Simosch Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα στη παρεα, τη Πεμπτη που μας περασε αλλαξα παροχο σταθερου και internet απο Vodafone σε Cosmote, εχω θεμα με το wifi, συγκεκριμενα ενω εχω συνδεση ασυρματη..δεν μπορω να κατεβασω καποια εφαρμογη ή εικονα ή βιντεο...ουτε στο facebook lite π.χ δεν μπορω να μπω. Επικοινωνησα με την εταιρια αλλα δεν καταφεραν να βρουν ποιο ειναι το προβλημα, πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να φταιει Ευχαριστω στη παρεα για το χρονο σας!
bill2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση στο ρουτερ και στης συσκευές σου ;
Simosch Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Τα εκανα αλλα τιποτα παλι το ιδιο θεμα
darkman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δηλαδη δουλευει κανονικα σε ethernet αλλα δεν δουλευει σε wifi ?????
Simosch Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, darkman είπε Δηλαδη δουλευει κανονικα σε ethernet αλλα δεν δουλευει σε wifi ????? Ανοιγει σελιδες αλλα δεν κατεβαζει ουτε εφαρμογες, ουτε εικονες κλπ Σαν ethernet παει σφαιρα
darkman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Simosch είπε Ανοιγει σελιδες αλλα δεν κατεβαζει ουτε εφαρμογες, ουτε εικονες κλπ Σαν ethernet παει σφαιρα Το κανει με συγκεκριμένη συσκευή η σε ολες ?
Simosch Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, darkman είπε Το κανει με συγκεκριμένη συσκευή η σε ολες ? Σε ολες
darkman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Ετσι οπως μου το λες και αφου εχεις κανει και reset στο router εχει καποια βλαβη ζητησε αντικατάσταση
Simosch Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, darkman είπε Ετσι οπως μου το λες και αφου εχεις κανει και reset στο router εχει καποια βλαβη ζητησε αντικατάσταση Σημερα πηγα και μου το αντικατεστησαν (ξεχασα να το αναφερω)
darkman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Simosch είπε Σημερα πηγα και μου το αντικατεστησαν (ξεχασα να το αναφερω) Και το καινούργιο σου κανει τα ιδια ?
Simosch Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, darkman είπε Και το καινούργιο σου κανει τα ιδια ? Ναι συνεχιζει να υπαρχει αυτο το θεμα
darkman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Simosch είπε Ναι συνεχιζει να υπαρχει αυτο το θεμα Τι να πω τωρα εχεις δοκιμασει να μην βαλεις κρυπτογράφηση να ειναι δηλαδη χωρις κωδικο και να αλλαξεις και κανενα καναλι στο router σου ????
Simosch Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, darkman είπε Τι να πω τωρα εχεις δοκιμασει να μην βαλεις κρυπτογράφηση να ειναι δηλαδη χωρις κωδικο και να αλλαξεις και κανενα καναλι στο router σου ???? Να μην βαλω κωδικο οχι δεν δοκιμασα αλλα καναλι αλλαξα και παλι τιποτα
darkman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Simosch είπε Να μην βαλω κωδικο οχι δεν δοκιμασα αλλα καναλι αλλαξα και παλι τιποτα Φιλε μου βγαλε και τον κωδικο και αν δεν παιξει καλεσε παπα μετα για αγιασμο
Simosch Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, darkman είπε Φιλε μου βγαλε και τον κωδικο και αν δεν παιξει καλεσε παπα μετα για αγιασμο χαχαχαχ θα δοκιμασω αυτο με το κωδικο, σε ευχαριστω τιποτα τελικα δεν πετυχε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα