Προς το περιεχόμενο

Instagram Screenshot Notification?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα εάν έχει προστεθεί και από πότε στο instagram η δυνατότητα να βλέπεις ποιος κάνει screenshot τις φωτογραφίες που έχεις ποστάρει  ή τα stories σου;

Δημοσ.
1 hour ago, NikosKallithea said:

Δεν το ξέρω αλλά θεωρω κομματάκι δύσκολο έως απίθανο να καταλάβει η σελιδα οτι κάποιος έκανε screenshot 

Γιατί; Το snapchat πως το καταλαβαίνει εδώ και χρόνια; :P

2 hours ago, MySql said:

Παιδιά γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα εάν έχει προστεθεί και από πότε στο instagram η δυνατότητα να βλέπεις ποιος κάνει screenshot τις φωτογραφίες που έχεις ποστάρει  ή τα stories σου;

Τρόποι υπάρχουν πάντως να μην καταλαβαίνει ο άλλος αν κάνεις σκρινσοτ. Με recorder πχ, δεν πάει ειδοποίηση καν.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, patrickdrd είπε

Μάλιστα, για τις ποσταρισμένες φωτογραφίες δεν υπήρχε/υπάρχει κάποια παρόμοια ειδοποίηση; 

1 ώρα πριν, UsualSuspect__ είπε

Τρόποι υπάρχουν πάντως να μην καταλαβαίνει ο άλλος αν κάνεις σκρινσοτ. Με recorder πχ, δεν πάει ειδοποίηση καν.

Για τα stories υπαρχουν third party εφαρμογές που δεν βλέπει o άλλος ότι είδες το story του. Οι ίδιες εφαρμογές προσφέρουν και screenshot

Δημοσ.
12 minutes ago, MySql said:

Μάλιστα, για τις ποσταρισμένες φωτογραφίες δεν υπήρχε/υπάρχει κάποια παρόμοια ειδοποίηση; 

Για τα stories υπαρχουν third party εφαρμογές που δεν βλέπει o άλλος ότι είδες το story του. Οι ίδιες εφαρμογές προσφέρουν και screenshot

Τα πάντα υπάρχουν. Story saver πχ και άλλα διάφορα. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Τα πάντα υπάρχουν. Story saver πχ και άλλα διάφορα. 

Τώρα λέει θα βάλουν στα DM εάν είσαι Online like facebook δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάει να γίνει τόσο ρουφιάνος και το insta αφού κανένας χρήστης δεν το θέλει

Δημοσ.
27 minutes ago, MySql said:

Τώρα λέει θα βάλουν στα DM εάν είσαι Online like facebook δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάει να γίνει τόσο ρουφιάνος και το insta αφού κανένας χρήστης δεν το θέλει

Το έχουν βάλει ήδη εδώ και μέρες και μπορείς να το βγάλεις απ τις ρυθμίσεις και έτσι δεν μπορούν ούτε να σε δουν, αλλά ούτε να δεις.

Αν δεν σου έχει γίνει, θα σου γίνει και σένα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς μιλατευ για την εφαρμογή του Instagram που πιθανόν να μπορεί να το κανει, πέραν αυτης υπάρχουν άπειροι τρόποι πρόσβασης στο Instagram.

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε

Το έχουν βάλει ήδη εδώ και μέρες και μπορείς να το βγάλεις απ τις ρυθμίσεις και έτσι δεν μπορούν ούτε να σε δουν, αλλά ούτε να δεις.

Αν δεν σου έχει γίνει, θα σου γίνει και σένα :P

Όχι δεν μου το έχει βγάλει ακόμα.

Η βασική μου απορία είναι το εάν φαινόταν/φαίνεται το screenshot από ios συσκευή σε ποσταρισμένες φωτογραφίες κάποιου στο insta.

Παλιότερα όταν έβγαζα screenshot ποσταρισμενη φωτο μου έβγαζε μια επιλογή να κάνω share εάν θέλω την φώτο με κάποιον άλλο τώρα αυτή την επιλογή την έχει προσαρμόσει πάνω δεξιά στην φωτογραφίαScreenshot_1.jpg.ecdb12f447a23da0c76fbaf21ba9160f.jpg

Γνωρίζουμε με σιγουριά τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

Επεξ/σία από MySql
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, UsualSuspect__ είπε

Ας σου απαντήσει κάποιος άλλος που έχει iphone, εμένα στο nexus 5x μου τα έχει διαφορετικά. 

Δεν έχει να κάνει τόσο με την συσκευή αλλά με το εάν παίρνει ειδοποίηση αυτός που του τραβάμε screenshot ποσταρισμένες φωτογραφίες(όχι stories). Γκουγκλάροντας δεν βρήκα κάποιο site που να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. Απλά κάπου άκουσα αυτό το ενδεχόμενο και με έπιασε σύγκρυο για προφανείς λόγους μην έχω γίνει ξεφτίλα :P

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
Στις 2/5/2018 στις 9:03 ΜΜ, MySql είπε

@patrickdrd μήπως γνωρίζεις να μου φύγει η ιδέα ότι δεν έγινα ξεφτίλα; :P

Αν δε κάνω λάθος, εδώ και αρκετές μέρες ισχύει ότι όταν κάνεις screenshot τα stories (δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με τις φωτογραφίες), ειδοποιείται αυτός που τα ανεβάζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...