antonisreverse Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Γεια σε όλους! Θέλω να κάνω αλλαγή θερμικής πάστας στον υπολογιστή μου, και αγόρασα μια θερμική παστα,στης οποίας τη συσκευασία απ' έξω αναγράφεται : Nano Grease. Παρόλα αυτά όταν ζήτησα για θερμική παστα μου έδωσαν αυτό το πράγμα ενώ διευκρίνισα ότι είναι για τον υπολογιστή. Μπορεί να λειτουργήσει ως θερμική παστα; Και επίσης πιστεύετε 1.5 γραμμάρια είναι αρκετά; Ευχαριστώ πολύ όλους !
ziaba Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 grease είναι γράσο λιπαντικό μειώνει τριβή σε κινούμενα μέρη καμία σχέση με θερμοαπαγωγή πάρε αυτή εδώ και είσαι άρχοντας 1
mourgolukos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 αν μιλάμε για αυτήν εδώ http://www.e-shop.gr/titan-ttg-g30030-nano-grease-p-PER.911624 είσαι μια χαρά. Θα βάλεις μία μικρή ποσότητα (1/4 από μπιζέλι περίπου) και με μία τηλεκάρτα ή πιστωτική θα την αλείψεις προσεκτικά ώστε να πιάσει όλη την επιφάνεια του επεξεργαστή ( αν μιλάμε για desktop) και να έχει ένα ψιλο φιλμ πάνω του 1
black66.gr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Εκτός και αν ψώνισε από συνεργείο αυτοκινήτων.........https://klondikelubricants.com/products/klondike-nano-full-synthetic-ep-1-5/ .
BringMe2Life Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Στις 29/1/2018 στις 6:36 ΜΜ, black66.gr είπε Εκτός και αν ψώνισε από συνεργείο αυτοκινήτων.........https://klondikelubricants.com/products/klondike-nano-full-synthetic-ep-1-5/ . Εξέφυγεν & καλά έκανεν! Ξέχνα τα όλα και προχώρα, σου προτείνω αυτήν εδώ. Είναι λίγο ακριβή αλλά κορυφή, ότι πληρώσεις παίρνεις. 1
Manjaro Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 1) Λέγεται θερμαγώγιμο πήκτωμα ή αλλιώς θερμοαγώγιμη πάστα που λέμε και χλιχί. (για όσους θέλουν να είναι ακριβοδίκαιοι και τους ενοχλεί η λέξη grease ) 2) θα βάλεις μια τελίτσα στο κέντρο της CPU το σχεδόν μηδενικό κενό μεταξύ ψύκτρας και CPU θα είναι αυτό που θα φροντίσει να απλωθεί παντού σε όλη την επιφάνεια. (με τις κάρτες θα γίνεις σκατά θα γίνει σκατά η κάρτα θα ξοδέψεις παραπάνω υλικό και αν δεν πιάνουν τα χέρια σου μπορεί να μην γίνει και σωστή δουλειά στο τέλος ) Κάπως έτσι: μην σου πω και λίγο πιο κουτσουρεμένη δόση. 1
BringMe2Life Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Το παραπάνω ακριβώς, αν δεν είσαι FAMILIAR με το θέμα μην ασχοληθείς με κάρτες κτλπ. Απλά βάλε μια κουκκίδα στην μέση-μέση της CPU και κάτσε από πάνω την ψήκτρα όπως προανέφερε το παλικάρι. THAT'S ALL. Ωραία φώτο για HOW TO BTW! 2
webparts Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Στις 29/1/2018 στις 3:39 ΜΜ, mourgolukos είπε αν μιλάμε για αυτήν εδώ http://www.e-shop.gr/titan-ttg-g30030-nano-grease-p-PER.911624 είσαι μια χαρά. Θα βάλεις μία μικρή ποσότητα (1/4 από μπιζέλι περίπου) και με μία τηλεκάρτα ή πιστωτική θα την αλείψεις προσεκτικά ώστε να πιάσει όλη την επιφάνεια του επεξεργαστή ( αν μιλάμε για desktop) και να έχει ένα ψιλο φιλμ πάνω του Οχι και οχι. Βαζεις ιση ποσοτητα με το μπιζελι στο κεντρο και βαζεις την ψυκτρα επανω. Πολυσυζητημενο θεμα,ας μην δωσουμε συνεχεια σε παρακαλω.
mourgolukos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, webparts είπε Οχι και οχι. Βαζεις ιση ποσοτητα με το μπιζελι στο κεντρο και βαζεις την ψυκτρα επανω. Πολυσυζητημενο θεμα,ας μην δωσουμε συνεχεια σε παρακαλω. Βάζεις λιγότερο και συμπληρώνεις ανάλογα. Δεν έχουν όλοι οι επεξεργαστές την ίδια επιφάνεια ούτε και οι ψύκτρες. Κάνε αυτό το πράγμα σε επεξεργαστή από λάπτοπ η σε κάρτα γραφικών χωρίς καπάκι στον επεξεργαστή και έλα πες μου αν θα σου ξαναδουλέψει. Το να έχεις 1 με 2 βαθμούς διαφορά δεν το κάνει απαραίτητα καλύτερο μπρος στο να είναι πιο ασφαλες. Επίσης σε ένα νορμάλ σωληνάριο του Ενός γραμμαρίου το μπιζέλι είναι το μισό γραμμάριο που στην πραγματικότητα ένα τέτοιο σωληνάριο μου βγάζει 3 με 5 επεξεργαστές
webparts Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, mourgolukos είπε Βάζεις λιγότερο και συμπληρώνεις ανάλογα. Δεν έχουν όλοι οι επεξεργαστές την ίδια επιφάνεια ούτε και οι ψύκτρες. Κάνε αυτό το πράγμα σε επεξεργαστή από λάπτοπ η σε κάρτα γραφικών χωρίς καπάκι στον επεξεργαστή και έλα πες μου αν θα σου ξαναδουλέψει. Το να έχεις 1 με 2 βαθμούς διαφορά δεν το κάνει απαραίτητα καλύτερο μπρος στο να είναι πιο ασφαλες. Επίσης σε ένα νορμάλ σωληνάριο του Ενός γραμμαρίου το μπιζέλι είναι το μισό γραμμάριο που στην πραγματικότητα ένα τέτοιο σωληνάριο μου βγάζει 3 με 5 επεξεργαστές Μιλαμε η κλανουμε;
mourgolukos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Εγώ μιλάω δεν ξέρω για σένα. Αν θες να μιλήσεις μιλά με επιχειρήματα
webparts Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, mourgolukos είπε Εγώ μιλάω δεν ξέρω για σένα. Αν θες να μιλήσεις μιλά με επιχειρήματα Αφου ρε φιλε μιλαμε για ποσοτητα για cpu desktop και μου τσαμπουνας για cpu σε λαπτοπ και καρτες γραφικων. Αν σου απαντουσα οτι στην ψυκτρα του ps3 θελει παραπανω παστα καθως ειναι τεραστια η επιφανεια ποσο ασχετο θα σου φαινοταν;Ε αλλο τοσο ασχετο μου φαινεται εμενα αυτο που γραφεις. Δεν εχω στο μυαλο μου να βαλω μπολικη παστα επειδη αυτο βοηθαει στην επαγωγη θερμοτητος,εχω στο μυαλο μου να καλυψω απλα ολη την επιφανεια. Εαν βαλεις παραπανω παστα απο οση πρεπει για τον εκαστοτε επεξεργαστη θα "χυθει" και θα προκαλεσει αλλα προβληματα. Προφανως και δε μπορω να πω με σιγουρια 100% οτι δεν εχω βαλει παραπανω σε επεξεργαστη καποιου πελατη,σε οσα μηχανηματα εχει τυχει να βαλω παστα παραπανω απο 1 ( και 2 και 3 ) φορα κατα τη διαρκεια λυσε δεσε για να καταληξω σε διαγνωση δεν εχω συναντησει ποτε "χυμενη" παστα και η επιφανεια ηταν καλυμενη επαρκως. Συμβουλη,βαζε λιγη παραπανω παστα.Μπορει να μη θελει οσο ενα μπιζελι που ειπαμε παραπανω,αλλα οπως μου τα λες θεωρω οτι βαζεις λιγοτερη απο οσο πρεπει. Εγω χρησιμοποιω arctic mx4 των 4G και νομιζω οτι μου βγαζει 6 με 7 δοσεις,αναλογα παντα τον επεξεργαστη.
mourgolukos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου φαίνεται πως είμαστε και οι 2 λάθος τελικά https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Thermal-Paste-Application-Techniques-170/#ApplicationTechniques Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από mourgolukos
webparts Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 18 ώρες πριν, mourgolukos είπε Μου φαίνεται πως είμαστε και οι 2 λάθος τελικά https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Thermal-Paste-Application-Techniques-170/#ApplicationTechniques Κανε και μια παραθεση ομως,βοηθαει Αυτο το Χ δεν το εχω δει σε κανενα βιντεο,η το εσβησα απο τη μνημη μου. Δεν ξερουμε ομως πως θα αντιδρουσε καποια αλλη παστα.Δεν ειμαι ειδικος στα συστατικα,οποτε απλα αναρωτιεμαι. Επισης οι τυποι δε μας ειπαν ποση ωρα αφησαν πραγματικα να απλωθει η παστα. Δεν ειμαι σιγουρος ποση ωρα κανει να απλωθει,αλλα δε νομιζω οτι προλαβε να κατσει σε 45 λεπτα. Εχω ακουσει για πολλες ωρες,χωρις ομως να το εχω δοκιμασει. Παρ'ολα αυτα θα επιμεινω στο οτι το μπιζελι με εχει βγαλει ασπροπροσωπο. Μονη περιπτωση η εφαρμογη παστας σε ψυκτρα ps3 μετα απο 2-3 λυσιματα,εκει ειδα οτι δεν ειχε απλωθει καλα στις γωνιες γιατι δεν εβαζα πολλη επιτηδες. Στα πρωτα χρονια μου ειχα παρατηρησει να "χυνεται" η παστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα