολέα να το κανονίσετε. Φυσικά δεν παρέλαβα ποτέ αλλά είμουν τυχερός γιατί έπεσα σε "στόκο" που ούτε μια απάτη δεν μπόρεσε να κάνει αλλά εάν έβαζε ένα κουτί σε κανονικές διαστάσεις μάλλον θα είχα μια ακριβή κορνίζα Το να αναφέρω ότι δεν ξανασηκωσε τηλέφωνο είναι περιττό φαντάζομαι έτσι; Στον αντίποδα στα πρώτα μου βήματα στο φόρουμ "έφαγα" δύο αντκαταβολες στην μάπα γιατί μερικοί σπάνε πλάκα να παραγγείλουν κάτι και μετά να τους τύχουν όλα τα απίθανα με αποτέλεσμα να μην παραλάβουν. Ποτέ ξανά. 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Εγώ μαύρη Λίστα δεν θα σε βάλω...Αλλά μιας και φαίνεται απαραίτητο να εξηγήσω Γιατί επιμένω τόσο θα πω οΤι το γνωρίζω λογο επιχειρηματικότητας και συνεργασίας με κούριερ κατά καιρούς...... οσο αφορα Το θέμα Του προσωπικού χαρακτηρισμού όπως ειπες, γνωρίζεις πολύ καλά Γιατί βλέπω ότι διαθέτεις επίπεδο, όΤι έχεις άδικο...μιας και ήταν κάτι το οποίο Εσύ έθιξες έστω αν όπως το έγραψες φαινόταν πολύ γενικό. Το θέμα εξασφάλισης όπως ειπες, προσωπικά αν και δεν εχω κάνει πολλές συναλλαγές μέσα στο ινσομνια,θα φροντίσω τουλάχιστον να έχω το μέγιστο δυνατό ελάχιστο χάσιμο με τις μεγαλύτερες εξασφαλίσεις... Όσο αφορά τώρα τον αν είμαι περίεργος Επειδή θέλω να εξασφαλιζομαι όσο μπορώ και να θεωρω γελοια κάποια πράγματα όπως το (μετα απο καταθεση) Τότε Ναι ειμαι περίεργος...Και δεν πρόκειται πίστεψε με πότε να παραλάβω βότσαλο ούτε καν γυαλοπετρα λογο του ότι είμαι περίεργος όπως είπε ο παραπάνω....εχω διαβάσει στο Φόρουμ πολλές περιπτώσεις με καλές αξιολογήσεις που έκαναν την πατάτα. Υ.Γ Την καλησπέρα μου από την όμορφη Θεσσαλονίκη.
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Τελοσπάντων, τσατίζομαι γιατί πολλοί (όχι μόνο εσύ), λένε στον κόσμο να μην κάνει κατάθεση, χωρίς να του παρέχει κάποια πρακτική ασφάλεια η αντικαταβολή. Και ναι, σε μια περίπτωση που δεν παρέλαβαν αντικαταβολή μου, και πλήρωσα μεταφορικά τσάμπα, και έχασα ευκαιρία να το πουλήσω όσο έκανε βόλτες 20 μέρες χάρις στον μαλακα. Ο ίδιος λοιπόν, δεν δέχεται να στείλει αντικαταβολή αλλά θέλει κατάθεση στις αγγελίες του. Καλά να πάθω λοιπόν που τον εμπιστεύτηκα, με το αθώο μου μυαλο. Ποτέ ξανά. Και για να μην νομίζεις ότι όταν αγοράζω ζητάω αντικαταβολή, ο ίδιος λέω "δεν θέλεις κατάθεση για να μην τρέχεις δυο φορές, και πληρώνουμε τσάμπα;". Γιατί trust goes both ways. 3
tolisfog Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Καλησπερα. Συνηθως δεν γραφω στο φορουμ αλλα σημερα προς αποφυγη ενδεχομενης πιθανης απατης παιρνω το θαρρος. Ο χρηστης jkarasnissan μου πουλησε gtx1080 χωρις να την στειλει. Εκανα dispute στην paypal. Γραφω μηπως και περιμενει και αλλος καρτα απο τον τυπο. 2
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, tolisfog είπε Καλησπερα. Συνηθως δεν γραφω στο φορουμ αλλα σημερα προς αποφυγη ενδεχομενης πιθανης απατης παιρνω το θαρρος. Ο χρηστης jkarasnissan μου πουλησε gtx1080 χωρις να την στειλει. Εκανα dispute στην paypal. Γραφω μηπως και περιμενει και αλλος καρτα απο τον τυπο. Στα ζήτησε εκεί και δεν ζήτησε με "friends and family"; Είναι και ολίγον τι ζώον. 1
~Palpatin~ Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, tolisfog είπε Καλησπερα. Συνηθως δεν γραφω στο φορουμ αλλα σημερα προς αποφυγη ενδεχομενης πιθανης απατης παιρνω το θαρρος. Ο χρηστης jkarasnissan μου πουλησε gtx1080 χωρις να την στειλει. Εκανα dispute στην paypal. Γραφω μηπως και περιμενει και αλλος καρτα απο τον τυπο. Οποτε αγαπητε Τολη θα μου επιτρεψεις να χρησιμοποιησω την περιπτωση σου εως παραδειγμα. Οριστε ο αγαπητος φιλος δεν πηρε τιποτα ΑΝ ηταν αντικαταβολη και επερνε πετρα? Ελπιζω φιλε μου να βγαλεις ακρη και να παρεις τα χρηματα σου πισω.
tolisfog Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 το ζητησε αλλα εγω τα κατεθεσα "pay for goods or services" που καλυπτει την καταθεση μιας και στο παρελθον την πατησα. 2
~Palpatin~ Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Στα ζήτησε εκεί και δεν ζήτησε με "friends and family"; Είναι και ολίγον τι ζώον. Ειναι αυτο που περιεγραψα νωριτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις